Přejít na výpis diskuzí
FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze
21.1.2012 | Ondřej Švára
119 příspěvků
-
Obdivuju vás, že jste se odvážili na to vůbec udělat recenzi, protože pro recenzi tu hru člověk musí hrát a tohle hrát je utrpení. Já u toho vydržel 20 vteřin v závodu a 10 vteřin v stunt modu. Pak to letělo pryč.
-
To si s prominutím, dělají vývojáři p*del.
-
co co? uz je zase poledne a prvni streda v mesici?
-
Ty zvuky formulí... What?.. Je mi líto těch vývojářů, takhle rektálně znásilnit a oprcat úspěšnou značku....
-
je až neskutočné, ako sa dá zničiť skvelá závodná séria... flatout 2 patrí medzi najlepšie hry čo som kedy hral
-
Nějak tomu nevěřím, ta hra opravdu vyšla tenhle rok? *8* *15*
-
boha jeho *8*
-
To bys zase naštval popeláře a pak bys mohl skončit bez vyvezené popelnice a nebo ještě hůře!
-
...
-
aahahhahaha lol
http://www.youtube.com/watch?v=CvlI8O7u6t8 -
Za tu hudbu vééélké plus! *5*
-
Já bych tomu dal alespoň 2 protože pořád tu jsou hry jako prison tycoon 4, nebo popeláři a to je prosím pěkně ta správná žumpa
-
trollíků *5*
-
Já jsem to pochopil a stejně ti dal mínus.....
-
Spíš jsi nepochopil ty jeho... on narážel totiž na tvůj sarkasmus, víš? *7*
-
jestli si to nepochopil tak to byla ironie,směřovaná na to,jak PC hráči říkají že jejich PC je mnohem lepší než konzole a vychází jim tam dobré PC only tituly.
podle těch mínusů vidím,že to nepochopilo asi dost lidí,OMG -
Švagr+Bocan+Vávra trojice nebezpečných kritiku. *1*
-
jedinej odpad, si ty *5*
-
konzole jsou odpad,PC o mnoho lepší,když na něj vychází skvělé PC only tituly....
-
Černá ruka má potřebu překládat nicky do češtiny? A ne, s lesní vílou jsou se už potkal, i nějakého toho raracha jsem viděl, ale trolla ne. *2*