Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tebe asi vybafl Mikuláš s čertem že už sekáš dobrotu Jindro! *1* Máš recht, tohle by ti měli dát na hlavní stránku.
  • leckie
    Tohle může možná tak zachránit Školní autobus!
  • Chci zpátky broukomedvěda! Jako zlatá dvojka, hned bych zase valil destruction derby proti živým hráčům!
  • Ty se vysmíváš královy všech králů z rodů Trollů ? To je nehorázná drzost !
  • Hanzales
    Tohle by se snad mělo i trestat :D
    Pamatuju, že první Flatouty tehdy celkem nadchly a Flatout 2 byl i s volantem neskutečná zábava. (což je pro arkádu kompliment)
    Tohle "udělátko" jiného studia se snaží snad napodobit NFS v tom nejhorším slova smyslu, nebo co..... ?
    Navíc Flatout 2 vypadal nádherně a krásné na tom bylo to, že člověk i s mainstreamem mohl nahulit AA / AF naplno a ještě mít ke hře napozadí puštěný přehrávač a dalších 5 programů a fičelo to jako z praku pořád. Schválně jsem zvědavý, jako pojede tahle osekanost :D
  • meatball
    Jak tam na mě bafla tým šestka, cosi mi začlo smrdět. Jakmile se ukázalo první auto, začal jsem odvracet zrak. No a jakmile na obrazovku velmi efektně vyskočilo logo hry a rozjela se hudba, vyprskl jsem smíchy. A proč to zas vypadá, že auta se budou chovat jak angličáky? To se jim nepovedlo aspoň zhruba obšlehnout dokonalý arkádový model z předchozích dílů?;__;
  • Podivna grafika , podivny jizdni model , podivni feeling , zustavam u Ultimate carnage.
  • PreidaQ
    Udělal jsi vtip, sám jsi se mu zasmál, všichni jsou spokojení *7*
  • Ja myslim, ze to nebude tak spatny. Preci jenom je to trailer a v nem musi tech vybuchu byt co nejvic.
  • jindra.veliky
    a myslel jsem flatouty vy prasaci *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • jindra.veliky
    nejlepsi jsou dvojky
  • Jestli to nevyjde 1.Dubna tak jim to nikdo nekoupí *2*
  • flatout bola strasna magorina
  • *11*
  • Zelenej
    *13*
  • Jednoduse hnus, pri nadpisu sem se razzářil, po 20 vterinach videa sem to zavřel... Takovej skvělej FlatOut jako byla jednička asi jen tak nebude :(
  • To se nacekas *1* . *8*
  • Zelenej
    jestli todle nejni vtip a todle vyjde a daj tomu nalepku flatout 3... tak vyhazuju pc a vytahuju sega videohry na dobu než se vývojáří-(všeobecně všichni) vzpamatujou *8*
  • Hairy_Ass
    I FlatOut 1 vypadal líp než tohle....fail. *10*
  • uzivatel1982
    Presně. Původní flatouti byli narez. Jedny z nejlepších arkade zavodů. Tohle vypadá na hroznou slátatninu. Fakt parodie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit