Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #94: Snake na zelenou nečeká
8.9.2012 | Redakce Games.cz
53 příspěvků
-
Nazvat Kojimu retardem je podle mě už krapet za hranicí slušného názoru podloženého argumenty.
-
awww kde jsou ty časy, kdy jsi tu ještě nebyl :D
-
Kydat? Toliko jsem se snažil vysvětlit, proč se mi Metal Gear nelíbí. Hrál jsem MGS a kus Snake Eatera, jak si teď vybavuju, a ze čtyřky toho viděl dost na to, abych si odvodil, že není pro mě. Ukázka z Ground Zeroes mi to jenom potvrdila.
V mým případě holt platí, že když Snake, tak jedině Plissken. -
Podle mě si pleteš pojmy "kydat na něco" a "vyjádřit svůj názor". Lukáš zrovna patří k těm, kteří svůj názor umí vyjádřit slušně a relevantně ho podložit argumenty. A to říkám jako velký milovním MGS. Viz. můj avatar.
-
Sorry, ale tak mi to vyznělo. Já zkusil dva díly MGS série, ani jeden jsem nedohrál a podle toho videa, co zveřejnili se už víckrát o MGS ani pokoušet nebudu. Pro mě to holt není.
-
Moj názor? niekde ho tu píšem? ja rád čitam Grygarove recencie/pozeram videorecenzie... ale teraz priznal že to nehral nevie o čom to je ale napriek tomu mu to nebránilo na hru kydat... takže tak Dodo...
-
Chce to šťávu Chce to přidat. Chce to kvalitu. Chce to objektivitu. Chce to vytříbené filmové a hudební názory. Chce to muže, jehož nejoblíbenějším filmem je Zoolander a Univerzální voják. CHCE TO VÁVRU!
-
Hlavně že tvůj názor je ten jedinej správnej, co. Každýho to bavit prostě nemůže.
-
Víš, co mi můžeš... *4*
-
MGS - film s hernými prestávkami.... pane bože... dalši borec čo hodnotí niečo o čom vie totálne h*vno...
-
Kde jsou časy prvních dílů, kdy to ještě nebýval takový TeaClub...
-
94. pravidlo mi připomnělo In the Pale Moonlight, ale to tady asi nikdo nezná, kromě zarytých trekkies. *4*
-
ehm, Lukáši Grygare máš u mě mínus a ty víš za co. *15*