-
Jás si koupil Limited Edition a mám všechny 3 kampaně na jedné kartě
*16*muhehehehe*16* -
úplně ne racionální člověk může brát v potaz uživatelské hodnocení. Jelikož tam jsou závody fanboyů v klikaní desítek, trollů v trolovaní(stovky nul pro Uncharted během prvních pár dní), tak to nikdy nezprůměruješ v normální statistiku. Jako sry ale nejlepší si udělat názor sám.
-
Je plná extrémů jako většina statistik, což neznamená, že její průměr nefunguje alespoň orientačně. Většina user score na MC totiž +/- odpovídá score od recenzentů, to je docela jasně viditelný fakt. Jinak koho konkrétně myslíš těma nezávislýma recenzentama? Rád bych si takovou kvalitní a objektivní recenzi přečetl.
-
Tady někdo nepochopil jednoduchou logiku a ještě krade nicky. Nikde sem nepsal, že se to týká jen japonských her. Slušný fail... *15*
-
jako další příklad japonské hry, který má o dost nižší hodnocení než od recenzentů, je Xcom 2.
-
Nezávislý recenzenty. MC je k ničemu, protože je plná extrémů(hateři,fanboyové,retardi a trollové) a málokdy tam narazíš na solidní recenzi.
-
Ok. Ty bereš vážně co/koho?
-
Klasika, osobně mě uráží odstranění jakýhokoliv obsahu nebo dokonce zjednodušení postav a příběhu jak je zvykem a pak ještě zato platit takový nadstandartní peníze.
-
Spíš je divný, že někdo bere MC vážně.
-
Divný, že má tahle devítková hra jen nějakých 6 bodů od users na MC. Nebo spíš zajímavý, protože tenhle fenomén vidím často u těchto japonských her.
-
Awakening jsem dohrál 2x. Škoda že 3DS už nemám a na PC nic takové není... *9* *13*
-
Jo a už chápeš rozdíl mezi remaster a remake?
-
solil jsem ale nikoliv slepě a ono je lepší dát 3 než 5 na ebay, když si zaspal oficiální prodeje v čr...
-
To vis je to tady samej possera a uplakanek, chybi jim kousek textu a malem pisou na urad vlady a vztekle kopou do obrubniku. Holt to mladi, hledani svojeho mista ve spolecnosti, premerovani pindiku, o kazdem prdu pisou na fora aby bylo jasne ze maji taky nazor..atd tad..Ono je to prejde az zestarnou budou resit veci podstatne a ptakoviny je prestanou zajimat:)
O remastrech zadna pripominka? Abys zapadl do skupiny co zminuju vyse?..fajn..mozna starnes:) -
Hahah koukam, že Flash zas řádí, jako černá ruka. No je to místní elitní čtyřicátník.
-
A neni to u Pokémonů stejně jedno?
PS sluníčko je fajn, ty máš radši když je zataženo a prší? *1* -
U tohodle je smula že Sluničkaři z treehouse uplně zmasakrovali překlad do AJ. mnoho konverzaci je třeba nahrazeno hloupými memy, nebo třeba uplně vypustěno pro vtip "hahaha ninjové jsou tíšší chápeš"
Imho tohle je prostě dukaz že současná moderní levice je prostě Hydra, zabývá se i takovýmihle pitominama kvuli tomu že nekteřé konverzace jim prostě nesedly do ideologie. -
Bobe nebudu ti nadávat ani tě schazovat, že nemáš rád anime styl, ale z lets playů si nemusel pochytit spoustu věcí, kterými se letsplayer nezabýval, nebo je sám nevěděl. Například u taktických bitev na tom čtvercovém poli, pokud stojíš diagonálně tak můžeš útočit pouze na dálku, ale nepřitel nemůže vrátit úder a systém párování, který se dá využít i tak, když jednotky, které mají alespoň základní úroveň přátelství nejsou spárované a jsou jenom poblíž tak mají taky bonus atd. might and magic 7 je oproti tomu co se týče taktiky jako když porovnáváš dámu(m&m) a šachy(fire emblem)
-
Na druhou stranu, HoMaM série nikdy nebyla nějak extra komplexní.
-
jasne ze globalizuju, ja problem s timhle FE chapu, ale celkeove mi proste prijde ze toho remcani od zapadnich hracu na japonske hry je prilis. Na jednu stranu sepisuji petice at tu neco vydaji a na strane druhe jim neni nic dobre.
https://secure.avaaz.org/en/petition/Katsuhiro_Harada_DirectorProducer_at_Bandai_Namco_Remaster_the_Xenosaga_Trilogy_for_Global_Release/?kcQekkb
A koukej tam pridat hlas, Vogone..jasny?:D
PS: v Xenoblade X zmenili i oblaceni pro LIn, nebyla tak odhalena..strasnej prusvih..malymu decku nebyla videt prdell a kozy..