Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem ve 4. minutě a dostal jsem chuť dát si taky šluka z toho matroše, který si Pavel s Petrem dali před natáčením :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=9yYp8ZeQ-I8

takhle vypada prumernej gameplay fps s gamepadem, masochismus pro hrace i divaky
  • Llour
    Jsou v tomhle FC nějaké spoilery ohledně Zaklínače 3?
    • Ne
      • Llour
        dík
  • frag.ment
    Až se Bětka naučí normálně mluvit, tak se budu dívat.. Žvatlá, jako by měla furt min. 2 promile (soudím z Re-play)
    • MikeR
      Žvatlání bych to nenazval, spíš mi připadala jako úderník, co plní plán na 250%. Nic proti Bětce, nic špatnýho si o ní nemyslím, ale po deseti minutách jsem tu kulometnou palbu musel vypnout, to se nedalo vydržet. *1*

Nevím, jak to bylo dál, ale těch prvních deset minut měl Adam takovej Affleck of Silence.
  • Ano, slecna Trojanova je osobnosti herni sceny
    • No, tak to si zabil.
      • Sice nevim proc, ale tak dobre. Nejsem tu od toho aby neco ozivoval ci zabijel, ani kvuli palcum. Kdo je to ta "osobnost", ze ano?

Mozna bychom si mohli udelat kviz .. Osobnosti ceske herni sceny.
  • Chidlink
    Chtěl jsem si to pustit ze záznamu a nějak to video nefunguje :(
  • to byla reakce na ty Simpsons... Absolutně mi nejde reagovat a ne nejsem na proxy...
  • S tou Trojanovou bych si zahrál svlíkací gwint *5*
    Ale vážně, je super vědět a vidět že existuje nádherná holka a je "hráč", navíc vtipná a chytrá.
    • tak se z toho hlavne nepose* ...
      • Jak by řekl John Connor: "vychladni balíku."
  • Takže půlka redakce Zaklínače 3 ani nedohrála, tak jo to pak může výhrat RPG roku... Jestli ty volby vypadají podobně i jinde ve světě a já tipuji, že je to hodně podobné, tak se nedivme, že tahle hra sice dobrá hra ale značně přehypovaná, vyhrává podobné pseudo-ankety...
    • OneLineMan
      0/10 Tohle je tak neorignální a nudný komentář, že ve mně ani neprobudil fantazii, potřebnou k napsání trefné reakce.
  • proc se vsude rika ze uncharted 4 ma uzasnou grafiku? Mozna mi neco unika ale me prijde uplne standartni, nasviceni nic moc, stiny taky zadna slava..zaklinac je mnohem dal, aspon v te grafice..
    • to je treba chapat v kontextu vyzilyho hw ps4, co jeste z ty kalkulacky na konci zivotnuho cyklu vymackli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit