Přejít na výpis diskuzí
Film podle WarCraftu je na dobré cestě a v dobrých rukách
9.11.2013 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Myslím že spíš měli na mysli použití CGI a triků. Jakože tam bude dost věcí dělaná pomocí PC(viz avatar) ale že tam bude i syrová filmařina(viz game of thrones)
-
jj a pak ti přijde divně to pak spojovat se Spartakem což pro 13+ rozhodně není.
-
Tak Star Wars jako konkurenta fakt nevidím. Starý díly byly parádní , ale ty nový epizody 1,2 a 3 jsou tak tragické, že je utrpení se na to koukat. Samá politika a nic se tam neděje. 3min akční pasáže a dlouhé hodiny o ničem. Nechci se nikoho dotknout, ale ten nový Star Wars je o ničem.
-
Ano, rozpocet jen to spatne napsali. *3*
-
Osobně mě pobavilo, že "Po stránce kostýmů a triků by měl film připomínat něco mezi Avatarem a Game of Thrones" - to mi trochu přijde jako by řekli, že příběh bude něco mezi Teletubbies a Saving Private Ryan:) Ale zřejmě mluví jen o tom, kolik v tom bude peněz, ne o podobě.
-
At toci, uz to vypada ze umoudrel, Njn starim taky ubyva energie cokoli tezsiho natacet a za tu posramocenou reputaci (nejen) jeho, by ted mel vyrovnat skore. *4* Pokud nespadne opet do cecek.
-
Uwemu už došlo nacistické zlato a nemá za co točit *1*
-
Coz se ve 150% pripadu bohuzel deje, takze v tomhle ted vlastne vidim taky jedine plus... i prestoze nema tolik zkusenosti s tocenim filmu... lepsi on, nez nejaky nerozumny d-bil...
Uwe boll a jiny by to zkazily, (nedostali by stejne prava). -
Takhle by se k tomu mělo přistupovat - režii hodit člověku, který umí točit a hlavně to je fanoušek předlohy, dát si na čas a všechno připravit a hlavně to nepředhodit filmovému studiu jen tak bez ničeho, nějakým hlavounům, kteří tomu nerozumí. Já doufám, že to vyjde a z Warcraftu se vyklube dobrý film, který i vydělá. Mám takový pocit, že pokud nevyjde tohle, tak je s adaptacemi her úplný šlus.
-
v prípade filmu, ale nebudú mať šancu opraviť to datadiskom :D
-
Snad v každém obchodě nebo přímo na battlenetu u bllizardu?
-
podle boxofficemojo Barbar Conan Rko, Ničitel Conan PG13
-
Přesně to říkám, pochopil bych s rezervami paniku lidí, pokud by šlo o remake/pokračování/adaptaci něčeho, co BYLO Rko, ne adaptaci série která měla maximálně 12+ hodnocení (nevím jestli strategie neměli i míň). Jinak v americkým PG13 hodnocení si můžou vzhledem k tomu, že je to fantasy, dovolit docela dost, dokud tam není někdo nahej. Prostě mě neleze do hlavy to očekávání, jaký od toho lidi podle diskuze měli.
-
Vy ste cvoci jako byste neznali Blizzard, vzdycky na necem delaji cca 10 let ale pak to bude stat za to. Navic mam silny tuseni, ze tohle nastartuje celou serii warcraft sveta ja osobne bych zase rad videl pribeh Arthase :D
-
když už se tu řeší rating, to by mě zajímalo, kolik dostal starej Barbar Connan.
-
Kašle se na to u nás a my jsme zanedbatelný trh. Projít to musí hlavně v Americe. Tam se prý rating celkem dodržuje a jak je to třeba v Germanistánu (minimálně s hrama) asi taky víš.
-
ľudia to, že to má pg-13 ešte nič neznamená. Temný rytier mal pg-13 a zrovna pochybujem, že sa nato môže pozerať malé detsko. Pán prsteňov sa tiež nepíšil Rkom, takže som kľudný a očakávam, že to nezvorajú.
-
Jak na to hodnocení někdo koukal. V ČR se na pravidelně kašle.
Vetřelci také měli jinou věkovou hranici a jak to bylo super a vydělalo to. Prostě jde o to jak to chtějí. Jestli takto OK. Osobně bych to rád viděl v jinou hranicí aby tvůrci nebyli omezeni. -
Pohádka no *11*
Pak, že je svět Warcraftu drsný. Jsou to hezké omalovánky pro klidné povahy. -
Záleží na tom jak obejdeš jednotlivý témata, který ti tvoří ten rating. Pán prstenů je PG13 a lítaj tam skřetí hlavy, ruce a střeva.