-
Tohle složení je +- už trvalé? Pavel s moderováním už sekl, nebo je to jen dočasné, protože nemá čas?
Mě ta změna zase nijak extra nevadí. Patrik a Vašek OK (Vašek bohužel začal Adamovatět). Jirka je super. Když se tam objeví Pavel, Lukáš, Aleš nebo jako hosti Petr nebo Martin, tak budu určitě rád, ale i bez nich to jde.
Jen Adam mě točí jeho frajeřením s angličtinou, protože normální člověk neříká "šipovat", "kustomizovat", "explorace" a podobné blbosti, když k nim existují česká slova, která se úplně běžně používají. Bez problémů zkousnu třeba googlovat, ke kterému není jednoslovný český ekvivalent. Ale to, co padá z Adama, to je síla 😢 a jen machrování.
Šárka mi bohužel vůbec nesedí, snad si zvyknu.
-
Nové tváře gamesů tyto pořady táhnou ke dnu.
-
bohužel ve svém volném čase se musím věnovat osvětě zde na diskuzi
-
čo tak ako uvedomelý člen komunity pomôcť redakcii a doplniť timestamps do komentárov na youtube? za ten čas, čo pofrfleme v diskusii by sa to už dalo stihnúť ;)
-
např. díly 393 a 388 to nemají a ty už jsou dost staré... co?
-
Co takhle chvíli počkat? Předchozí díly timestamps mají, težko je tam dají během přenosu nebo po skončení, taky musí domu než aby po pracovní době dělali pro takový niche market 😉do zítřka vydržíš ne?
-
To se snad dalo čekat.
-
za dobrovskýho a grygara (ne že bych je měl jinak v oblibě) bývalo dobrým zvykem dávat do popisu videa na youtube u FC orientační časy jednotlivých témat, aby člověk mohl přeskočit na téma, které ho zajímá a nemusel to složitě hledat... co takhle v tom pokračovat?
-
Nestihnul jsem steam naživo tak to hodím sem, nechci Bobrkole a Adamovi kazit iluze ale na Blizzconu Diablo 4 ohlášené nebude