Přejít na výpis diskuzí
FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze
21.1.2012 | Ondřej Švára
119 příspěvků
-
Z těch obrázků to vypadá jak hra na dnešní mobily typu iphone (a to třeba takovej real racing 2 vypadá líp než tenhle paskvil). Nechápu jak někdo může tohle vydat a čekat že se to bude prodávat. Hamba jim.
-
Hned jak jsem viděl první video (uvolněné asi tak necelý měsíc před samotným vydáním "hry") tak jsem se zděsil! Uklidnilo měl, že na tom nedělají Bugbear, takže jsem s lamentováním přestal, ale i ty videa mě utvrdily v tom, že ta hra prostě musí být tak debilní sra*ka, že jsem ji okamžitě přestal sledovat... recenze v magazínech mi evidentně daly zapravdu... Fuj přátelé... ale na Steamu je hned sleva na deset ojro... a to se vyplatí *15*!
-
Chčiju smíchy *1*
http://www.youtube.com/watch?v=NpxUw0l4UxE&feature=related
Ten otáčkoměr ve spojení se zvuky je nejlepší.
EDIT: No ony i ty hinty. "You must place 1st to win" To jako fakt jo? *1* -
Totální propadák 2ka pecka a tohle nechápu *10*
-
Myslím, že tato hra nám ukázala, že peklo bude opravdu peklem, jestliže toto budeme muset hrát věčnost *1*
-
Stejne bych rek ze kdyby se hra nejmenovala FlatOut tak dostane aspon 4 nebo 5
-
-
Prave proto ze je to flatout tak hra dostala 1cku coz je naprosto spravne.Jak si nekdo opovazuje tento paskvil nazyvat flatoutem-arkadovou destrukcni modlou?Vetsi odpad jsem nehral,jak nekdo muze takto zprznit skvelou znacku,po uzasnych trech dilech.Ta hra se hodi sotva pro mobilni telefony,HNUS.Recenze uzasna,vtipna,vystizna.Dalsi potopena skvela znacka , po SOF a Painkillerovi.
-
protoze 1 je fakt moc přísný - to by měly být hry jako Big Rigs , ale FO3 je celkem slušný po poslendním updatu a s nasatveným "classic"závodnim modem
-
-
Pamatujete si ještě Destruction Derby 2? V porovnání s FlatOut 3 by dostal maximum bodů.
-
Když jsem vyděl ten nápis flatout3 tak jsem už chtěl to jít stáhnout na uložto ale pak jsem viděl to video....fakt hnus :-x ...slabá grafika a ještě horší hratelnost dávám 0/10 *8*
Flatout2 je dobrý,oni zkazili jméno *16* -
konzole jsou odpad,PC o mnoho lepší,když na něj vychází skvělé PC only tituly....
-
-
jedinej odpad, si ty *5*
-
-
jestli si to nepochopil tak to byla ironie,směřovaná na to,jak PC hráči říkají že jejich PC je mnohem lepší než konzole a vychází jim tam dobré PC only tituly.
podle těch mínusů vidím,že to nepochopilo asi dost lidí,OMG -
-
On jen konstatoval pravdu. Jsi opravdu howado.
-
neboj, dostanes dalsi minusy
-
Já jsem to pochopil a stejně ti dal mínus.....
-
Spíš jsi nepochopil ty jeho... on narážel totiž na tvůj sarkasmus, víš? *7*
-
-
-
-
Lidi nebuďte tak zlí na tu hru v NOVYM updatu to až tak hrozný není je to DOCELA dobrý v CLASSIC modu. Sice grafika je DOST slabá ale hratelnost v classic modu je prostě a jednoduše supr. Sice je zabugovanější než Truck racing(PS. edit až tak zabugovaná není za to přirovnání se omlouvám). Fizika je slabší(o moc) než v 1 nebo 2 ale STUNTMAN mod je kvůli ragdoll bugům sranda :D. Zvuky nic extra (ta formule :D :D :D :D) Bugy jedním slovem: HRŮZA měli by to opravit. Atd. atd. do bych mohl bejt na kompu až do večera abych udělal recenzi a to právě nechci D:. Celkový dojem z nového updatu je 3/10 a v classic mode 6/10¨
PS: Znáte někdo hru destruction derby 2??? KATASTROFA
Prosím nedávejte mi hned palce dolů D: je to MŮJ názor *5*