Přejít na výpis diskuzí
Film podle WarCraftu je na dobré cestě a v dobrých rukách
9.11.2013 | Adam Homola
91 příspěvků
-
novej datáč má většinou cenu kolem 900
-
Zacina se o tom vice psat, urcite si od toho slibuji neco velkolepeho... Minimalne neco co by bylo na zpusob, milionovym uspechem ovenceneho herniho vydobytku , kdyz se jim to povede a nebude to vylozene priblbly efektami preplacany klasicky blockbuster tak to je jina, material s kterym se da dale nakladat a uspesnost byla takrka 100% zarucene, jako tomu neni u jinych filmu podle her, kde by clovek vylozene brecel nad tim co stvorily - jiz jsem psal, ze bych radsi vicdel neco jineho ale to vem cert (zrejmne i uvidim casem ) I kdyz si tak uplne, predstavit zive jak by to mohlo vypadat neumim, jsem na to minimalne tak zvedavy jako nikdy. *3*
-
A já věřím, že to bude takový fail, že konečne pochopí, že filmy podle her prostě není to pravý..
interaktivní filmy podle her to už je jíná.. i když, na konzolích je už teď každá druhá hra interaktivní film..... -
Battlechest WoW+BC+Wotlk+Cata = 5 euro (125,-), Mists of Pandaria - cca 600,- (dnesni cena), novej datac - 1200,- = 1925,- za minimalne mesic zabavy. Pro srovnani, singleplayer call of duty za 1200,- ti vydrzi jedno sobotni odpoledne. =)
worth it. -
ako chcu nalakat novych hracov ked samotna hra s datacmi ma cenu xxx €
-
Tak na tento film už čakám tak dlho ,že už som wowko dávno prestal hrávať ale warcraft lore milujem a nenechám si to ujsť. Pravdepodobne aj čakali na nejaké nové technológie a dúfam že to bude minimálne v 3D kľudne si počkám dlhšie nech to je premakané
-
Věřím, že tohle bude ten spouštěcí mechanismus, který odstartuje filmy podle her.
-
Takový článek bych čekal na fan stránkách Warcraftu, aha, počkat, psal to Homola, tak to je v pořádku, beru to jako fan příspěvek na blogu. V tom případě proti němu nic nemám.
-
Tak Warlords of draneor je podle me super napad, mohlo by to pritahnout stary hrace z5 a jestli neposerou tenhle film ( verim ze je v dobrych rukou) tak by moh pritahnout i novy hrace.. Blizz to ma ted dobre rozbehnuty a budu doufat ze to dotahnou do konce !
-
Neposr*t,neposr*t,neposr*t to.
-
Odkladu/přesunu premiéry se asi nevyhne, ale jestli s takovou před-produkcí a s kvalitním režisérem dopadne film zle, tak už nevím, co herní adaptace dokáže zachránit. Lore ke zfilmování má spoustu, jsem docela rád, že to berou takhle od začátku. Kvalitních fantasy filmů je jako šafránu.