-
Už dávno som s nikým tak nesúhlasil ako s Lukášom v tomto FC. Aj čo sa týka Crysis a aj čo sa týka Saboteura. Prekvapilo ma, že si na tú scénu spomenul. Palec hore. Pre mňa jedna z najnedocenejších hier. Inak ME2-3 má o niečo lepšie tie scénky ako 1 (ale iba o niečo) a Dragon Age Origins ich má tiež dosť v pohode.
-
Presne:
Jeste jsme nevideli jedinou hru z Kickstarteru.
Dopadne to tak,ze celej slavnej projekt zahyne s prvnim pruserem.
Ten David ma sakra koule -
-
z kickstarteru vyšla už kopa hier, dokonca aj tie, ktorým sa na KS nepodarilo nazbierať ani polovicu, no aj tak vyšli (napr. Tunnelers)
-
-
Je samozřejmě rozdíl mezi těmi blbůstkami za 5000 dolarů a těmihle velkými milionovými projekty, od kterých si mnozí slibují pomalu druhej příchod Krista.
Pak všichni zjistí, že hry financovaný kickstarterem jsou pořád vyráběný lidma, některý jsou horší, některý lepší, ale pořád jsou to hry jako každý jiný. A nechci vidět reakci fandů na první nepovedenou hru. Už teď jsou internetový komunity často dost nesnesitelný, a teď budou ještě opojeni pocitem, že mají mají právo na takovou a makovou hru. Meh. -
-
>sign here<
-
Přesně! +1
-
-
-
Naopak, je to pozer a populista, kterej rika, co chtej takovy hraci (pubertaci) slyset. Schvalne, jak moc budu nekvalitni :)
-
-
pro me jeden z nejlepsich dilu. Super
-
Souhlasim s Lukasem ani ja nemam z Crysis ABSOLUTNE zadny zazitek zkratka vakuum jen tak na okraj - je fajn ze se vyvojari snazi predhanet v nasvicenich polygonech pixelech blablabla .... ale kdyz je Battlefield 3 podobny CoD MW nebo prave Crysis tak vse pusobi stejne - narazim na Des Ex 3 nema nejlepsi grafiku ovsem stylizace a design cerne/zlate proste tahne proto si myslim ze je ve hrach dulezitejsi herni rozmanitost grafiky ale ne ze 10 her je v HD a pritom "nerozeznam" jednu od druhe o tom to fakt neni a docela lituju firmy ktere si tento omyl mysli ze to je klic k uspechu (pozn. kdyby se vyvojari zamerili na styl ktery udelali kluici od Zaklinace- komixovy filmecek - tak to by melo mozna vetsi ohlas a spousta usetrenych penez by se strcila do napadu hudby scenare apod.)
-
-
Tyhle proslovy, jak firmy nemaji poneti, co delaji, a ze by to meli delat jinak, mi vzdycky pripomenou jeden dil ze Simpsonovejch, kdy mel Homer Simpson moznost navrhnout si auto, jaky jemu by se libilo :)
-
-
Odporucam pozerat az po obede, fuj
-
Me to povidej :D Vzdycky jsem snil o aute ktery by bylo silny jako gorila a pritom podajny a mekky jako zensky telo dnes se mi prani splnilo do toho pathos pana Bedrny
-
Aha tak ta veta je trosicku jinak holt jsem ten dil videl jen 20krat ostatne jako vsechny dily :D psal jsem to ted z hlavy no :)
-
-
To je v poho. Ja to videl jednou, tak si to stejne slovo od slova nepamatuju :) Dobrej dil...
-
-
1-12 serie zlate casy :) pak uz bohuzel prumer to je jako s hrami i kdyz dnes se najde par zajimavych kousku heh Crysis mezi nimi fakt neni :D