Přejít na výpis diskuzí
FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze
21.1.2012 | Ondřej Švára
119 příspěvků
-
Se podívejte, co Team 6 v předchozích letech udělal.
Pizza dude a Skooter Warz, to mluví za vše *1* -
Asi máš pravdu
-
Celkově bych řekl, že je stupnice 0/1-10 pořád moc hrubá (nejenom na tuhle hru, ale celkově).
Aneb při převedení na stupnici 0-5 by téhle hře sedělo 1/5 jako ulitých. -
Co je horšího než nevydanej FlatOut 3??? Vydanej FlatOut 3......
-
a pak budou moci rict, ze to byla dobra hra, ponevadz to pirati stahovali. jenom se to zase prevede na PC piratstvi.
-
si blbý Troll, di trollovat jinam
-
Uplna bomba je ako na Steame teraz stale frcia zlavy na F3, dokonca aj s balikom starsich, aby vobec nieco predali. Fakt zufalost.
-
Myslím, že tato hra nám ukázala, že peklo bude opravdu peklem, jestliže toto budeme muset hrát věčnost *1*
-
Hru jsem sice nehrál protože jsem si ji díky bohu nekoupil ale naprosto slovům autora této recenze důvěřuju. V posledních letech jsem si totiž všimnul, že problémy s hratelností má čím dál tím více nově vyprodukovaných her a je naprosto jedno čím je jejich špatná hratelnost zaviněna. Ať už je to zapřičiněno technickými problémy nebo špatně nastavenou obtížností... je to jedno. Piráta který si hru stáhne z internetu to samozřejmě bolet nemusí. Ten si hru nainstaluje, zjistí jestli se dá hrát a buď si ji nechá nebo ji dá pryč ale člověk který si hru poctivě koupí v obchodě jde do naprosto neúměrného rizika, protože možnost reklamace špatně fungující hry se prakticky rovná nule. No... hrál jsem Flatout 2, velmi se mi líbil ale trojku si určitě nepořídím ani kdyby ji dávali zadarmo a autorovi recenze děkuju, protože mi ušetřil peníze (i kdyby to mělo být jen 199kč za vydání čísla nějakého herního časopisu v jehož příloze se tato hra dříve nebo později zcela jistě objeví *1* ).
-
Nemesus: o to jsem se ale nepřel. ono i hodnocení 3 je prostě mizerná hra, od které by měl dát každý člověk ruce pryč. problém je, že tento zprasený flatout může být pro některé lidi opravdu na nějakou chvíli jakž takž zábavný a to prostě hodnocení jedna nikdy nebude. přestože jsou lidi zklamaní, co se stalo s jejich značkou (která by s hodnocením nijak souviset neměla...)
4 - Otravná
Nuda, šeď a ještě k tomu závažné nedostatky ve všech směrech symbolizují hry v této kategorii. Občas v nich najdete záblesk kvality nebo dobrého nápadu, ale ten velmi rychle odezní a v rukou vám zůstane nepříliš kvalitní a hlavně nezábavný titul.
3 - Špatná
Zklamání na celé čáře. Přestože hra technicky nějak drží pohromadě a funguje, najdete v ní místo zábavy jen zbytečný balast. Pokud vás hra vůbec přes nedodělky a nedomyšlenosti pustí k hraní samotnému. Hry v této kategorii můžete politovat, ale jinak ruce pryč od nich. -
No když to bereš takhle, tak třeba i nightshift mod není zas tolik špatnej. Ale jen na poměry té hry.
Nebo stuntman se dá taky užít, ne že né. :) Pořád to ale nevyváží to, že se to jmenuje FlatOut a odflákli to jak krá*a. Vždyť..tohle je maximální úroveň toho, jak okrást lidi *9* -
ten classic mód mi nepřijde jako tragédie...
http://www.youtube.com/watch?v=wT58qZ1PPIA -
tak nejak,
treba si uvedomiť, že F3 nebol zverený menej skúsenému tímu ľudí, v dobrej viere, že sa predsalen podarí dobré pokračovanie... ale céčkovému štúdiu ktoré podobné shity produkuje 3x do roka. Išlo o to, za čo najmenšie náklady vytrieskať čo najviac zo zavedenej značky ... takže 1z10 je naozaj adekvátne hodnotenie.
ucho: súhlas, že objektívne by si tie 2-3 zaslúžilo (tie 3 s dvoma privretými očami a zapchatými ušami)... na druhej strane je dobré dať signál vývojárom ktorý sa rozhodnú pod známov značkou vydávať odpad, že to nebudú mať také ľahké ako si predstavujú.
A takisto je dobré dať signál tým ktorý sa rozhodnú svojú úspešnú značku predať za pár grošov - ak niekdo potopil túto sériu nebol to Team 6 ale vlastníci série : Bugbear + Empire int. -
Jasně, promiň, ale pořád platí co jsem napsal, jen teda ne přímo pro tebe. :)
-
Já to mám taky koupený, nevěděl jsem, že to bude taková pitomost. Ale hrát se to vážně moc nedá, nejsem na to asi zvyklej, ale ta nepřehlednost je uplně neuvěřitelná, to bys musel vidět. Z recese bych tomu taky klidně šupl desítku, ale vím, že víc než 1 si to nezaslouží a ať se zviditelňuje kdo chce jak chce. *4*
-
svůj názor na cod jsem nikde nepsal, tedy naprosto nechápu, proč píšeš, co píšeš...
-
Náhodou, sice jsem si to koupil, ale právě toho vůbec nelituju. Je to unikát *4*
-
vycházím z toho, co recenzent napsal a z komentářů lidí, kteří si tu hru opravdu koupili (lidi, kteří si to stáhnou, 10 minut hrají a mažou, ty opravdu vážně brát nemůžu). ano, hra je blbost a nesahá předchozím dílům ani po kotníky. ale vzhledem k tomu, že recenzent uvažoval nad nulou, tak je to mimoň a vzhledem k textu, který napsal, tak má být hodnocení 2. to je celé, co jsem tím chtěl říct. je mi jedno, jaké hodnocení zde hra dostala a osobně využiji doporučení z hodnocení 2 a 3 a takovým hrám se tak jako tak vyhnu. vzhledem k tomu, že někteří to ale opravdu hrají, tak tam nějaká hratelnost po proniknutí je a podle mě to hodnocení 1 odpovídat nemůže. a když si přečteš to hodnocení 2, sedne na to k recenzi prostě lépe. pro zajímavost (na metascore 2,3 a od uživatelů 4,8). z toho mi plyne, že autor recenze chce být pouze něčím zajímavý :)
-
Je pěkný, že ti příjde, že se cod nedá hrát, ale tam když ti do zadku ťukne voják, tak neobletíš dvakrát mapu. *4*
-
No morálních možná ne, ale hrozba duševních poruch je při hraní tohoto díla velice vysoká :)