Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dík za pěkný podcast. Je vidět, že správný host vás dokáže "strhnout" a všichni jste pak takoví uvolnění a veselí. Každý z vás si pak chce ke každému vtípku přidat kousek toho svého humoru. Hezky se to poslouchá, hezky se na to dívá. Víc takových Fight Clubů.
  • Co vůbec Karel dělá v tom Wargamingu? :)
  • polacek sa pri review bombingu pekne opustil :D
  • co vlastne pew udelal?
  • Review bombing je asi krapet problem, kazdopadne dost casto je to aspon nejaka paka. V pripade pewdiepie bylo jeho pouziti hnusne, ale stejne tak hnusne bylo to co udelal ten vyvojar ... plne ho chapu, ze ho to slovo rozhorcilo a nechce, aby jejich dilo bylo s takovym clovekem spojovano. ALE, to byl opravdu takovej problem to vyresit jako lidi? Piediepie ty videa hned po tom tweetu sam schoval, ale pan vyvojar musel ukazal svoji silu a stejne ten copyright strike provedl ... nesmyslne! Protoze o zadne poruseni neslo. Maji na webu, ze videa z jejich hry se delat mohou, dokonce to vitaji a to video samotne nic neporusovalo. Takze slo jen o hnusne zneuziti teto moznosti a vyuziti toho, ze YT je linej cokoliv resit a zkoumat. Takze ten kdo sam zneuziva system, at se pak nedivi, kdyz je system zneuzit proti nemu.
  • ríka se tomu sankce. když rusko dela špinavou politiku a dostane embargo (obchodní) taky by ses mohl ptát proč si to odnese pepa který vyrábí mlíko.
  • je suis Vašek!
  • vybombit Dotu protože nevyšla Ep.3 je blbost, v tom měli pravdu. V jiných případech to třeba smysl má, v tomto určitě ne
  • Na straně tupců je těžké být.
  • "Drda... neni buh!"
  • Tady ovšem nejde jen o nevydání Ep. 3 a není reč jen o Valve. Proste nekdy firmy delají veci ktere jsou namírene proti hráčum. Príkladem budiž nedávná snaha o spoplatnení modu v Skyrimu nebo zrušení modu v GTA. Herní novinári drželi stranu vydavatelum, tak co mají hráči delat? Jde o jistou formu protestu a ukazuje se že o docela účinnou.
  • A přitom by ti stačil pohled do zrcadla.Jinak je otázka, jestli je nevydání Ep.3 nekalá praktika a jestli je správné sestřelit kvúli tomu úplně jinou, zcela nesouvisející, hru.
  • Jo, taky jsem u toho brecel...
  • ani ne, spíš se jen tak špičkovali, antipatii jsem z toho necítil
  • taky vam pripadlo ze, jak se drda a obcas i ostatni docela navazeli do pechacka, bylo pro nej dost neprijemny? to pak bylo potazmo i sledovani toho pro me. pritom mi prijde jako jeden z tech lepsich redaktoru v games.

drda se sice umi navazet do vsech, ale tohle uz byla docela viditelna antipatie.
  • Corvus
    Na takovou kravinu reaguješ, ale na božské Divinity ne! Že jsem ti tu sběratelku doporučoval!
  • Ja se taky pobavil a dozvedel se ze clovek ktery se brani nekalym praktikam vydavatelu (kdyz to za nej nedelaji novinari), je kr.ten a troll.
  • A pravidlo FightClubu číslo 342 zní ?
  • Hezký FC, Karel prostě debatu vždy bezvadně okoření dobrýma hláškama a když je v diskusi takový člověk, chytnou se i ostatní, jako tomu bylo dnes. Pobavil jsem se, i se něco dozvěděl.
    Takhle bych to rád častěji. Podle mne to dokážete i bez Karla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit