Přejít na výpis diskuzí
Filmové Need for Speed má zataženou ručku
15.3.2014 | Václav Rybář
120 příspěvků
-
Nejlepší je stejně hláška z csfd: "Paul Walker zemřel, aby tohle nemusel vidět" :D ... dobrý černý humor.
-
-
zemrel protoze to byl d€bil jel rychle a zbesile, nastesti to nikdo jiny neodskakal nez jeho kamos co ridil
-
-
No když už se v článku zmiňujete o rychlích a zběsilích klucích, tak bych rád poznamenal, že těch pár dílů co jsem viděl trpělo přesně tím samým, co tady jmenujete. Auta tam byly taky vysloveně jako nejnižší forma fetiše a místo aby najali nějaký pořádný kaskadéry, který uměj řídit a ukázali parádní závody, tak to byl samej frenetickej záběr na drsně se tvářícího frajírka, co dokolečka řadí. Skoro to až vypadalo, že do některejch aut museli namontovat převodovku z kamionu, protože kolik převodů byli schopný najít na rovince, to jsem čuměl.
Tohle jsem neviděl, ale fakt mi chcete říct, že to je ještě horší než ti vaši rychlí a zběsilí kluci? Jestli jo, tak to teda potěš koště. -
-
Myslis takuto prevodovku? *1*
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/971157_544146375623297_1190170633_n.jpg -
-
Jo, to bude ona. Hezkej obrázek *1*
-
-
kraviny píšeš, experte ..
-
-
Je tolik her...tolik her, co bych rád viděl zfilmované... a...a oni vyberou k natočení Need for Speed...
-
-
Radsej bud rad ze nesfilmovali nieco ine. Kazit takto meno hre.. Napr. Dungeon Siege sfilmovali a bolo to na podobnej urovni.
-
No a ? NFS je super, jen by to musel být jiný film. Neboj ještě bude Warcraft, AC, Splinter ... bude toho víc..
-
-
NFS už dlouho není super.
-
Jedno bude větší sr@čka než druhý.
Filmy podle her jednoduše nefungujou, protože to nikdy nedělají opravdu top tvůrci, ale taková ta druhá, třetí liga. -
-
Tak například u Warcraftu to nebude zrovna druhá liga. Osobně bych problém viděl spíš v obecné snaze o obměnu herního příběhu, či dodávání vlastních nápadů. To pak může vzniknout pořádná prasárna.
-
-
-
-
Už z traileru šlo poznat, že to bude jedna z největších blbostí roku...
-
Upřímně jsem doufal, že to bude odpad...
-
-
Kdo říká, že není? Ne, že by to byl úplný propadák, ale podprůměr je to určitě.
-
-
rozhodne je to uplny propadak
-
-
-
:D se vsadim, ze hoperi v bmw s blondynou vedle sebe ten film zaplati a jeste bude v +
-
A on někdo čekal, že to bude dobrý?
-
Když Koenigsegg Agera R dostane naprdel od Lamba kde je rozdíl 600 koní tak už to o filmu něco vypovídá *1*
-
-
Coze? Kde presne dostala Agera v tom filmu naprdel :D?
-
Ono k NFS vždycky patřil taky tuning, který se vztahuje také k výkonu, takže tak.
-
-
Teda asi jsem hnidopich, ale docela by mě zajímalo jak se dá takový motor v Supersportu ještě tunit...
-
-
No přece tím, že na něj nalepíš nálepku Monster Energy
-
-
Osobne ne ale na YT jsem videl neskutecne auta da se rict totalni tuning kde s puvodnim autem to melo spolecneho jen jedno tolacitko a tvar:) ale jasne ze se pocita ze nikdo nevykucha lambo aby si do nej koupil soucastky z uplne jineho cenoveho sveta. zalezi co skladate jestli na oko, na okruh nebo na ulice alew je jasny ze to co je ve filmu proste realita neni a posledni co bych tam resil je asi vykon aut. zapnete youtube dejte tam audina 300km/h a uvidite jak se predjizdi dve auta 30minut mezi dopravou..fakt to tak akcni neni:D
-
-
-
Ne, k NFS rozhodně vždycky nepatřil tuning.
