Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #317: Se sukní i bez ní
15.3.2017 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
Vávra se asi urazil, když mu Poláček řekl ať drží hubu (vole) a od tý doby tam nebyl, Drda je asi moc nekorektní, kdyby to co řiká v podcastech psal jako anonym do komentů, zabanujou ho tak za minutu *1*
-
polaček a smutný jsou nejvetší cenzori tady
-
no kdyby tam Vávra a Drda (nevím jak Ryneš) začali řešit své politické názory, tak Grygarovi asi praskne hlava...
-
to tě lituji, musí s tebou být hrozná nuda... ryneš tam jedinej trochu vybočuje z řady sucharů a polosucharů
-
David je v pohodě, dokud se baví o hrách. ty jeho vtípky jsou hrozně infantilní a většinou mi nepřijdou vtipný
-
Petr a cenzor? No tak ;)
-
Myslím, že Lukáš je v pohodě. Největší cenzoři jsou spíš Poláček a Pavel.
-
Bobanku, ty jsi zase nase gamesacka jina liga...UPLNE JINA...
-
http://i.imgur.com/Xcse3Ji.jpg
-
Pan Vávra je jiná liga, to je asi jako bys chtel po Ronaldovi aby šel hrát okresní prebor *7*
-
Nier nabízí tolik tvůrčí kreativity, že z toho přechází zrak. Neskutečné jak moc dál jsou Japonci od strnulého západu.
-
Já myslim, že Lukáš by si vzal popcorn a jen by je sledoval. Nemůžeš usměrnit neusměrnitelné. :D
Navíc Lukáš je podle mě ostřejší než třeba Pavel, takže by to i podporoval. :D -
Já navrhuju Drdu, Ryneše, Vávru a mezi něma chudáka Grygara, co by je musel 1,5 hodiny usměrňovat a krotit, zatímco by z něj tekly litry potu z veškeré té nekorektnosti... to bych se moc bavil *1* *1*
-
Víc Davida! *5*
-
proč? Tvůk klub sucharů ho neschválil, nebo je toto jen další random plk...?
-
Velmi povedený FC... sice to místy hodně odjíždělo od tématu, ale zas ta diskuse tak hezky plynula *5* za mě palec nahoru *1*
-
prosím pozvete nekdy lucii jirikovu. a ryneše prosím príšte nezvat
-
An**ní Hallsky Davida Ryneše!
-
super ryneš, tak to se kouknu, i když bych s ním radši zas viděl nějaký gamesplay
-
Nechte tu Gabinu recenzovat ty japonsky hry, je pro to zanicena a nadsena, to je presne to co vam vsem v redakci v tomhle smeru chybi:)