Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    15tka vyzerá skutočne famozne... Nadherne.. Ale ten subojovy system.. Obavam sa proste aby z toho nebol bezhlavy hack and slash :-( 12tka mala ten najlepší system ever
  • eStar
    Aneb jak se z vynikající příběhové RPG série stala postupem času tupá mlátička. *12*
  • Kdyby to bylo inteligentne akcni po vzoru dark souls, tak by se mi to i docela libilo, jinak ne. Na kazdy pad je to ustup od poctive rpg.
  • B.o.b
    Upřímně jsem rád, že se ten soubojový systém změní, protože jsem se přes ten starý nemohl nějak do té hry dostat.
  • *Tahových
  • On ovšem reaguje na to, že tato hra byla původně ohlášena snad kolem launche PS3 jako hra s názvem Final Fantasy Versus XIII.. Takže tenkrát kupoval konzoli s tím, že si tam tuhle hru za chvíli zahraje. Bohužel, o tomto projektu začlo být nějaké ticho a vytáhli ho na světlo opět až teď a přejmenovaný.Což se bohuželk z článku nikdo nedozvěděl. Začínám se obávat aby Last Guardiana na kterého se také už nějaký ten rok těším opět nepřesunnuli na PS4 :(. Ale třebas by mne konečně něco dohnalo k tomu začít uvažovat o "next-genu"
  • ehm.. FF13
    překlep
  • "This is fantasy based on reality" *7* *1* *1* *1*
  • Ještě víc akční? Dokonce i než FFXII (která byla jinak fakt dost blbá hra)? Tak to si to můžou strčit do pr*ele. Já si jdu zapnout FF7... *7*
  • Final Fantasy XV (Původně projekt Final Fantasy Versus XIII) má podle mých asi rok a půl starých informací využívat a rozvíjet řešení boje podobné jako ve hře Kingdom Hearts, tedy přímé "rubačkové" ovládání.

V takové podobně byl pokud vím projekt FF Versus XIII koncipován a prezentován už od svého oznámení.
  • Já jsem si hned jak jsem viděl první obrázky říkal, co se vlastně stalo s projektem Final Fantasy Versus XIII, kterej byl ohlášenej snad už někdy kolem launche generace PS3, X360. Protože to byla snad první Final Fantasy hra co mne z ukázek nějak okouzlila, asi svojí temější atmosférou a atčnější hratelností bez takových soubojů. A teď zjišťuju, že to je vlastně ono a že to o celou generaci posunuli. Nebýt Wiki a odkazů na předešlá videa dole asi bych na to nepřišel že se jedná o ten již dávno ohlášený projekt a že se přesunul až na další ggeneraci konzolí. Bývalo by nebylo od věci to v článku napsat. A jinak, co se týče spekulací o akčnosti/neakčnosti soubojhového systému, čekám spíš opravdu akční protože to od začátku bylo prezentováno jako víc akční RPG (pravděpodobně ne-tahové)
  • Tushan
    a bude to taky ještě horší než předchozí díly ??? *1*
  • To je skvělý! *15* Po Vanquish, MGR:R a Asura's Wrath jsem si tenhle styl nějak oblíbil ...
  • Carka do titulku nepatri. Nepotrebujete editora?
  • Mám pocit, že tahle hra vychází pouze na next gen konzole a spíš vyjde někdy během příštího roku
  • Nic proti tomuhle článku nebo té hře, ale mě by víc zajímalo kdy to aktuálně vyjde. Já si koupil PS3 kvůli téhle hře a MGS 4. Zatímco jsem se dočkal dalšího MGS, takhle hra nikde. Místo toho jsem dostal několikrát FFXIII s Lightning.
  • O Kingdom Hearts 3 mi ani nemluv, to bude prostě pecka.
  • Tez, a k tomu Kingdom Hearts 3 a snad dalsi dil Ni no Kuni a Star Ocean. PS4 *14*
  • Musím říct, že tohle je jedna z těch next gen her na který se velmi těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit