Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #277 HD: Tři avokáda pro Alžbětu
18.5.2016 | Redakce Games.cz
53 příspěvků
-
v knihach je Toussaint popisany presne tak ako ho vytvorili v datadisku ale Trojanova sa bude stazovat ze to nie je svet Zaklinaca...
-
-
Ako fakt - otázka "je Toussaint v B&W datadisku slovanský?" je úplne blbá a hlavne nelogická = je tá oblasť v hre, ktorá je v knihách popísaná ako o niečo viac rozprávkové južné Francúzsko/Taliansko, stále slovanská ako Velen?.. to fakt nedáva zmysel.. kto si pri čítaní pasáže odohrávajúcej sa v Toussaint v knihách predstavil nejakú slovanskú prírodu/architektúru/atmosféru? Nech riešia podstatné veci a nie nelogické veci ako práve túto vec..
-
-
Pěkná šála. Venku mrzne #móda
*1* -
-
"Wearing scarves in non scarf weather is the essence of cool"
Homer Simpson
-
-
tak tohle me zabavilo az do konce. na zacatku tam kluci teda spis jen cumeli, ale pak jak se zapojili vsichni, bylo videt ze je ta debata dnes zase bavila- pokud se kolektiv bavi je z toho vesmes vzdy dobrej fc. jen tak dal!
-
Alžběta je přesně to co Baty není, tedy vtipná, charismatická a inteligentní... Víc Alžběty.
-
-
Proč mám pocit, že smyslem tveho příspěvku nebylo pochválit Alžbětu, ale urazit Baty? Koukal jsem na několik jejich společných videí a ano, Alžběta je dominantní a pozitivně exaltovaná tak, že svoji kolegyni zastiňuje, ostatně v tom vzájemném rozdílu jejich povah je právě ono kouzlo. Nicméně, rozhodně z toho nemám dojem, že by byla Baty hloupá.
-
-
Baty je hloupá...nejslušněji řečeno...
-
-
-
Minule přes dvě hodiny, teď téměř dvě hodiny. Tak se mi to líbí. A ne nějaká chudá hodinka...
Bětka jako vždy spolehlivý a kvalitní host. -
-
A já myslel Uncharted 4... Alžběta je přece taková fanynka, že si ani nepamatovala, kterému dílu dala 10/10...
-
-
pockej, baty a bety jsou expertky pres zaklinace, tak jakej Uncharted:)
-
-
další fightclub o Zaklínači. Už je to poměrně nuda. Nic proti...
-
Nedávno jsem vám sice psal, jaká je to pro diváka úleva, když vám konečně za stolem nejsou vidět nohy, ale najdou se díly, kdy by mi ten původní gaučovej posaz určitě nevadil. A tím nemyslím díly s Karlem Drdou.
-
-
Nutno dodat, že Kája byl/je také obdařený a má co ukázat!!!!
-
-
jo jo, trojanová je ok, snad už jí dali ti nadržení nerdi pokoj... bejt holka nebo krásnej kluk (jako já), musí si člověk v přítomnosti nerdů dávat pozor...
-
-
Nemáš FB? *14*
-
-
chceš být můj BF?
-
-
Si myslim, že v souvislosti s tebou by spousta lidí chtěla spíš BFG.
-
-
No to zase bacha, to je na uklouznutí. Tomu určitě místo krve teče v žilách šampón.
-
nechápu, protože dooma nepovažuji za dobrou hru...
-
-
To s tím nemá nic společného. Pořád by jsi se tak jako tak krásně rozprsknul :)
-
-
-
-
-
-
jeden z těch lepších novějších dílů :)