Přejít na výpis diskuzí
Film podle WarCraftu je na dobré cestě a v dobrých rukách
9.11.2013 | Adam Homola
91 příspěvků
-
No bohužel jo :/
-
JJ řídím se hodnocením i recenzí a můžu říct, že jsem ještě nebyl zklamán
-
Mno počkám si na recenze a pak se uvidí, ale jinak s tebou souhlasím. Jen po posledních dílech nejsem až tak nadšený z nového přírůstku.
-
Myslíš že by lidi nešli na dva filmy? Možná ne v jeden den ale v jednom měsíci v tom nevidím problém. Chodím do kina když jsou kvalitní kousky i 4x do měsíce nevidím v tom problém. No a když není žádná úroda tek nejdu i půl roku. Každopádně díky za reakci, že si se obtěžoval napsat pár řádek a ne jenom minuska.
Díky všem co přispěli do diskuse a zdělili svůj názor. -
souhlasím s tím, že ep 4/5/6 byly v tomhle tajemné a vlastně to člověk neřešil, kdo co proč.. The Force byla jedna velká záhada a též to nikdo neřešil, prostě to bylo.. rekvizity a všechno okolo, né jen zelené pozadí.. a někde jsem četl, že Lucas nebyl pomalu ani na place s herci, ale mluvil k nim, přes mikrofon odněkud ze studia či co.. politika mi nevadila, byl jsem rád, že tam byl jiný pohled na to univerzum v těchto ohledech a tim, jaký nastal vlastně převrat pro celou galaxii.. jsem rád, že nové díly bude režírovat Abrams, i když jsem byl ze začátku skeptický, ale sám řekl, že pujde ve stopách starších dílů a to nejen filmově, ale i technicky, rekvizity, kamera.. a píše scenař s člověkem, který napsal ep 5 (můj oblíbený díl) a 6.. takže si Lucas může trhnout a věřim jim :)
-
No Epizoda I má 79, spíš máš na mysli Klonové Války, tu kreslenou variantu, která se nepovedla. Ta má 59.
Jinak hodnocení SW dle filmových webů je úplně v pohodě -
*79%, chyba je v tom, že Nová Naděje zklasičtěla, ale jakkoliv mám SW rád, tak prostě vidím, že Lucas není dobrej ani scénárista, ani režisér. A ke 1čce jsem možná shovívavější, protože v době premiéry sem byl ještě děcko, takže mě třeba jar jar nevadil. Já už to teď beru prostě jako celou ságu a rád se při nějakým maratonu na ně podívám.
Ale dost OT - hlavní je, že ať už si o SW myslí kdo chce co chce, je to jedna z nejsilnějších značek a nasadit proti ní "debutanta" (herní základna jako publikum se obecně strašně přeceňuje) je minimálně o hubu, o to víc když je to ve stejnej den. -
Orientovat se dle Csfd, kde vetsina "kousku" je silne nadhodnocena, neni uplne nejlepsi priklad.
-
Jen pro představu na CSFD má epizoda 1 59 procent a epizoda 4 88 procent. Kde udělali soudruzi chybu?
-
Tak potom nechápu tu negativní reakci. Když jsem byl malí a koukal jsem na epizodu 4 tak to bylo naprostá bomba a hltal jsem každé slovo, ale na ty nové první 3 díly se prostě koukat nedá. Jo něco tam se vysvětluje, ale ty vysvětlivky proč Dark vader je takovej a makovej se vešlo do minuty a celí film se protlachá.
-
http://themetapicture.com/media/funny-gif-Conan-O-Brien-clapping.gif
tak tu máme dva dogmatické názory a mezi tím lidi který to nezajímá, jako u všeho, ale asi si to musel říct -
Že Duncan Jones nemá tolik zkušeností, to bych úplně netvrdil. Sice zatím nenatočil žádný velký trikový velkofilm, ale jak Moon, tak Source code jsou režijně perfektně zvládnuté. A upřímně, myslím, že tohle je zlatá střední cesta - dát to režisérovi, který má něco za sebou, ale není to žádná odnikud vytažená nula, která bude skákat, jak si studio píská, na druhou stranu to není žádné velké jméno alá Cameron nebo Jackson, kteří by to možná od originálu odtáhli někam úplně jinam. Hlavní je, že je fanoušek hry, což udělá hodně, oproti komukoliv, kdo by hru neznal. Papírově má filmový Warcraft nelepší možné předpoklady a znovu musím opakovat - jestli se toto posere, tak už herním adaptacím nepomůže ani svěcená....
Btw. Uweho Bolla bych radši nezmiňoval, to je filmový terorista... -
No asi takhle..názor na poslední (resp. prostřední) Star Wars trilogii ti nikdo nebere (hodně lidí ji bere dost negativně), ale komerčně budou nové Star Wars totální trhák, i kdyby cokoliv. Proto je pro každý jiný film (Warcraft nevyjímaje) naprostá komerční sebevražda mít premiéru ve stejný den....
-
Tak proběhla velká akce od Blizzardu, tak co čekáš? Že se o tom nebude psát? Když nějaké herní studio nebo třeba Sony či Microsoft pořádá konferenci, tak se o tom taky píše. Tady asi bude mít někdo komplex... :/
-
pro starwars fanboys
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-1-the-phantom-menace/
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-ii-attack-of-the-clones/
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith/ -
ne
"Avatar meets Game of Thrones as far as complexity of visual effects with live action, advanced special effects, and motion capture on set." -
Porovnej si rozpočet Avatara a Game od Thrones a dojde ti, ze to tak určitě nemysleli
-
Myslím že to je právě to co chtěli říct, že zbraně například budou ve stylu GoT, osobně sem taky radši, ať dělaj přírodu a města pomocí CGI ale souboje o postavy ať dělaj pěkně postaru, takhle to dělali i u pána prstenů a jak tam skřeti vypadali parádně...
-
pak nechapu proc se vymlouvaji ze zbrane nebudou stejne jak ve hre ze by to herci neunesly CGI zbar sned neni moc tezka :) ostatne melo to byt cele CGI to by byla bomba
-
Viděl si vůbec tu trilogii? :)