Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nema cenu ho poslouchat. Namachrovanej frajer, kterej vse vi a vse zna... At si jde radsi zachranit par stromu a potom ze sebe vyplivne super husity. *3* Jeho "konstruktivni" kritika zatim nic poradnyho neprinesla, krome jeho vybiti a vybliti... *1* Dodnes nechapu, co ten clovek dal za poslednich deset let ceskemu hernimu prumyslu...
    • jindra.veliky
      a co by mela ta kritika prinyst? kdyz si jeden stezuje a dalsich 100 drzi hubu tak se nic dit nebude a pak si porad muzeme jen brecet za ty trapny pc porty ale celkove kvalita her ktera klesla. farcry 2 oproti jednicce - pak novy AvP - odpad. brother in arms 4 oproti predchudcum odpad - bf3 orptoi dvojce taky nic moc *7* rainbow six a empire earth a ten novej command and conquer *13* a moe oblibena seroe soldier of fortune
      • Jindra Ma + to je sci-fi ?
      • bobsh
        co, cože? Asi jsem hrál jiný Far Cry 2, protože mi přišlo daleko lepší než jednička
      • Erien
        Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší, než tvé mlčení.
      • Zas na druhou stranu blábolenim dokážou něčeho dosáhnout jen politici, diplomati a lobisti. Zbytek lidstva by měl dokazovat veci skutky. A to by Vavra v branzi mohl, kdyby to bylo tak snadny jak rika.
      • to jsou vsechno suprový hry..
    • amen bratře
  • :D hoši tak dobře jsem se už hodně dlouho nenasmál. Jen tak dál... hlášky (nejen) pana Vávry mě občas skoro posadily pod stůl. Díky za tuhle diskuzi... jinak BTW, na tahle temata (Skyrim, TinTin, Rage...) nemám zatím přesně vypilovaný názor, ale rozhodně se mi líbilo, že jste se snažili najít pravdu a né si honit ego, jak někteří masturbátoři v diskuzích na netu... Držím palce a udržte si stejnou morálku i nadále ;)
  • Dan trolluje!
  • Malleth
    Ať bylo v tom Danovým článku napsáno cokoli, je dobře že ho napsal. Ty opěvný ódy na tak blbě udělanou hru byly už neúnosný a sem rád že nejsem jedinej koho to štve.
    • hraju Skyrim, chyby tam jsou, 10/10 si to zaslouží možná za tak první 2 hodiny hraní, pak to trochu opadne pokud si člověk začne víc všímat technické stránky a nedodělku, ale teď jde o to jestli je člověk "casual" či hráč, který ty neduhy přehlídne, když vidí ten užasný propracovaný svět... s Vávrovo článkem souhlasím tak z 50% a i ten názor se kterým souhlasím, je napsaný jak od hospodského povaleče, který si stěžuje na to jak se tu žije, jak se má špatně, ale to je tak všechno na co se zmůže.. zbytek článku jsou totální blbinky, které člověk může "chtít" vidět ve všech AAA titulech.. pak dále v podcastu některé věci co řekl byli fajn, ale zvětšiny co argumentoval, přebíhal uplně k hovnum, to prosím už snad musí vidět i jeho zarytý fanda co tam říkal za blbiny.. nemyslím teď jen o Skyrimu..
  • ku..a do p..ele vole:-DDD
  • Jako jako.. no to není úplně... fakt já nevím... mele sračky, stejně jako píše...
  • Vávra si je krásně dává... Ale jak koukám, dostali mixážní pult a je to najednou samý vole, sere, atd. Bravo chlapci, ať žije profesionalita...
    • Aby ses nepo*ral. *16*
    • To jako chceš aby hovorili spisovne a nepoužívali vulgarizmy? *11*
    • nevidim souvislost mezi pultem a mluvou, sprostí jsou pořád stejně :).. A btw pult nedostali, na pult sem jim složili čtenáři jako ocenění za jejich práci :D
  • to se hadaji nejaky hulici v hospode nebo co to ma byt? :)) to se neda poslouchat...
  • Anal.S
    Pod textem si audiostopu těžko pustím, když tam žádná není :/ *4*
    • sleepless
      Ajaj, tak teď už to jde :)
  • hry hram 20 rokov a zatial som ziadnemu open rpg neprepadol skyrim bol prvy ktory ma bavi clkom slusne.Nemam silu ani chut to pocuvat cele pretoze je to strasne dlhe a nudne napriek tomu sa k celemj zalezitosti vyjadrim. Nevadi mi aroganica ani namyslenost pana Vavry co mi vadi je jeho intelektulana nepoctivost a argumentacna nekonzistentnost.Ako priklad uvediem napr. krityku stromov ktore su podla dotycneho uplne strasne a su velmi vzdialene tym co si pod stromom pan autor predstavuje naopak pohoria su podla dotycneho super.Keby bol vo svjojom hnidopistve poctivi tak by musel konstatovat aj to ze pohoria su svojim tvarom a rozmerom na mile vzdialene realistickym geologickym utvarom a tak sa jedna len a vyhradne len o vkus niekomu sa to pacit bude nieku nie mna napriklad stromy ani pohoria nerusia scenu vytvaraju uzastnu a mne sa hra paci lenze takyto vkus pan vavra oznacuje za pokryveny naopak ten jeho je podla jeho vlastnych slov natvrdo pomenovana realita-chcelo by to aspom za mak sebareflexcie.Cele bazirovanie na tychto banalitach (navyse hodne diskutovatelnych vid kritika pomaleho behania v tazkom brneni a podobne nezmyslene vytky) mi je zahadou ale autor mafie o tom bude vediet asi viac ked tvrdi ze to je dokazom aka je to fuserina.Osobne by som sa skor kritizoval podivne skilli ktore su v mnohych smeroch uplne nedomyslene a od dokonalych stromov blizardu maju na mile dalkeo ci jednoduchy stereotipny bojovy system to co ale pan Vavra predvadza mi naozaj pride ako dielo urazenaho chlapca ktory koli emociam nieje schopny objektivnej a konstruktivnej kritiky.
    • calwin
      tak tak... chýbala tomu nejaká normálna konštruktívna kritika... tých argumentov ktoré by vedeli zavážiť bolo dosť málo... zbytok bol naozaj subjektívny a nemusel sa páčiť iba jemu samému alebo úzkemu okruhu ľudí
    • Mopped
      Nemáš chuť to počůvať celé, ale vyjadřovat se k tomu budeš. Tak to potom jo, máš pravdu.
      • to bude mozno presne ten zahadny dovod preco som sa vyjadril len k tomu co som si zatial vypocul a precital v predoslom diele autora

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit