Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Kam ten svět spěje? Oznámení a poměrně dlouhý trailer na zbrusu nové FF XVI a 0 komentářů... Nesledoval jsem šeptandu, takže jsem byl příklonem k čistokrevné fantasy docela vlastně překvapen :-) V každém případě (a po konzultaci s kamarády) jsem si během sledování traileru říkal, že se nějak podezřele vytrácí "J" z "JRPG". I ty postavy mi přijdou už spíše převážně evropského střihu... plus klasické RPG fantasy propriety a kulisy. Neviděl jsem v traileru skoro nic, u čeho by si člověk rád zanotoval oblíbené: "Jo, tak tohle jsou prostě Japonci. To by Evropan nevymyslel!" Tak snad je to jen tím, že trailer byl laděn (i dle slov Naoki Yoshidy) především soubojově. Uvidíme příští rok.

    • No právě, proč bych jako fanoušek FF do 12. dílu měl vůbec tohle další znásilnění značky vůbec komentovat. Stačilo vymyslet novou značku pro toto akční mlácení a nebo prostě udělat další akční spin-offy tak jak tomu bylo za dob PS2/PSP. Hra to může být fajn, to byla "fajn" i 15, ale chtěl bych opravdu JRPG v sérii a ne další......tohle.


      A ne problém s akčním remakem 7 nemám, protože si mohu zahrát stále originál. :) 

      • Corvus

        To je pravda. Kamarád, co tuhle značku miluje, je tak nějak díl od dílu skeptičtější a smutnější :-D Na druhou stranu každý díl byl trochu jiný a nijak na sebe nenavazují čili já v tom zase takový problém nevidím (myslím pro tentokrát příklon k fantasy), ale vadí mi, že to už s JRPG na první pohled moc nemá co dělat, což je fakt škoda, no. Já si teď koupil Ni No Kuni, tak si užívám barvičky :-D

        • 0tecFura

          Na ni no kuni jsem nedávno koukal v krámě a přemýšlel zda mám koupit či ne. Jaký máš ze hry pocit? Doporučil bys ji? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit