Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vávra se asi urazil, když mu Poláček řekl ať drží hubu (vole) a od tý doby tam nebyl, Drda je asi moc nekorektní, kdyby to co řiká v podcastech psal jako anonym do komentů, zabanujou ho tak za minutu *1*
  • polaček a smutný jsou nejvetší cenzori tady
  • TheGGG
    no kdyby tam Vávra a Drda (nevím jak Ryneš) začali řešit své politické názory, tak Grygarovi asi praskne hlava...
  • TheGGG
    to tě lituji, musí s tebou být hrozná nuda... ryneš tam jedinej trochu vybočuje z řady sucharů a polosucharů
  • ringmancz
    David je v pohodě, dokud se baví o hrách. ty jeho vtípky jsou hrozně infantilní a většinou mi nepřijdou vtipný
  • Dominator666
    Petr a cenzor? No tak ;)
  • Myslím, že Lukáš je v pohodě. Největší cenzoři jsou spíš Poláček a Pavel.
  • Bobanku, ty jsi zase nase gamesacka jina liga...UPLNE JINA...
  • jeanczarny
    http://i.imgur.com/Xcse3Ji.jpg
  • Pan Vávra je jiná liga, to je asi jako bys chtel po Ronaldovi aby šel hrát okresní prebor *7*
  • Nier nabízí tolik tvůrčí kreativity, že z toho přechází zrak. Neskutečné jak moc dál jsou Japonci od strnulého západu.
  • oVer9000
    Já myslim, že Lukáš by si vzal popcorn a jen by je sledoval. Nemůžeš usměrnit neusměrnitelné. :D
    Navíc Lukáš je podle mě ostřejší než třeba Pavel, takže by to i podporoval. :D
  • TheGGG
    Já navrhuju Drdu, Ryneše, Vávru a mezi něma chudáka Grygara, co by je musel 1,5 hodiny usměrňovat a krotit, zatímco by z něj tekly litry potu z veškeré té nekorektnosti... to bych se moc bavil *1* *1*
  • Dominator666
    Víc Davida! *5*
  • TheGGG
    proč? Tvůk klub sucharů ho neschválil, nebo je toto jen další random plk...?
  • Velmi povedený FC... sice to místy hodně odjíždělo od tématu, ale zas ta diskuse tak hezky plynula *5* za mě palec nahoru *1*
  • prosím pozvete nekdy lucii jirikovu. a ryneše prosím príšte nezvat
  • An**ní Hallsky Davida Ryneše!
  • TheGGG
    super ryneš, tak to se kouknu, i když bych s ním radši zas viděl nějaký gamesplay
  • flash789
    Nechte tu Gabinu recenzovat ty japonsky hry, je pro to zanicena a nadsena, to je presne to co vam vsem v redakci v tomhle smeru chybi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit