Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim s Lukasem ani ja nemam z Crysis ABSOLUTNE zadny zazitek zkratka vakuum jen tak na okraj - je fajn ze se vyvojari snazi predhanet v nasvicenich polygonech pixelech blablabla .... ale kdyz je Battlefield 3 podobny CoD MW nebo prave Crysis tak vse pusobi stejne - narazim na Des Ex 3 nema nejlepsi grafiku ovsem stylizace a design cerne/zlate proste tahne proto si myslim ze je ve hrach dulezitejsi herni rozmanitost grafiky ale ne ze 10 her je v HD a pritom "nerozeznam" jednu od druhe o tom to fakt neni a docela lituju firmy ktere si tento omyl mysli ze to je klic k uspechu (pozn. kdyby se vyvojari zamerili na styl ktery udelali kluici od Zaklinace- komixovy filmecek - tak to by melo mozna vetsi ohlas a spousta usetrenych penez by se strcila do napadu hudby scenare apod.)
  • Aha, díky za odpověď. Tahle hra mě bohužel minula.
  • sleepless
    Tak Albionem bych taky nepohrdl a myslím tím spíše ten styl (střídání 3D dungeonů, 2D explorace světa), ale v podcastu jsem se vyslovil za návrat hry typu Earth & Beyond http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_%26_Beyond Nějakou dobu se zdálo, že tento můj problém vyřeší Jumpgate Evolution, ale ta hra už asi nikdy nevyjde.
  • Jinak mě trochu mrzí ta skepse vůči Jane Jensen. GK1 považuju za jeden z nejlepších herních příběhů vůbec, GK3 sice obsahuje debilní puzzle s kočkou, ale taky geniální megapuzzle Le Serpent Rouge. Gray Matter se mi taky líbil, takže ode mě JJ dostala $50.
  • Nějak jsem nerozuměl, jakou že to hru by si přál oprášit Petr Poláček. Albion?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit