Přejít na výpis diskuzí
Filmový Need for Speed láká na Pinkmana z Breaking Bad
26.9.2013 | Ladislav Loukota
53 příspěvků
-
Přestože ta lokalizace těch názvů je občas u nás jedna velká sranda, je přece jen nutný uznat, že v těchto případech herních adaptací to nejsou gumy. Například na Mortal kombat, Resident evil, Payne i Hitmana se taky nešáhnulo, přestože nelze vyloučit, že takoví, kteří by to chtěli doslova v češtině, přinejmenším o tom uvažovali.
-
S narážkama na Nolana opatrně! ;)
-
Vypadá to jako trailer k nějakému seriálu natáčenému v Kanadě. Jsem zvědav jak se s názvem popere český distributor. Někdy mě překvapí a známou značku přeloží doslova a ještě špatně. Můžeme snad čekat film - "Potřebuji čtyři rychlosti" ?
-
Otřesně zvolený představitel hlavní postavy . Vzácně v sobě , alespoň vizuelně , skloubil prvky slaboštví , nevýraznosti a možná buznovství . Je drsný asi tak jako redaktor Bravíčka .
-
Připadá mě to, jako by se mělo jednat spíš o nějaký amatérský kousek. Ale ty plameny šlehající z celého auta po menším postrčení, ty mě tedy dojaly.
-
Doufám, že ho Walt pošle do Belize :D
-
better call Saul !
-
On tam je nějaký spoiler? Jakože se má jednat o poslední díl řady? Velmi šokující, no...
-
Nezlob se na mě, ale blbý kecy tady máš zatím spíš ty. Na MZ článek nepsal Vašek a já jsem hlavně psal o tom, jestli ho zase redakce nechce pozvat do podcastu, tak se prosímtě uklidni proboha...
-
Need for Speed je mrtvá značka. Btw. díky za spoiler k Breaking Bad
-
Doufám že pan White rozstřílí spoustu lidí než odejde na věčnost... Edit: k NFS se odmítám vyjadřovat, to umřelo s Undergoundem 2...
-
Existuje jedno pravidlo pro filmy inspirované hrou → stáhneš, zhlédneš, uploudneš na YT a pokojně zemřeš.
-
Nesympatický to člověk .. tady to smrdí průserem.
-
Science, bi*ch!
-
A proč teda třeba nejdeš na moviezone.cz? Tam najdeš jak Imfa, tak NFS ... místo blbých keců tady na diskuzi pod games.
-
hovadina pre deti jak cele rychlo a zbesilo, nejake pekne auto ,sto vybuchov, trtkačky a konec
-
Dle obrázku soudím že na hlavní roli draftovali Radka Friedricha. Tak to mu gratuluju!
-
4
-
Já doufám v go home...to by byla pecka :-D
-
Pinkmana som mal rad zato ze vzdy vsetko schytal teraz je z neho praskac a hlavna postava nfs dufam ze ho walt rozseka tou m60....nfs film co nas caka dalej counter-strike?:D