Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to dobře, ale asi bych neměla odvahu vůbec hrát. Asi jako film by to vypadalo lépe (alespoň bych nemusela bojovat já). A nesnáším střídání mezi postavami. V tomhle jsem měla teda ráda Crisis Core.
  • patrik.losmann
    Tak snad se tentokrat dockame vydani a ne ohlaseni na dalsi novou generaci
  • Ach jo.No uvidíme.Největší otázka a možná i nadějí asi tak zůstane příběh.Ale uvidíme.Já této staré dámě pořád ještě věřím...
  • To na těhle japonských věcech nemam rád. Typ 40 kilo i s postelý, hrudních prošláplej rejč ruce jak špagety ale máchá 50 kilovou čepelí. *1*
  • Zas na druhou stranu tebe by bavilo hrát 13x to samé jen z jiným příběhem ?
  • Teda Alesi, to vypada ze necitas moje diskusne prispevky! (j/k).

Kazdopadne, o tom, ze FFXV bude mat boj velmi podobny tomu z Kingdom Hearts som sa zmienil snad v kazdom prispevku o FFXV ktory som kedy napisal. Ako som pisal nizsie, vzhladom na to ze directorom FFXV je Tetsuya Nomura, coz je duchovny otec Kingdom Hearts o tom nie je pochyb... Ja sa teda najviac obavam toho, ze KH3 a FFXV budu vlastne ta ista hra v inom kabate...
  • Pretoze pan Sakaguchi uz nepracuje v Square Enix, pan Kitase sa uz venuje skor produkovaniu a hru nedirectoval od FFVIII a ostatni schopni pani robia na inych projektoch. A potom to ostava na takych ako Toriyama, ktory nam naserviroval celu XIII trilogiu a samozrejme Nomura, ktory je duchovnym otcom Kingdom Hearts a momentalne directuje jak FFXV tak KH3. Preto.
  • FFXIII mala pomerne slusne prepracovany combat system, imo :) Hlavne teda FFXIII-2, ale ani povodna nebola zla. Bol to v podstate furt rovnaky princip ATB. To bolo vlastne na tej hre najlepsie (to a este Lightning theme x XIII-2).
  • yup, uz podla mena directora je to jasne - Tetsuya Nomura je vlastne duchovnym otcom celeho Kingdom Hearts, directorom oboch PS2 hier a momentalne je aj director FFXV a KH3.
  • Jasný. Šachy jsou taky přežitek...
  • Proč z toho neudělají zase původní JRPG ?
    Tato série je čím dál tupější. *13*
  • Jack1947
    No, ono to zas tak akcni nikdy asi nebylo.
  • Tak Dark Souls má unikátní combat, ale nevidím důvod proč by měli mít všechny hry stejný combat. Mě by se u Final Fantasy líbil i třeba combat z Amaluru.
  • Tak na Witchera 2 se taky můžeš dívat jako na tupou mlátičku s mršeným combatem, ale na druhou stranu je to stále vynikající příběhové PRG, čili tyhle dvě věci mezi sebou můžou v pohodě koexistovat. Navíc tahové RPG je už trošku přežitek, teď jsem hrál betu Divinity a byl to šílený kopr.
  • maros.goc
    vobec nebol rýchly :) rychlost subojov sa predsa dala nastavit :) k tomu si si mohol suboje pozastavit ako v kotorovi a kazdemu priradit ulohu .....FFX bola spica, ale tam bol klasicky system tahovy, kde clovek ma poradie tahov preddefinovane dopredu ak sa nemylim
  • Aneb jak tupec hral nevydanou hru ! *6*
  • 12. díl byl co se soubojů týče rychlejší, to ano, ale nebylo to spíš ke škodě? Nejlepší souboják měla desítka. Tedy pro mě. Člověk si během jednoho boje stačí uvařit i sníst oběd, přečíst ranní tisk a vyžehlit košili. Krása pro ty, kteří nikam nespěchají.
  • Wolrd Of warcraft je stejne nejlepsi a ja sem top player..
  • maros.goc
    Ele ved to na minulorocnom ci predminulom e3 spominali. V efektnej animacii sa zmenilo logo ff13 versus na ff 15
  • maros.goc
    Ešte ze tak, uz som chcel reagovať ze siahas kradmou rukou na moju 12tku!:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit