Přejít na výpis diskuzí
FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze
21.1.2012 | Ondřej Švára
119 příspěvků
-
Se podívejte, co Team 6 v předchozích letech udělal.
Pizza dude a Skooter Warz, to mluví za vše *1* -
Švagr+Bocan+Vávra trojice nebezpečných kritiku. *1*
-
-
trollíků *5*
-
-
...
-
-
-
aahahhahaha lol
http://www.youtube.com/watch?v=CvlI8O7u6t8 -
-
Bude to jen třešnička na (hodně zkaženém) dortu, ale ono tam vážně prší i v tom potrubí, nebo co to tam projížděl? Jahah
Jinak zatím nejlepší recenze, perfektní slovní obraty. Takový paskvil opravdu nevychází každý den...vlastně ani rok a možná ani desetiletí. -
co co? uz je zase poledne a prvni streda v mesici?
-
Ty zvuky formulí... What?.. Je mi líto těch vývojářů, takhle rektálně znásilnit a oprcat úspěšnou značku....
-
Nějak tomu nevěřím, ta hra opravdu vyšla tenhle rok? *8* *15*
-
boha jeho *8*
-
-
Tohle dílo Flatoutu nesahá ani po kotníky. Tohle si může koupit jenom někdo, kdo se nechá nachytat na známou značku. Jinak si nedokážu představit že by si to někdo dobrovolně koupil. Hodnocení -10/-10. Tuhle hrůzu už nechci v životě vidět. Hnus.
-
Skvělá recenze - jen málokdy se takhle nasměju :-D. Mám dotaz - nebylo by možné nějak vyfiltrovat recenze, kterým jste dali 1 nebo 2? Jestli jsou aspoň z poloviny tak zábavné, tak bych měl historky pro kámoše :-D
Jinak, jakmile jste napsali, že to je od autorů Ridge Racer, tak mi bylo jasné, jak to dopadne. Podivte se, jak dopadl Ridge Racer na PS Vita - 3 tratě, 5 aut (nebo tak nějak, nechce se mi to hledat) a předpokládaná cena 800-900 korun, až to vyjde v Evropě.
Takhle se mají dělat hry - drahé krátké (myšleno ironicky). -
Uplna bomba je ako na Steame teraz stale frcia zlavy na F3, dokonca aj s balikom starsich, aby vobec nieco predali. Fakt zufalost.
-
-
Jj nova hra a z nejakyho duvodu -66% hnedka, cim to asi bude...hlavne jak vyvojari kritizovali mw3
-
-
Mě se zase líbí jak vývojáři zaplácali Metacricis recenzema že je to nasprosto skvělá hra a kdo ji nemá rád tak není hráč a další žvásty.....
-
-
-
co sa dalo cakat za par desattisicovy rozpocet....
-
A další dobrá hra je v prdeli jen díky retardum který to neuměli.
-
Mno má to výhody. tohle můžem stahovat a nebát se nějakých morálních pravidel *1*
-
-
a pak budou moci rict, ze to byla dobra hra, ponevadz to pirati stahovali. jenom se to zase prevede na PC piratstvi.
-
Náhodou, sice jsem si to koupil, ale právě toho vůbec nelituju. Je to unikát *4*
-
No morálních možná ne, ale hrozba duševních poruch je při hraní tohoto díla velice vysoká :)
-
-
Obdivuju vás, že jste se odvážili na to vůbec udělat recenzi, protože pro recenzi tu hru člověk musí hrát a tohle hrát je utrpení. Já u toho vydržel 20 vteřin v závodu a 10 vteřin v stunt modu. Pak to letělo pryč.