Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MGS - film s hernými prestávkami.... pane bože... dalši borec čo hodnotí niečo o čom vie totálne h*vno...
    • Hlavně že tvůj názor je ten jedinej správnej, co. Každýho to bavit prostě nemůže.
      • Moj názor? niekde ho tu píšem? ja rád čitam Grygarove recencie/pozeram videorecenzie... ale teraz priznal že to nehral nevie o čom to je ale napriek tomu mu to nebránilo na hru kydat... takže tak Dodo...
        • janchor
          Kydat? Toliko jsem se snažil vysvětlit, proč se mi Metal Gear nelíbí. Hrál jsem MGS a kus Snake Eatera, jak si teď vybavuju, a ze čtyřky toho viděl dost na to, abych si odvodil, že není pro mě. Ukázka z Ground Zeroes mi to jenom potvrdila.

V mým případě holt platí, že když Snake, tak jedině Plissken.
          • Ja len že nazvat jedného z najlepšich a najkvalitnejších ludi v obore retardom a uslintaným deckom mi príde trošku moc.... ja to každopádne beriem MGS sa nemusi každému páciť ja len tvrdim, že ked neviem, nehral som a nezaujíma ma to tak sa zdržim vášnivého komentáru a hlavne o hre ako je MGS čo je modla mnohích hráčov a pre mnohích je to najlepšia hra vobec.
            • Ferdis: absolutne nechápem ako mozes porovnávat hru ktorá tu uz je od 80 tych rokov s COD... to fakt nechápem.

Pre tvoje poučenie - http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear , http://cs.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear tu zistiš kto je Kojima a čo je MGS - a po prečitani to porovnaj s COD znova prosim ta a pochopíš rozdiel.
            • Dúfam, že si v rámci objekivity niečo podobné myslíš aj o modle x krát vačšieho počtu hráčov - série COD *15*
          • Cahir
            Ale jedině ten, co utíká z New Yorku, ten druhej za moc nestojí (ale tohle je božííí http://www.youtube.com/watch?v=2_E9ebt1a_s)
        • Caincz
          Podle mě si pleteš pojmy "kydat na něco" a "vyjádřit svůj názor". Lukáš zrovna patří k těm, kteří svůj názor umí vyjádřit slušně a relevantně ho podložit argumenty. A to říkám jako velký milovním MGS. Viz. můj avatar.
          • Robotron3
            Nazvat Kojimu retardem je podle mě už krapet za hranicí slušného názoru podloženého argumenty.
        • Sorry, ale tak mi to vyznělo. Já zkusil dva díly MGS série, ani jeden jsem nedohrál a podle toho videa, co zveřejnili se už víckrát o MGS ani pokoušet nebudu. Pro mě to holt není.
  • to Dado:
    Kto je to Kojima mi vysvetlovat nemusíš, hral som myslím tri - štyri hry s uvedenej série.
    Tou alegóriou s COD som len naznačoval, že popularita nejakej série, bez ohľadu ako dlho trvajúcej naozaj nemá s kvalitou jej príbehu zhola nič spoločné.
    Takto músím len súhlasiť s Lukášom, že medzi príbehom Metal Gear Solid a trebárs Modern Warfare nie je s kvalitatívneho hĺadiska takmer žiadny rozdiel.
    To že istá skupina nekritických Kojimových fandov ho považuje za poloboha len ukazuje na to, v akom hlbokom marazme sa filmová scenáristika nachadza trebárs oproti filmu.
    • ...no... snád sa ani ďalej nebudem vyjadrovať fakt to nemá cenu ked je niekto presvedčený o tom že COD:MW pribeh = MGS príbehu... očividne vieš o hre tolko kolko Grygar...
      • to Dado:
        Keď mne a Grygarovi vysvetlíš, v čom je teda príbeh Metal Gear Solid tak úžasný, že patrí do zlatého fondu nielen herného priemyslu, ale všetkého čo ľudská imaginácia vytvorila, tak uznám že sa v tom naozaj nevyznám, ale na to treba asi pádnejšie argumety ako si predviedol doteraz... *2*
        • ja som narozdiel od vás argumentoval až až... a myslim si že dostatočne.
          • No okrem toho že je MGS modla mnohých hráčov som sa od Teba nedozvedel nič....
            No nič presvedčil si ma že kvality tohto produktu sú dokonale skryté *2*
            • končim tuto debatu... nie že by som nemal argumenty ale nikam to nevedie...
            • Robotron3
              Pane bože. V MGS máš velice složitý příběh, s celou historií mnoha a mnoha postav. Máš tam vztahy, motivace, lásky, antipatie, msty, celé je to hlavně o postavách a čím si během těch her a konfliktů prošly. Ani nedokážu pochopit, jak tohle někdo může srovnávat s čistou střílečkou Call of Duty, aniž by byl padlý na hlavu? Slušně řečeno?
      • Prečo? V oboch prípadoch je priemerná hrateľnosť a pri príbehu prekombinovaného ťažkého béčka by v ani jednom prípade teda Oskar nehrozil...
        COD na príbehu aspoń nestojí, kdežto MGS áno. A v situácii, kde v príbehovo orientovanej hre táto súčasť stojí za prdlajz je jasné, že niečo je teda šeredne zle....
        V dobe PSX bola po všetkých stránkach kvalitnejšia séria Syphon Filter a fakt, že sa kult stal z Kojimovho prerasteného mačkopsa, ma bude napĺnať úžasom asi navždy ... *3*
    • Robotron3
      Že není rozdíl kvality mezi příběhem Metal Gear a Call of Duty MW? To je síla, co se vždycky v diskusích dozvim. Snad radši ani nečíst...
    • oprava: samozrejme herná scenáristika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit