Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo no, z h*vna bic neupletes, jak se rika:-)
    • Ale upleteš! Jenom s ním nezamrskáš a pokud ano tak sebe. *5*
  • Z traileru je mi jasne, ze Shawshank sa asi nekona...
  • Clanek o nicem tu reklamu v zaveru mohli dat do nadpisu a ten zbytek si odpustit, protoze reklama je ocividne duvod proc toto vzniklo.
  • Jesse! We Need to Bring Back Cooking!
  • Radioaktivni_surikata
    No když už se v článku zmiňujete o rychlích a zběsilích klucích, tak bych rád poznamenal, že těch pár dílů co jsem viděl trpělo přesně tím samým, co tady jmenujete. Auta tam byly taky vysloveně jako nejnižší forma fetiše a místo aby najali nějaký pořádný kaskadéry, který uměj řídit a ukázali parádní závody, tak to byl samej frenetickej záběr na drsně se tvářícího frajírka, co dokolečka řadí. Skoro to až vypadalo, že do některejch aut museli namontovat převodovku z kamionu, protože kolik převodů byli schopný najít na rovince, to jsem čuměl.

Tohle jsem neviděl, ale fakt mi chcete říct, že to je ještě horší než ti vaši rychlí a zběsilí kluci? Jestli jo, tak to teda potěš koště.
    • Myslis takuto prevodovku? *1*
      http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/971157_544146375623297_1190170633_n.jpg
      • Jo, to bude ona. Hezkej obrázek *1*
    • kraviny píšeš, experte ..
  • Když Koenigsegg Agera R dostane naprdel od Lamba kde je rozdíl 600 koní tak už to o filmu něco vypovídá *1*
    • JohnyTheZik
      Coze? Kde presne dostala Agera v tom filmu naprdel :D?
    • Ristoro
      Ono k NFS vždycky patřil taky tuning, který se vztahuje také k výkonu, takže tak.
      • Kein
        Teda asi jsem hnidopich, ale docela by mě zajímalo jak se dá takový motor v Supersportu ještě tunit...
        • No přece tím, že na něj nalepíš nálepku Monster Energy
          • tonnymontana
            Osobne ne ale na YT jsem videl neskutecne auta da se rict totalni tuning kde s puvodnim autem to melo spolecneho jen jedno tolacitko a tvar:) ale jasne ze se pocita ze nikdo nevykucha lambo aby si do nej koupil soucastky z uplne jineho cenoveho sveta. zalezi co skladate jestli na oko, na okruh nebo na ulice alew je jasny ze to co je ve filmu proste realita neni a posledni co bych tam resil je asi vykon aut. zapnete youtube dejte tam audina 300km/h a uvidite jak se predjizdi dve auta 30minut mezi dopravou..fakt to tak akcni neni:D
      • kubi-wan
        Ne, k NFS rozhodně vždycky nepatřil tuning.
        • Kein
          obávám se že v dobách zlatých NFS pán ještě neexistoval :-)
      • to jo ale to lambo má v základu 570 koní a Koenigsegg Agera R 1100 koní. Tdy by ani tuning nepomohl každopádně dobře no je to film.
        • Ristoro
          Pokud vím Aventador má v základu 700 koní a neznamená, že čím více máš koní, tím je auto rychlejší :D. Redukce váhy, náprava, pneumatiky, kvalita převodovky, mohl bych pokračovat do nekonečna... A stejně je to jen film..
          • Nejlepší je podle mě uvádět výkon na tunu. Dobrej stovák navíc pro KSG. Oba supersporty s kvalitníma převodovkama, aerodynamikou, nápravu bych bral v potaz u tupého amíka s tuhou nápravou a né u švéda s taliánem. Při rozdílu 10 koní ano ale 100 ne.

Koenigseg 1115 hp 1650kg - 675/t

Lambo 570 hp 999kg - 570/t

I když ještě pořád dost záleží na řidiči. Pokud je to vemenomut tak mu nepomůže ani milijón pferdstarke.
          • Pokud vím není to Aventador ale Sesto Elemento které má motor z Gallarda Supertrofeo tudíž LP-570K. A ano máš pravdu de o více aspektů ale Agera je prostě masakr a hrubá síla.
            • Ristoro
              Nedíval jsem se, které Lambo to bylo, někde jsem tam zahlédl Aventador, tak jsem myslel, že to je ono, jinak máš asi pravdu.
        • Tak ono už z principu je blbost vzít tyto supersporty někde z opuštěné garáže a pak s nimi závodit někde na veřejnosti... Celé to nemá ani hlavu ani patu, přitom pouliční závodění je zajímavé téma, které ale zatím nikdo dobře nezpracoval. Chybu bych viděl především v tom, že tyto filmy obvykle dělají lidé, kteří znají auta jen z her typu NFS a ve skutečnosti se projeli tak maximálně v Priusu někde na dálnici...
  • Ristoro
    Problém kritiky na tento film je ten, že u toho lidi moc přemýšlí. Když u takového filmu vypnete mozek, dostanete docela dobrou podívanou na řvoucí motory. Sem tam je třeba se podívat i na totálně vypatlaný film.
    • Podívej se na film Le Mans, to je pro mě film, u kterého se nemusí přemýšlet a s přehledem to strčí do kapsy jakýkoliv jiný film s tématikou závodění už jen díky tomu, jak geniálně je to natočené. Rivalové mají sice lepší příběh, ale ty závodní scény nejsou zdaleka tak vymakané.
      • Ristoro
        Rivalové taky nebyli zaměření na závody, ale na vztahy mezi postavami, což se jim podařilo perfektně. Le Mans určitě zkusím, díky za tip.
        • Zkus k tomu pribalit jeste film Grand Prix z roku 1966 ;) Ty zabery jsou na tu dobu absolutne famozni...
      • Nemám moc rád závodní a sportovní filmy, ale Le Mans mě naprosto ohromil. Totálně perfekcionistické podání kamery a zvuku. Úplně mě to zaskočilo, jak nadčasově to i dnes působí.
  • Tak je to film podľa hry, neviem čo ste čakali... Uwe Bolla?
    • kreeemese
  • Este aj v mojom oblubenom NFS Underground 1 su lepsie automobilove nahanacky ako v tom filme :)))
  • KIMCID
    http://www.stream.cz/odvazne-palce/10001710-filmove-premiery-13-3-2014

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit