Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tahle hra se matrixu nepovedla, sorry ale tohle je zabugované jak sr****
  • Co takhle napsat ze dej hry je podle knihy Toma Clancyho Ruda boure neboli Red Storm
  • Pilgrim66
    No vzhledem k tomu, že nejsou na Steamu nebo aspoň Greenlightu, tak jasně, že je nepočetné.
  • Nadšenci rádi koupí. Ta hra se musí zaplatit, když je pro tak nepočetné publikum.
  • Souhlas, neví někdo o něčem ? na přednáškách už nemám co hrát :D
  • Ehm, ehm... *tablet *1*
  • Něco takového na teblet, něco takového na tablet!!! *8* *14*
  • Pilgrim66
    To je docela maso.
  • Ale kdeže, trollovia su doležitá častokrát vtipná vsuvka, rozhodně by se nemali šeckyj do ednoho mazat. Ponechat ti vtipné, uražlivo zmazat, at tu nejsme iba važny web to by bolo celkom o niečom. *3*
  • Mazanie chválim, stupidida v diskusiách býva často neúnosná a zamrzí, že rozumne diskutovať bez trollov sa tu dá len pod niektorými článkami *9*
  • ALIENVIK
    Jako hra super, ale 1308kc nestoji ani BF4 *7* http://www.matrixgames.com/products/471/details/Flashpoint.Campaigns:.Red.Storm
  • Ty nevhodné :)
  • maros.goc
    Aké príspevky boli vymazane?
  • Pilgrim66
    Tady to zas prořídlo. Když už jste tak aktivní v mazání příspěvků, nechcete promýtit trochu i bleskovky?
  • ales.smutny
    Oficiální stránky distributora, ale momentálně mi nenaskakuje jejich shop. http://www.matrixgames.com/products/471/details/Flashpoint.Campaigns:.Red.Storm
  • tj taky by mě ta zajímalo, jelikost mě tyhle typy strategií baví tak bych si to chtěl vyzkoušet :)
  • Ještě dotaz, kde se dá Flashpoint Campaigns sehnat? Na Steamu není, díky :)
  • O tomto Flashpointu jsem moc nevěděl, holt nebyl to blockbuster webů, myslel jsem si, že je to hra parazitující na značce Flashpoint od Bohemky, tedy kvalita nula. Vypadá to ale na překvapení roku. Dobrá práce.
  • Kr.Pa
    Ten obrázek ve mě vyvolává vzpomínky na Operaci Flashpoint a Red Alerta 1! Nechápu, jak je to možné?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit