Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0tecFura

Na ni no kuni jsem nedávno koukal v krámě a přemýšlel zda mám koupit či ne. Jaký máš ze hry pocit? Doporučil bys ji? 

• Corvus

To je pravda. Kamarád, co tuhle značku miluje, je tak nějak díl od dílu skeptičtější a smutnější :-D Na druhou stranu každý díl byl trochu jiný a nijak na sebe nenavazují čili já v tom zase takový problém nevidím (myslím pro tentokrát příklon k fantasy), ale vadí mi, že to už s JRPG na první pohled moc nemá co dělat, což je fakt škoda, no. Já si teď koupil Ni No Kuni, tak si užívám barvičky :-D

• No právě, proč bych jako fanoušek FF do 12. dílu měl vůbec tohle další znásilnění značky vůbec komentovat. Stačilo vymyslet novou značku pro toto akční mlácení a nebo prostě udělat další akční spin-offy tak jak tomu bylo za dob PS2/PSP. Hra to může být fajn, to byla "fajn" i 15, ale chtěl bych opravdu JRPG v sérii a ne další......tohle.

A ne problém s akčním remakem 7 nemám, protože si mohu zahrát stále originál. :) 

• Corvus

Kam ten svět spěje? Oznámení a poměrně dlouhý trailer na zbrusu nové FF XVI a 0 komentářů... Nesledoval jsem šeptandu, takže jsem byl příklonem k čistokrevné fantasy docela vlastně překvapen :-) V každém případě (a po konzultaci s kamarády) jsem si během sledování traileru říkal, že se nějak podezřele vytrácí "J" z "JRPG". I ty postavy mi přijdou už spíše převážně evropského střihu... plus klasické RPG fantasy propriety a kulisy. Neviděl jsem v traileru skoro nic, u čeho by si člověk rád zanotoval oblíbené: "Jo, tak tohle jsou prostě Japonci. To by Evropan nevymyslel!" Tak snad je to jen tím, že trailer byl laděn (i dle slov Naoki Yoshidy) především soubojově. Uvidíme příští rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit