Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mafia ,jediná hra kterou (vyjma sims) hrála (a skoro dohrála) moje starší sestra...
  • s-a-b-r-e
    Vždycky v Brně, když jede kolem 13 a tam svítí ten nápis JULIÁNOV ozve se mi v hlavě "Juiano Bridge" a já chci hrát Mafii... *4*
  • Dobře si pamatuji, jak jsme to pařili na intru se spolubydlícím na je tehdy velmi nadupanym notebooku. Na to se nedá zapomenout. Na tu suprovou ústřední melodie. Pěkné menu, A hlavně ty dialogy a super in game videa. Ty my tenkrát opravdu brali dech. Zlatý český ručičky.
  • Inquisitor
    Sice jsem to tenkrát hrál tak s dvaceti fps a honičky po městě byli peklo, protože se mi to vždycky na chvilku kouslo. Ale prostě jsem to musel dohrát, ten příběh neměl chybu. Hrál jsem to na Duronu 650 se 128 MB ramky :D
  • MikeiXX
    Z hokejové medaile můžeš mít skvělý pocit stejně jako z hraní Mafie 1. A Robotron měl ještě lepší zážitek právě z Mafie oproti medaili z MS. :) Je na tom něco divnýho?
  • the_pps
    No asi před měsícem jsem si ji zase zapnul, a řek jsem si že si zajedu závod na EXTRÉMNÍ obtížnost. "To bude po těch letech hračka". Chyba lávky. Jel jsem 2 dny... Ale židle mi drží! *1*
    Mafii jde popsat jedním jediným slovem: LEGENDA.
  • Díky moc Dane, nikdy v životě na tyhle krásný vzpomínky, který formovali moje dětství, nezapomenu.
  • Ronox
    Pecka, pecka a ještě jednou pecka. Díky moc za tenhle speciál. Opět nezklamal a ještě stále mi dělá příjemný večer o kávě s cigaretou po práci. Dík kluci a těším se na další!
  • No tak z hokejové medaile ty osobně nic nemáš, ne (pokud si nevsadíš?
  • Keyz
    A byl jsi v Casinu ? *5*
  • Keyz
    Kámoš se díky Mafii naučil nové slovo. Kriplkára! *1*

Jinak v té době jsem čuměl jaké má hra dobře udělané obličeje a že nemohu tahat vše co chci a vůbec na pohled fungující město s policí.
    Když jsem prvně vlez do starého auta tak jsem si řekl "Sakra to šmejský starý krám" a on to byl šmejský starý krám!Do kopce to skoro nejelo zatáčelo tak,že to to jelo rovně a klaxón měl zvuk,že jsem se smál ještě ráno.Prostě byla tam vidět logika a skvělá práce.
    Když jsem to viděl tak jsem se poté vysmál GTA III jaká to je sračka!.Prostě jsem byl Mafií tak zaujatý,že to bylo pro mně jako blesk z čistého nebe.Najednou tam bylo mnoho propracovaných drobností hulvátský jazyk který ale sedět do situacích který tam byli atd.Prostě super hra.
    Škoda,že například skvělé keci které byli v Mafii jsem pak viděl snad již jen ve Vietcongu.

Jo a BTW.Ten závod jsem dojel bez podvodů! (Sice jsem předtím několikrát převrátil...)
  • A přitom statistika jiných Mafia-nadšenců je tak 50x minimálně. :)
  • Robotron3
    To je skoro takovej dobrej standard :)
  • Len? *1*
  • septicflesh
    Asi budu vypadat jako blázen, ale za ty roky jsem si Mafii dal už 7x *4*
  • Indy
    Tak mi to nedá vypnu na chvíly GW2 a jdu nainstalovat mafii jestli budou ty CD ještě provozu schopné *1*
  • BoB.2
    Chvíly to trvalo ale ještě jsem našel zaprášeny origo CDčka krabice už vzala za svý ale mam je. *15*
  • Spiker01
    ou tak to jste parádně ututlali...
  • Amylee.Anderson
    Já si pamatuju, jak jsem to jako špunt hrála a narazila jsem do chodce, on mi řekl "Hovado!" a já byla celá vykulená, co to ten pán řekl :D Taky si pamatuju, jak jsem u toho seděli já, brácha táta a byli jsem celý odvařený z tý nádherný grafiky. A nejlepší bylo, když jsme to hráli s přítelem, oba už po několikátý a v autě Paulie zařval: "Ty snad chrápeš, ne?!" To jsme slyšeli uplně poprvý :D
  • Robotron3
    Já si pamatuju, jak jsem byl snad poprvý hrdej na český vývojáře, že udělali něco světovýho, co jinejm podobnejm hrám natrhlo ,prdel. Pro mě byla Mafia 1 víc než pro hokejový fanoušky zlatá medaile na mistrovství světa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit