Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z myho pohledu je to stejně odfláklá recenze jako ta na Dungon of Dredmor :-) A i podle textu je to aspon na 2-3 když se podívam v "Jak hodnotíme"
  • no ale že třeba jízdní modely jsou tam 3 (Chaos/Classic/Combined), o tom se autor nezmínil :-D
  • Mě se zase líbí jak vývojáři zaplácali Metacricis recenzema že je to nasprosto skvělá hra a kdo ji nemá rád tak není hráč a další žvásty.....
  • Doporučené požadavky: "FlatOut: Ultimate Carnage"
  • Veskoslav
    K čemu je ti 50 miliónů módů, když je to nehratelné?
  • co sa dalo cakat za par desattisicovy rozpocet....
  • Hned jak jsem viděl první video (uvolněné asi tak necelý měsíc před samotným vydáním "hry") tak jsem se zděsil! Uklidnilo měl, že na tom nedělají Bugbear, takže jsem s lamentováním přestal, ale i ty videa mě utvrdily v tom, že ta hra prostě musí být tak debilní sra*ka, že jsem ji okamžitě přestal sledovat... recenze v magazínech mi evidentně daly zapravdu... Fuj přátelé... ale na Steamu je hned sleva na deset ojro... a to se vyplatí *15*!
  • smejki
    já z toho mám teda ten dojem, že když má závodní hra prasácký jízdní model a nabízí jen chaos na všech frontách, tak je jedno, jaké herní módy nabízí.
  • to snad není možný, jakej jseš troll :-)
  • No jo, autor asi nepředpokládal, že to bude někoho tak zajímat, hm.
  • Pan_Klobouk
    Obsahu? Prave ten obsah mi tam chybi. Ja FO3 zatim nehral (patrim k tem, co si vsimli vyvojaru z kontejneru) a rad bych se dozvedel jake herni mody hra nabizi, jaka auta, jsou-li rozdelena do trid atd.

Autor sice zminil formule (ovsem jen aby se vysmal jejich zvuku a ridicum bez helem) a dal? Na obrazku je k videni monster truck. To by byla pro serii FO novinka. V traileru jsem zase zahledl par novych miniher s odhazovanim ridice. O tohle mi slo.
  • Je v ní popis technické stránky i obsahu. Co víc by tam mělo být?
  • Jj nova hra a z nejakyho duvodu -66% hnedka, cim to asi bude...hlavne jak vyvojari kritizovali mw3
  • Pan_Klobouk
    Divna recenze. 1/3 textu v podstate jen porad dokola opakuje informaci, jak je hra spatna a ze na ni pracoval jiny tym. Pak se clanek konecne trochu rozjede, ovsem o "velké nabídce jízdních módů" se nebohy ctenar bohuzel nedozvi temer nic. Jako slohove cviceni mozna pekne (az na ty pravopisne chyby), jako recenze ale nic moc.
  • http://www.youtube.com/watch?v=dVzZJ5fe4Uw

Promin ale to je uplne priserny! Plivnuti do oka tomu co kdysy bylo flatoutem.
  • mimochodem byl v MAfii 1 destruction model pro auta? :P

Nicmene tohle nema s blb*ckama proc probirat. Kvalita clanku se rovna zdejsim komentum, tak je asi vsechno fajne *1* *2*
  • Mechwarrior_bw
    Jméno: to, že nechápeš, ma nijak neprekvapuje...
  • To jsem prehlid. Ale v tom pripade by si mel dat ty facky dve *1* Pac amaterske modarske auta maji klidne 40 tis. polygonu a fakt to s tim srovnavat muze jen ichtyl *1*
  • Nejak nechapu proc mi tu argumentujes modarskym autem? *1* Stejne tak sem mohu dat obrazky aut z flatoutu 2 prevedene do mafie. *1* *1*

Holt. Idio*i se nezaprou *2*
  • On jen konstatoval pravdu. Jsi opravdu howado.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit