Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Este aj v mojom oblubenom NFS Underground 1 su lepsie automobilove nahanacky ako v tom filme :)))
  • Tak je to film podľa hry, neviem čo ste čakali... Uwe Bolla?
    • kreeemese
  • http://www.imdb.com/title/tt2369135/
  • Sorry, je to dobrej film.
  • je to prostě blbost
  • Ristoro
    Problém kritiky na tento film je ten, že u toho lidi moc přemýšlí. Když u takového filmu vypnete mozek, dostanete docela dobrou podívanou na řvoucí motory. Sem tam je třeba se podívat i na totálně vypatlaný film.
    • Podívej se na film Le Mans, to je pro mě film, u kterého se nemusí přemýšlet a s přehledem to strčí do kapsy jakýkoliv jiný film s tématikou závodění už jen díky tomu, jak geniálně je to natočené. Rivalové mají sice lepší příběh, ale ty závodní scény nejsou zdaleka tak vymakané.
      • Ristoro
        Rivalové taky nebyli zaměření na závody, ale na vztahy mezi postavami, což se jim podařilo perfektně. Le Mans určitě zkusím, díky za tip.
        • Zkus k tomu pribalit jeste film Grand Prix z roku 1966 ;) Ty zabery jsou na tu dobu absolutne famozni...
      • Nemám moc rád závodní a sportovní filmy, ale Le Mans mě naprosto ohromil. Totálně perfekcionistické podání kamery a zvuku. Úplně mě to zaskočilo, jak nadčasově to i dnes působí.
  • Čert to vem, až někdo natočí něco opravdu kvalitního, dozvíme se o tom (ikdyby jen po šuškandě). Zatím si na Need For Speed zajdu, čistě z recese, na konci hodně těžkého pracovního týdne *1* *1* *1*
  • Já to říkal už u té soutěže a někdo mi říkal, že prý jsem cynik zhrzený cynik :p
    • Ses fakt borec, my hlupaci jsme neposlouchali....
  • trailer se mi hodne libi a i posledni dily nfs byli docela solidni hry. a kdyby odstranili podvadeni souperu a policie a dodali tam neco ve smyslu že pri čelnim narazu v max rychlosti se zabijete, byla by to u mne hra za 10/10.
  • Mnohem lepší než rychle a zběsile....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit