-
Dave jako host byla dobrá volba. Články na jeho webu čtu pravidelně, je to člověk který má opravdu co říct. Zatím je výběr hostů skvělý, jen tak dál.
-
Pan Dobrovsky je nehorazne plemeno. Kdyz uz se honosite vyrazivem jako strejks beks,tak slovo chaos prispusobte a pouzijte keos.
Jinak toho vlasatyho kluka bych vydrzel poslouchat hodiny a hodiny. Extremne charismatickej a vyrecnej clovek.
Dik za nej -
-
KOKOTONI WILF, dobrej nick, klasika. ;)
A za Davea podekuj spis jeho rodicum a starym hram, ktery mu tak hezky zformovaly nazory. -
-
Spis za to dekuju dobe,ve ktery jsme vyrostli. Dneska jsme s bratrem vedli diskusi na tema. NE...k nam to nejde - fotr prijede z prace. Uvedomili jsme si,ze jsme v lese byli 85 procent casu a herni zazitek je neprerazitelnej-kouzelnej a nezapomenutelnej.
Ten Dejv je pouze produkt tehle doby - a SETSAKRA KVALITNI. Za jedno pivo s nim bych omezil sam sebe,protoze jsou dnes vsichni vicemene zprzneny onou novou dobou.
BLBOU DOBOU
-
-
-
1-12 serie zlate casy :) pak uz bohuzel prumer to je jako s hrami i kdyz dnes se najde par zajimavych kousku heh Crysis mezi nimi fakt neni :D
-
Aha tak ta veta je trosicku jinak holt jsem ten dil videl jen 20krat ostatne jako vsechny dily :D psal jsem to ted z hlavy no :)
-
-
To je v poho. Ja to videl jednou, tak si to stejne slovo od slova nepamatuju :) Dobrej dil...
-
-
Me to povidej :D Vzdycky jsem snil o aute ktery by bylo silny jako gorila a pritom podajny a mekky jako zensky telo dnes se mi prani splnilo do toho pathos pana Bedrny
-
Souhlasim s Lukasem ani ja nemam z Crysis ABSOLUTNE zadny zazitek zkratka vakuum jen tak na okraj - je fajn ze se vyvojari snazi predhanet v nasvicenich polygonech pixelech blablabla .... ale kdyz je Battlefield 3 podobny CoD MW nebo prave Crysis tak vse pusobi stejne - narazim na Des Ex 3 nema nejlepsi grafiku ovsem stylizace a design cerne/zlate proste tahne proto si myslim ze je ve hrach dulezitejsi herni rozmanitost grafiky ale ne ze 10 her je v HD a pritom "nerozeznam" jednu od druhe o tom to fakt neni a docela lituju firmy ktere si tento omyl mysli ze to je klic k uspechu (pozn. kdyby se vyvojari zamerili na styl ktery udelali kluici od Zaklinace- komixovy filmecek - tak to by melo mozna vetsi ohlas a spousta usetrenych penez by se strcila do napadu hudby scenare apod.)
-
-
Tyhle proslovy, jak firmy nemaji poneti, co delaji, a ze by to meli delat jinak, mi vzdycky pripomenou jeden dil ze Simpsonovejch, kdy mel Homer Simpson moznost navrhnout si auto, jaky jemu by se libilo :)
-
-
Jinak mě trochu mrzí ta skepse vůči Jane Jensen. GK1 považuju za jeden z nejlepších herních příběhů vůbec, GK3 sice obsahuje debilní puzzle s kočkou, ale taky geniální megapuzzle Le Serpent Rouge. Gray Matter se mi taky líbil, takže ode mě JJ dostala $50.
-
-
Ona to není prvoplánová skepse, ale spíše zdrženlivost. I po GK3 bych si koupil v podstatě cokoli, na čem by bylo přilepené její jméno. Ale nyní už jsem opatrnější, protože nikdo nedělá dobré hry jen proto, že to má dáno od pánaboha a má to předplacené na celý život. Jane Jansen má nyní naopak tu nejlepší možnost, jak dokázat, že umí psát zajímavé herní příběhy, vymýšlet zajímavé herní scénáře a ve výsledku se podílet na zajímavých projektech. Grey Matter nebyl propadák, jen to prostě nebylo ono... A známé přísloví praví, že vývojář je tak dobrý, jak dobrá byla jeho poslední hra. A ta nebyla úplně božská, prostě ne :)
-
-
Nějak jsem nerozuměl, jakou že to hru by si přál oprášit Petr Poláček. Albion?
-
-
Tak Albionem bych taky nepohrdl a myslím tím spíše ten styl (střídání 3D dungeonů, 2D explorace světa), ale v podcastu jsem se vyslovil za návrat hry typu Earth & Beyond http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_%26_Beyond Nějakou dobu se zdálo, že tento můj problém vyřeší Jumpgate Evolution, ale ta hra už asi nikdy nevyjde.
-
-
Aha, díky za odpověď. Tahle hra mě bohužel minula.
-
-