Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #97: Karel na autopilota
28.9.2012 | Redakce Games.cz
176 příspěvků
-
Řešíte sračkyl a některý tady si dělaj z FC Růžovku.
-
zase jeden zabavnej a presto informativni podcast- ted jestli to je jen zasluha (opet) vtipnych hostu, nebo jen dobre nalady celku.. proti par predchozim castem urcite nadprumer ;)
-
Zírám, jak tu všichni nadávaj na to, jak se k sobě v podcastu kdo chová, jak je to na ňáký jiný úrovni, než by si představovali apod. Uvědomte si, že to pánové dělaj dobrovolně a maj s tim jinstě nemálo práce, která je zdržuje od jiný práce. Já například fightclub poslouchám dlouho (neholduju obrazovýmu záznamu... i když Karlova póza mraženýho kuřete na gauči z posledního dílu stála za to) a i když ne všechny díly mě naplňujou slastí, u většiny se pobavim, nebo se minimálně něco dozvim. Nicméně se každej týden těšim na novej podcast, protože mi to zpestří den. Musíte mít, lidi, trochu nadhledu a ne jen furt kritizovat. Tímto děkuju pánům redaktorům za to, že to pro nás děláte a že jste se na nás už dávno nevys*ali!
-
Takže co jsme zjistili ? Že je každá nová MMO hra, která vyjde je pro Karla naprosto boží. :) Hlavně je GW boží v tom, že nemá měsíční poplatky.
Je škoda, že se MMo nemůžou hodnotit až tak po 1-2 měsících.Byla by větší šance na lepší hodnocení hry a vyprchalo by aspoň to prvnotní nadšení z něčeho "nového" -
-
Když se nad tím zamyslím, tak nevidím důvod (tzn jde pouze o můj soukromý názor), proč by se nemohl udělat na release informativní článek co hra nabízí, jak funguje/nefunguje atp. Zkrátka, aby byli spokojený lidi, co přemýšlí nad koupí, nebo momentálně nevědí jaký MMO hrát. A za nějakou rozumnou dobu se udělala kompletní, krásná a podrobná recenze... Pro ty, co prostě recenze rádi čtou a pro poslední nevěřící Tomáše... Navíc většina "důležitejch" her se stejně probírá i v podcastu, takže infa je dostatek.
MMO nehraju. -
vzdyt je to zrovna mesic, ne?
-
Já teda vůbec MMO nehraju, ale rád bych si přečet i články, které by byly ze světa MMO právě myšleny ve smyslu, jak se ta hra proměnila a co přinesla časem, jaký má úspěch, atd. Ne přímo nějaké after recenze, ale takové články o MMO, kde by jich třeba bylo i víc zmíněných najednou. Jak tyhle hry nehraju, protože na to nemám čas, tak právě něco víc se o tom dozvědět, by se mi líbilo. Třeba tip pro redakci. :)
-
-
Souhlasím.Nějaký ten článek o stavu MMo po půl roce nebo roce po jejich vydání chybí.Pamatuji si jak Lotro přešlo na F2P a snad po dvou měsících jsem četl oslavný článek jak to vývojářum zvedlo zisky o 300% nebo tak nějak, ale o té doby jsem na nic nenarazil.
Rád bych si přečetl jak je na tom Lotro, AoC, Star Trek a další dnes :) -
-
Jak je na tom Lotro ? No ja to hraju, ale se mnou je tam uz jen Gandalf a Legolas *1* . Asi v blizke dobe ziskam achievement (deed) posledni hrac na serveru. *1*
-
-
Na jakém serveru to hraješ?
-
-
-
-
-
Hoši mám vás vážně rád už z LEVELU, ale tady už jen když se dostalo na qsty no pánové *1* . To co ste se o tom snažili říkat a vlastně vo tom nic nevěděli. Pro mě poprvý v životě sem z vás cejtil trošku, Hatování a to mě u herních novinářů teda dost zamrzí.
Já sem obrovskej fanda WoWka a GW byla hra kterou sem vubec , ale vubec nemusel.
Nakonec, ale mi to jak tam fungujou qsty a eventy vyrazilo dech. Jasně pořád sou qsty podle nějakýho mustru,ale tady prostě máte jeden qst a u něj třeba 3 až 5 ruznejch zpusobu jak ho udělat zbýránim zabijenim atd. atd. nikdo vás do ničeho nenutí.
A stejně mi příde , že hra je dělaná na pomalý zábavný hraní. A ne až na max levelu.
I když sem se teď po vydaní Pandarie vrátil do WoW už teď se nemůžu dočkat až zas zavítám do světa GW2. *1* -
-
Ujistím se, qst = quest? ))
-
-
asi jo, protože dodat tam to ue je fakt oser :)
-
-
No sorry lidi to je ten nezvyk člověka co píše rychle během hraní a už hold quest mám v hlavě jako qst. Jelikož neumím moc rychle psát naučil sem se dělat v onlinovkách dost zkratek a teď už je používám všude *1* .
Hold můj zlozvyk, ale nějakej má asi každej. *1* -
-
Já včera rozehrál svou první onlineovku, takže s psaním celejch vět budu hádám za vola ))
-
-
Bojová............vřava...........ve wowku?
No i když těm retardům co to hrajou to možná tak připadá, když musejí zmáčknout dva správný čudlíky během 10s. -
Nebudeš *1* pude jen o to jak si zvyklej rychle psát. Spousta lidí tam píše celý věty jelikož to prostě stíhaj. Jenže já sem prostě pomalej pisatel, tak abych mohl v bojový vřavě psát, musel sem se naučit zkracovat. + pro tebe když to zvládáš víc lidí ti bude rozumět a budou s tebou v klidu chtít znovu hrát *1* .
-
-
-
-
-
-
Znáte http://deadendthrills.com ?
Tam jsou celkem slušné screeny :) -
Drda na hrad.Zvěte Drdu a Vývru,budeme spokojeni.
-
Dotaz pro redakci, muzete mi prosim rict, kde jste koupili ty mikrofony ?
-
Karel je hňup, to ano řika to takovým svým hňupovským stylem.. ale konečně někdo kdo prostě k tématu GW2 a SWToR ma co zajimavého říct a hlavně se mi líbí že svůj názor dokaže dokonale a jednoduše obhájit v té omačce co ktomu povídá. Palec hore.
-
-
Taky se mi tenhle podcast líbil.. Sice PvE o kterým to vesměs celý bylo v GW2 moc nehraju (jsme čistě PvP guilda), ale povídání to bylo zábavný a zajímavý :)
-
-
hlas poslanej *3*