Přejít na výpis diskuzí
Flashpoint Campaigns: Red Storm - recenze
16.11.2013 | Tomáš Jung
42 příspěvků
-
proč furt mažete!! proč jako nemuzu napsat ze i GPS navigace ma lepsi grafiku?! CO JE na tom nevhodne?!!! trapáci!
-
Priznam se, ze se regulerne divim ten poznamkam o grafice. U klasicke tahove hexove strategie by me zrovna tohle tema nikdy nenapadlo.
A to rikam jako clovek, ktery si casto zoufa, jak jsou nektere stare hry z dnesniho pohledu prece jen uz osklive a clovek je zmlsany necim hezcim.
Vzdyt je to wargame, prakticky deskovka, zetony a spartansky vzhled k tomu patri - nejen tak nejak z nostalgie - ale nedovedu si ani moc predstavit jiny zpusob zobrazeni pro strategii podobneho typu. -
žádný trolly... rovnou to sekat, ať se nevrací
-
jj, ale tohle je nejaka vylepsena edice asi
-
A nebyl dřív free ?
-
Ale vlastník ? Poděl se víc ....
-
Klasické obálky... Trochu moc hardcore grafika i na léta dávno minulá. Klasický Matrix store -pro úzký zástup staromilců za neodolatelně přemrštěnou cenu . No já zůstal u Five stars Generals , Battle Idle a pobral jsem na milost i původní Šneky -Close Combat . Steel Panthery mám taky , ale do krve se mi nikdy nedostali :/
-
flashpoint je nejlepší. arma mě nebaví. přitom je to to samý, jen to lépe vypadá. jak pro koho teda *2*
-
Na tablet je podobná hra: panzer Campaigns od HPS; ve free verzi je pár scénářů, za peníze je zatím Afrika, ale další období/válčiště jsou v plánu.
-
On ten jejich katalog je vubec vtipny - i za ty 13 let stare SPWAW chteji 1400 :-)
-
jj, Steel Panthers WAW jsem si dokonce nedavno i znova nainstaloval po dlouhe dobe, ale dneska to je teda na fullhd monitoru docela utrpeni. Ovsem za tech x let od te doby co to vyslo si myslim, ze stale neexistuje lepsi tahova takticka bojova strategie nez SP:WAW, tohle vypada jako dobry kandidat na nastupce.
-
Vypada to docela fajn, a je to od Matrix games - tvurcu starych dobrych steel panthers takze by to snad nemuselo byt spatne. Ad grafika - u teto hry o grafiku skutecne nejde + ne vsechno musi byt ve 3d. Ale teda ta cena, litr za download verzi ... hmmm, nic moc teda.
-
mně to principem přpomělo StellPanthers. Kde grafika byla doopravdy strašná, ale lepší hru by člověk horko těžko hledal (close combaty).
-
tak proc na ne chodis??? vzdyt tam neni ucast povinna, nebo aspon za mych casu tomu tak bylo. *2*
-
Práskač. Děcko jedno alpinistický, zaprděný. Hlavně, že sám blbě kydá na všechny strany. Tohle, že je spravedlnost? Hamba redakci!
-
I 2D grafika jde udělat mnohem krásnější než tohle.
-
Jsou věci na co nepotřebuješ Frostbite 3. Například Papers, please. Tam je ta grafika základ hry.
-
Tady to je spíš takový styl. Prostě mapa, jako vlna retro.
Hnusná grafika je například nekvalitní textury/efekty tam kde by je člověk čekal a mohli tam být. Zde to nikdo asi nečekal.
State of Decay na PC je hnus. -
Proč se tady mažou normální příspěvky kde si jedinec jen stěžuje na hnusnou grafiku ?? Jinak grafiku to má opravdu ošklivou..
-
Jn tady se nekdo pekne pokakal v kine.