Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gonzi
    ad koupené věci (BF3):
    taky v tom nevidím problém. Střílečku hraju abych střílel a trochu lepší zbraň je příjemný bonus, ale rozhodně to není gamechanger.
    Kdybych použil to školní přirovnání někoho z podcastu, tak bych se já učil z ošuntělých knih, kdežto on by je měl v pdf na kinde... to mu ale nezvýší šance u zkoušky.
  • Erien
    Ten Bieber byl dobrej. :)) Ještě bych rád řekl k tomu vybavení v BF3. Příjde mi rozdíl jestli si někdo koupí vybavení v BF3 a nebo v MMORPG. U BF3 záleží na každém s čím se mu dobře střílí, přitom já třeba za vojáka střílel hned s úvodní zbraní a zabíjel s ní bez problému lidi, co měli zbraně až třeba od levelu 40+. U MMO když budu mít špatnou výbavu a příjde někdo s epickou výbavou, kterou si zaplatil, tak bude mít o 20 tisíc víc života, armoru a všech dalších statistik a už bych musel být opravdu ultra skill a on ultra lama abych ho porazil. To chápu, že to lidem znechutí hru. Mě třeba na BF3 právě baví to odemykání zbraní apod, a pokud to chce někdo koupit ať platí, protože já stejně vím, že lepší zbraň na vyšším levelu mu stejně nepomůže k tomu aby mě zabil.
  • Ta s tou mapou v Medieval 1 s Danom súhlasím...a Rybkou steel panthers..aj ja hrávam do dnes......skvelý diel.
  • Vavra - chlapik co rad mluvi *1*
    Rybka - chlapik co se rad posloucha *11*
  • Hairy_Ass
    Mně se líbilo, že to mělo takovou pohodovou atmosféru, jako když se sejdou kámoši v hospodě u piva. Vávra s Rybkou zaváleli!
  • smejki
    Ta Fargova inciativa se jmenuje Kick(ing) it forward, ne Pay it forward. http://www.kickingitforward.org/
  • Grifus
    Vynikajici dil, ikdyz vlny radia internet se na zacatku nekonaly. *9*
    Dan ma vetsinou pravdu, jen obcas misto strucneho duvodu proc ma takovy nebo onaky nazor, rozjede svuj monolog, respektive rozsiruje debatu, az ho nakonec spousta lidi vlastne nepochopi. Michal si do nej kolikrat schvalne rejpnul, takze to tim jeste nasobil. *1*

btw S tema otazkama z chatu to pan Kolacek totalne zazdil, jeho vysvetleni neberu. Minimalne na ty jestli bude Wolf psat obcas pro Games, nebo jestli Dan neuvazuje oslovit pro nejakou hudebni spolupraci Daniela Landu, ci jestli se bude uz letos Warhorse ucastnit hernich akci, se zeptat mohl... *16*
    • sleepless
      Me vysvetleni brat nemusis, ale je logicke. Wolf psat pro Games momentalne nebude, pise pro Level. Do budoucna to vylouceno neni, na to uz jsme odpovidali, kdyz byl posledne. A Dan se momentalne o hre vubec nebavi, ukazovat ji nebudou..tyto otazky jsem tedy nedaval - jak uz jsem odpovidal v diskusi u podcastu, vim, jaka by byla odpoved. Zadna/ne. Mozna jsem mel zdruraznit, at se na hru od Warhorse lidi neptaji, protoze to je momentalne zbytecne.
    • life28
      na hudbu je skoro a warhorse sa ešte nemá s čím účastniť, za pol roka predsa hrateľná ukážka vzniknúť nemohla
      • Grifus
        Na hudbu brzo? heh. A kdo rika ze museji predvadet rovnou hratelnou ukazku. Screenshoty a vubec mensi promo stanek realny klidne je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit