-
Souhlasím a ten příklad na kytkách krásně grind vystihuje .. Jen bych dodal že grind je taky design, takže z logiky kdy má DS odlišný design to čistý grind být ani nemůže.
-
Víš co je na tom celým to nejhorší? Že si to zákazníci stejně nechají líbit a prodají se toho milióny.
Kravaťáci pak budou vycházet z jasně daných čísel a ztéto prasárny se stane norma a toho se děsím asi nejvíc. -
Víš co je směšné? Že jim to úplně v pohodě projde a ovečky půjdou se stádem dál.
-
Pay2Win wall v GTAO XD Vždycky jsem věděl že sem chodí poměrně hodně dutohlavů ale aspoň si nehráli na to že rozumí termínům a problematikám, které přesahují jejich inteligenci.
Ty nechápeš Petra, já nechápu tebe. Kruh se uzavřel. -
Vidím, že trafená hus... etc. etc.
-
lol zase nezvlada fakty a mysli si, ze detske nadavky dodaju jeho bludom vahu. Vacsina RPG ma nekonecny respawn nejako obmedzeny, casom, specifickym miestom atd. DS ma uplne opacny pristup tam je moznost grindu uplne vsade v akejkolvek lokacii v akomkolvek mnozstve. Nie je to len grind dusi ale aj tradicny japonsky 0,001% drop rate grind. Samozrejme ale vdaka estusom je to pokrok v porovnani s farmenim a grindom liecenia v Demon's Souls.
-
Hodně velká křeč, když troll nezvládne trolling, tak to dopadá takhle. Trapné...
-
To je jenom zdejší zoufalec a witcher zakomplexovanec Femto/Alucard. Vždycky vytáhne Witchera 3 a našroubuje na to nesmyslný argumenty, aby se mu to hodilo do krámu. Chlapec zapomněl zmínit, že pro průměrnýho hráče jde Witcher 3 dohrát za kratší dobu, než DS, přestože má víc obsahu. Ironie. Kdo tady má hloupej design a natahuje herní dobu (stejnej efekt jako grind) asi není třeba zmiňovat. Je to DS.
-
"jakákoliv hra se systémem checkpointů tě nutí opakovat lokace a zabíjet to samé, takže všechny hry s checkpointy bez quick save, jsou pak dle tvé zvrácené argumentace grind"
Musím uznat, tady sem těžce failnul, jako vždy. Hra s checkpointy, která nutí opakovat lokace = umělé natahování hrací doby (typické pro arkádové střílečky s 5 levelama, kdy v každym musim 500x chcípnout a naučit se obrazovku po obrazovce každý pixel, abych se mu příště vyhnul) = špatný design = investice většího množství času k dohrání obsahu, který tomu času neodpovídá = to samý, jako grind, který třeba v jrpg hrách blokuje progress v příběhu. Výsledný efekt je stejný. Natahování hrací doby a repetitivnost. Haha... selhal sem hosně... asi bych už to DS měl přestat hrát, leze mi to na palici.. -
PS, ještě sem si to nahoře prokliknul. Triple lol měl nějak moc lajků, tak sem to dorovnal. Já vím, sem zakomplexovanec, co argumenty nahrazuje náklikem. Holt to líp neumim. :/
-
Teď mi došlo. Debil, co neví, co s časem = milovník grindu. Já sem dneska nějakej mimo. Zspomněl sem si změnit nick z lol. No nic, už se radši nebudu ztrapňovat. :)
-
Jako fakt tohle nechápu. Jako vrcholný argument dodá pět let starou diskuzi. Argument o hře, která je starší jak 5 let. Rád si kákám do úst a chytám stébel. :)
-
Nechápu to Petrovo obhajování a slepou víru v opravy. Sledoval chování EA v posledních 5 letech? Opravili snad Dead Space 3, MoH Warfighter, NFS 2015, Battlefront 1, ME Andromedu? Ne. Pokud mě v posledních letech o něčem přesvědčili, bylo to jejich naprosté pohrdání hráči, zacházení s vývojáři jako s kusem hadru a zaměření jenom na okamžité naplnění kapes. Co na tom, když při tom potopí pár slavných sérií a skvělých studií?
Jeho argument o nekupování ignoruje dvě důležité věci na tomhle případě. Jednak že EA dočasně zrušila mikrotransakce, což může některé přesvědčit ke koupi, jenom aby se nachytali a časem se jim progres zablokoval za P2W stěnu, podobně jako třeba GTA Online. No a potom je tu hlavní důvod k zapojení politiků, a to že Star Wars hru si logicky koupí spousta dětí a teenagerů, kteří neumí hospodařit s penězi, a tahle hra z nich tahá prachy jejich rodičů pod maskou slavné značky. Je to prostě svinstvo zaměřené na využívání slabosti nezletilých a lidí náchylných k závislosti. -
možna bys sis hru měl zahrát a pochopit, že dostáváš za nepřátele minimum duší, takže se ti vskutku nevyplati něco grindovat a využívá to jen debil, co neví s časem, opravdu velké XP dostáváš sbíráním duší v lokacích, což nenagrinduješ nebo bossy, což taky nenagrinduješ.
BTW Mantor a Del0 pod 50 nicky. Dva totální kokkoti beza argumentů a znalostí. Jeden argumentuje tím, že je to fakt a ten fakt podložil slovem fakt, druhý argumentuje tím, že píše pod deseti nicky a jako vrcholný argument dodá pět let starou diskuzi. -
Možná ty hry ani nehraje tak ho to nezajímá *3* jinak je to tak zkouší co se dá ale ted si asi n a chvíly zatáhnou prdell. Na chvíly" protože déle to trvat asi opravdu nebude
-
Co se týče mikrosranců tak vždy méně, ted je zajímavej článek na b webu, samoztřejmě ten co to analyzoval nelze brát vážně a nejspíše to dopadne tak že se hry zdraží a mikrotransakce tam budou.
-
Ad bonfire spawning a easy grind duší. Argument "nikdo tě nenutí" je jeden z nejstupidnějších vůbec. Naprosto prázdná argumentační kouřová clona na odvracení pozornosti. To je jako když budou ve hře exploity nebo jakýkoliv designový chyby nebo nedomyšlenosti, který mi dají výhodu (třeba chyby v ai, snadnej grind apod.) a já to budu obhajovat, že toho nemusím využívat. Hloupost, samozřejmě. Za prvý spousta lidí toho využije, protože je to jednodušší a nabízí se to (!), za druhý to nemění a neobhajuje fakt, že ta hra má chyby v designu, který kdyby tam nebyly v první řadě, tak by to nešlo nebo by to bylo líp vyřešený.
-
Trochu vám to objasním tedy jako pětiletému dítěti. V začátcích byly mikrotransakce mířeny na masy. Tady si koupím speciální skin a pod. V současné chvíli jsou microtransakce mířny na tzv. veleryby. Minoritu, která má peněz tři p*dele a je jim to jedno a pak na skupinu, která má psychologický problém. Proto se nyní odchází od transparentních shopů kde víš co kupuješ a přechází se k bedničkám, protože ty dokáží ty veleryby podojit nejvíc. Minorita tady kazí nyní hru většině a korporace jim jdou na ruku, nicméně neuvědomují si, že na to v budoucnu dojedou. EA nyní byla tak nenažraná, že dokonce překročila pomyslnou čáru p2w v mainstreamu. Jako kdyby se hra, která má v názvu Star Wars nezaplatila 10x jen ze základní sazby. Ne oni musejí přijít s ultrasuper deluxe edicí a lootboxy napojenými na progress. Jestli to pane Poláčku stále nechápete, prosím vyhledejte odbornou pomoc.
-
Což se ukázalo předevčery tuším? Kdy Activison Bungie záměrně tajil to, že čím víc hrajete tím víc se vám degraduje zisk xp na další level. A pak hráli strašně překvapené a jako, že to okamžitě opraví. Směšné.
-
Samozřejmě, že jsou lépe navržené hry, než první DS. Jinak souhlas s Mantorem.