Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #308: A tak to končí...
12.1.2017 | Redakce Games.cz
30 příspěvků
-
Takto neposlouchej *3*
-
Já s tím nemám problém, mě to sere poslouchat. To je velký rozdíl...
-
Spíš to působí legračně že někdo má problém s tím že někdo v redakci se baví o psech ( když zanedlouho vychází ten indie )simulátor psa *1*
-
Ty asi nechápeš, že nepřestanu koukat na podcast, kde mě 90 % baví. To ale neznamená, že si nemůžu na těch debilních 10 % stěžovat... Já přeci neříkám, že je to sr*čka, že to stojí za h*vno. Tady na Games už jsou všichni tak zdegešený ze všech těch trollů, že vůbec nedokážou poznat rozdíl mezí pochcanym trollingem a konstruktivní kritikou člověka, kterýho to sledovat a poslouchat ve skutečnosti baví. Ku*va už...
-
Na tvůj problém existuje jednoduché a účinné řešení. Nečum na to a neokrádej se o další stovky sekund života. Problem solved :)
-
Jako posluchač videoherního podcastu a divák gamesplaye na videoherním serveru mám právo pozastavit se nad čímkoliv a věř mi, že je problém, pakliže jsi ovšem normálně pracující člověk, když ti byť sekundu života někdo bere jiným způsobem, než jakým předpokládáš, že ti ji bude brát. Videoherní podcast si nepouštím kvůli tomu, abych poslouchal Poláčka, jak se ptá Vávry, jestli v jeho hře bude moci pejsek zemřít a jestli ano, tak že ho tedy nechá doma zavřeného... Stejně tak nepotřebuju poslouchat, jaký plemeno má Smutný doma... Navíc o mých problémech nevíš zhola nic, tak komentuj k věci, nebo vůbec. Díky...
-
Chceme víc zvířátek ve FC a víc Poláčka a jeho poznávací hlášky: "...v zásadě...". *3*
-
Koukám, že se pořád řeší hlouposti...
-
Tvoje problémy bych chtěl mít. *7*
-
Já teda beru, že je Poláček fanda do psů, a přestože je s tím někdy už opravdu trapný, nevadí mi to. Když jsem si ale tenhle díl omylem pustil zrovna v části, kde se osazenstvo baví o psech, myslel jsem, že mě omyje. Sakra chlapi, nebudu Vás soudit na základě Vaší afinity k psům, byť si o ní můžu myslet cokoliv, ale není už těch zvířat na Games příliš? Poláček nevynechá jedinou příležitost, aby se nerozplynul nad čímkoliv, co psa připomíná s tím, že mu absolutně nevadí, když se v gamesplayích mají jakkoliv masakrovat lidé z pixelů, ale nedej bože, aby utrpěl pejsek ve hře zranění. Teď už to navíc infikovalo i podcast, v němž nevyystupuje. Ach jo...