Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #300: Sešli jsme se U Hradeb
12.11.2016 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Ach jo po tomhle se stanu vývojářem a mým prvním titulem bude Vanishing of Karel Drda
-
Podle videa a fotek se mi zdalo ze ucast byla docela slaba
-
-
Copak, z blázince ti nepovolili vycházku?
-
-
a jak jste na tom vy šimpanzi v zoo?
-
-
Já nerozuměla, co vy říkat. Nauč psát, pak já rozuměla.
-
-
-
Jo, Bobe, chybels tam.
-
Dyk je tam plno...
-
-
Tak to mě teda zklamalo, hodinovej 300. díl ? To je pomalu kratší než běžný FC. Oproti minulému 4 hodinovému s Drdou, Vávrou a pod. teda slabota... :(
-
-
A nejde spíš o obsah, než o to, jak je to dlouhý..?
-
Uz se nemohli dockat jak zacne kulturni neoficialni cast.
-
-
To je asi protoze nikdo nefotil frontu na pivo...
-
-
Tak ta delší fronta na pivo vysloveně vyzývala k pivnímu "dual wieldingu" *15* Pak už to bylo v pohodě *3*
-
-
Geniální výraz, to musím zařadit do svého slovníku *1*
-
-
-
-
-
A já jsem si říkal, jak je možný, že v dnešní době může vznikat Score v takovýhle podobě... už chápu. :D Docela masakr, že zástupce šéfredaktora v životě nebyl na místě adresy časopisu a redakce sídli v Total Commanderu. :D Musim říct, že tohle byla asi nejzajímavější informace, co jsem si z tohohle podcastu vzal.
-
-
Já bych se zase divil, kdyby to takhle neměla většina časopisů/měsíčníků.
-
-
Podíval jsem se na to dvakrát. Moc jsem si to užil, jen škoda, že nedorazil Vojtíšek :D
-
Gpod je geniální *15* Ale je fakt, že spíš na nějakou parodii.
-
Moc příjemná a pohodová akce, hlavně pokec po ofi programu.
-
Mě by spíš zajímalo, zda dorazil některý ze zdejších trollů?? *1* *1*
Jinak jsem se u sledování moc bavil a přeju spoustu dalších a zábavných Fight Clubů *2* -
Chyběl mi tam Petr Bulíř, jeden z mála herních srdcařů.....
-
-
Jako proč? Aby celou dobu mluvil o achievementech?
-
-
Pripadne aby si ludia, nespokojni s aktualnymi recenziami, zaspominali na stare zlate casy, ked sa recenzovalo zo screenshotov.
-
-
Tak u některých redaktorů to je jedno jestli recenzují ze screenshotů nebo po 100 odehraných hodinách :)
-
-
To ano. Hlavne v casoch, ked recenzie hier boli o vsetkom moznom, len nie o hre.
-
-
-
-
-
U hradu? Prijde i Zeman?