Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy Versus XIII ožívá v novém videu
28.1.2011 | levis
29 příspěvků
-
spektit? Nemysleli ste náhodou skeptik? No... asponže nie je septik... *3*
-
no ale nedozvedeli sme se, jestli je to na tahy, nebo ne.
FF jsem nikdy nehral jen kvuli tomu, ze je tahove udelane - takove hry nemam rad, ale kdyby byl versus bez tahu, tak bych si ho zahral -
Doufam, ze to bude EPIC , a myslim ze se mame na co tesit. Asi ne nadarmo uz natom pracujou nejakych xlet. Osobne ma nejocekavanejsi hra spolecne s diablem 3 :-)
-
Nemůzu si pomoct ale tenhle soubojovej systém se mi vůbec nelíbí zlatá 7,8,10-ka :-(
-
Tým že mi to pripomína FF CC myslím súboje
-
Sú to dve odlišné hry, ktoré ako každé FF (tuším okrem Tactics a XII) má svoje vlastné univerzum. Súbojový systém a celkovo hru ťažko dedukovať z takého krátkeho traileru ako "akčné RPG", kedže tam nevidno nič z mágie, možných kombinácií, a celkovo interface kde sa menia zbrane, kúzla, popr. Summony, Limity a ostatné veci ktoré tam môžu alebo nemusia byť. Mne osobne pripomína FF Crisis Core na PSP ale, samozrejme, môžem sa mýliť.
-
Už jsem to k FF jednou psal, ale nedostalo se mi odpovědi tak teď už snad neěkdo zareaguje. (Komentář je zkopírovanej z minula)..."Omlouvám se za neznalost a fanouškum za pro ně asi blbej dotaz, ale jakej je rozdíl mezi klasickym FF a FF versus. Jasně, klasický FF je zjednodušeně akčnějš laděný tahový rpg, ale z toho videa na versus mi přijde, že versus je spíš jenom akční rpg a nějak mi tam nesedí to slovo "tahový" zvlášť když jsem viděl manuální zaměřovač při střelbě. Předem dík za objasnění."
-
Tak Noctis vypadá na pořádnýho baddase ale ten popis skeptika mě děsí.Jestli to bude novej Cloud tak nevim no.
-
neměly FF hry kolové souboje?