-
Co není cool na stávající sestavě? *4*
-
Kdy budou zase cool hosti jako: Farid Starman, Petr Bulíř, Lukáš Grygar, Dan Vávra, Pavlovský, Drda nebo Červ?
-
Ronox těžce trollí.. a ty jeho lejtka.. zase jsme neviděli.. bžunda fight club! *14*
-
Za co, bože za co? Chápu, že nyní vyšel ten film a že jste tedy nové vydání chtěli věnovat především jemu, ale proč je nutné neustále zabíhat do tématiky Overwatch a Heartstone? Doufám, že po E3 se obsah zase zkvalitní.
-
Sakra.. to už je středa?
-
Mám rád filmy jako K-PAX což svědčí o mém vkusu. Nikde netvrdím že jsem "fanboy superhrdinských filmů" Pouze mám rád akční šílenosti u kterejch si dá člověk pivko, popkorn a druhej den na ně zapomene. Občas se totiž chce člověk odreagovat, a ne o daném filmu po jeho skončení ještě 3 hodiny přemýšlet.
-
ok díky
-
nelze nez souhlasit, krome dark knight neznam dobrej film s touhle tematikou, jen par dalsich aspon neurazi, vetsina je tezkej a nezazivnej brak
-
Člověk který je fanboy superhrdinských filmů by neměl mít nárok kritizovat ostatní filmy.
-
https://www.youtube.com/watch?v=AceomrIwQ28
-
http://games.tiscali.cz/tema/jak-vydat-hru-na-steamu-bez-vedomi-valve-273388
-
Jednoduše, mám rád superhrdinské filmy a byly daleko lepší než batman a superman...
-
Ty Pavlovy pravidla začínají bejt v poslední době čim dál víc WTF. A to nemyslim nijak zle.Vlastně mě to baví. :D Ale je to tak, že si hezky v klidu sleduju fight club nic neřešim, pohodička.. a pak přijde pravidlo a já se zarazim a říkám si: cože?
-
*15* pokud máš dobrej vskus na filmy, tak ja se ti mohly libít X-men? *15*
-
az na tu zminku, ze se mame prizpusobovat uprchlikum, coz je zvracenost
-
Nic, co bys nevyčetl už z trailerů, dávali si pozor.
-
Nerozuměl jsem - jak se jmenují ty tentacle hentai? *4*
-
Jdu vám zkazit iluze. Na fight club jsem se nedíval, ale ten film jsem viděl a je to totální sračka, přestřelená kopírka všeho co je. Radši se znova podívám na nové x-meny, ti byly asi 100x lepší. Sakra i nová Alenka v říši divů nebo Approaching the unknown bylo lepší, a to mám dobrej vkus na filmy...
-
Je v tomhle díle zase tolik spoilerů jako když se bavili o Star Wars? *7*
-
Náhodou, tento FC byl fajn. Bez spoilerů a přehnaného hype/hate mám celkem dobrou představu, co od Warcraft filmu můžu čekat.