-
-
obávám se že v dobách zlatých NFS pán ještě neexistoval :-)
-
-
to jo ale to lambo má v základu 570 koní a Koenigsegg Agera R 1100 koní. Tdy by ani tuning nepomohl každopádně dobře no je to film.
-
-
Pokud vím Aventador má v základu 700 koní a neznamená, že čím více máš koní, tím je auto rychlejší :D. Redukce váhy, náprava, pneumatiky, kvalita převodovky, mohl bych pokračovat do nekonečna... A stejně je to jen film..
-
-
Nejlepší je podle mě uvádět výkon na tunu. Dobrej stovák navíc pro KSG. Oba supersporty s kvalitníma převodovkama, aerodynamikou, nápravu bych bral v potaz u tupého amíka s tuhou nápravou a né u švéda s taliánem. Při rozdílu 10 koní ano ale 100 ne.
Koenigseg 1115 hp 1650kg - 675/t
Lambo 570 hp 999kg - 570/t
I když ještě pořád dost záleží na řidiči. Pokud je to vemenomut tak mu nepomůže ani milijón pferdstarke. -
Pokud vím není to Aventador ale Sesto Elemento které má motor z Gallarda Supertrofeo tudíž LP-570K. A ano máš pravdu de o více aspektů ale Agera je prostě masakr a hrubá síla.
-
-
Nedíval jsem se, které Lambo to bylo, někde jsem tam zahlédl Aventador, tak jsem myslel, že to je ono, jinak máš asi pravdu.
-
-
-
Tak ono už z principu je blbost vzít tyto supersporty někde z opuštěné garáže a pak s nimi závodit někde na veřejnosti... Celé to nemá ani hlavu ani patu, přitom pouliční závodění je zajímavé téma, které ale zatím nikdo dobře nezpracoval. Chybu bych viděl především v tom, že tyto filmy obvykle dělají lidé, kteří znají auta jen z her typu NFS a ve skutečnosti se projeli tak maximálně v Priusu někde na dálnici...
-
-
-
-
Pro koho je určeno NFS:
1. Pro fanoušky Simíra a Kobry 11
2. Pro milovníky C filmů
3. Pro 11-15 věk
4. Podívat se na nádherná auta při přemiéře
Děj je opět pitomoučký, že scénář psal asi člověk, co četl největší dílo čítanku pro děti. Opět "dobro" se zlem a podobné srandy o pomstě. A herci? Proboha kdo dělal casting? Hlavnímu hrdinovi jsem celých 122 minut filmu (dohromady má 130) přál nějakou bolestivou smrt. Takový nesympatický, povrchní id*t už dlouho nebyl. A vedlejší postavy? Ty zapomenete hned po tom, co opustíte sál. NFS hraji od II. dílu, III. díl je pro mě srdovka. Hlavně Italdesign Scighera je pro mě srdcovka (až později jsem zjistil, že se jednalo o prototyp Alfy Romea) a podle mě jedno z nejkrásnějších aut, co se nevyráběly:( Ale ten film? Pitomý a hloupý. Šli jsme na to s přáteli (průměr 25) ale viděl jsem, že děckám se to líbí. Ano pro ně je to podle mě dobrý film, kdy budou nadšení z vybuchujících aut a šílených honiček. Ale pro mě jako fanouška NFS to bylo hořké zklamání. I když jsem to mohl tušit podle prezentovaných videí. A na 1. díl FF, který s tím někteří poměřují to nemá ani náhodou.
Pak jsem si skvěle vylepšíl náladu, když jsme šli na Lego Movie s titulky. -
-
Pokud se tohle někomu líbí v 15ti letech, nemá cenu další existence lidské rasy.
-
Souhlas. Viděl jsem teda jen ten trapný trailer a z toho herce mi už tam bylo na blití...
-
Zasloužíte si nějakou odměnu, že jste na ten film dobrovolně šli. Vidět trailer a jít dobrovolně střízlivý s úsměvem na tváři na tento film, to je více než chválihodné!
-
No Offense: Nějak mi nejde kritika od někoho, kdo se rád koupe v bahně infantilnosti ala Dota 2 apod.
-
-
Můžeš si s doktorem podat ruce.Jeden větší zoufalec jak druhý *7*
-
Co to meleš? Co má herní vkus společný s filmovým? Vem si prášek...
-
-
Prostě kritika od někoho, kdo absolutně nemá vkus, je pro mě irelevantní, Chápeš?
-
-
Tobe evidentne Veskoslav lezi v zaludku a docela dost,co? *1* Vsadim svou zenu, ze kdyby to napsal kdokoliv jiny,tak by jsi souhlasne kdakal,jak je to pravdive.
-
-
To těžko. V životě ten film neuvidím. Takže to nebudu ani kritizovat. Možná někdy za deset let v komerční televizi ve 23:15 po 10 pivech...
-
-
Nemám vkus? No nechám Tě při tom být. Nemá cenu se s Tebou hádat.
P.S: Co hraješ ty za hry? Pobav mě. Aby se nakonec neukázalo, že hrajeme stejné. *7* -
-
Takový znalec her, určite podle nicku pozná co hraji. No, ale asi jsi to nehrál, jinak by jsi se tak blbě neptal...
-
-
-
-
-
Tak teda volňásek pošetřím na Noaha. BR to jistí. Škoda že se Aaron Paul vrhl po BB do věci která je zdá se tak špatná. To samý Keaton, kterej byl nedávno v Robocopovi super.
OT: Lego s titulkama ti nepokrytě závidím, ač dabing docela ušel a evidentně ho po dlouhé době režíroval někdo s trochou rozumu, tak se tím výrazně omezí počet smradů na projekci, který nevydrží sedět a držet hubu 10 minut, natož dvě hodiny. Nevidím smysl v tom tam malý děcka brát. Jednak v tom věku jim bude úplně jedno že na filmu byly v kině nebo jestli ho pár měsíců poté uvidí v televizi z nosiče. Mimoto mají imo mnohem větší požitek z tý postmixový coly a popcornu, než z filmu samotnýho. -
-
Já mám taky volňásek a chystám se na "300". Kamarádi už byli a říkali, že pecka. Sice není tam takový charakter jako Leonidas, ale i tak že je film pecka. Jinak Lego Movie má podle mě udělaný skvěle dabing, ale originál s titulky je podle mě lepší, co jsem slyšel. Navíc jak píšeš, odpadli malé děcka. Bohužel takto to myslím promítají jenom v Praze, když jsem chtěl jít v Ově, tak zaprvé to dávají v čase, kdy jsem ve škole nebo v práci a pouze s dabingem...
-
-
Na novou třístovku valím zítra. Už se těším na Lenu. Akorát mě sére že to je zase ve 3D. Aspoň tam snad nebude dabing.
-
-
-
-
Nevíte někdo, jestli je hlavní hrdina fakt tak drsnej, jak vypadá, nebo to jenom tak skvěle hraje? A druhá otázka: Jak při natáčení vyřešili, aby při řízení dosáhl na pedály a přitom viděl přes volant?
-
-
V pohodě výška. Ty musíš bejt v tom případě mnohem menší protože mu závidíš *2*
-
-
Ty vole, kdybych byl mnohem menší, tak tady nemůžu psát, protože neumáčknu písmenka na klávesnici.
-
-
Snadno: http://tinyurl.com/pvrpnoy
-
To ma bejt jako vtipny ?
-