-
Před více než měsícem jsem redaktorům tohoto webu spílal, proč není recenze na PES 2013... redaktoři odpověděli, že recenze vyjde i za cenu toho, že ji koupí sami.. ale skutek utekl. Takže jsem měl nakonec pravdu, EA si skutečně zaplatilo reklamu po všech stránkách, je to všechno spiknutí EA a vy jste sprotě lhali Styďte se! *16*
-
-
Paranoa je hrozná věc:)
-
-
Hmm kdybych nepovažoval fodbal za 90minut nudy pro bandu spocených teploušů co jen běhaj po hřišti sem a tam a jsou hecování bandou magorů s akutním problémem vyvětralého lebečního prostoru možná bych se o to začal i zajímat. Jinak nic proti fandům pokud si po těch svejch nájezdech zaplatí škody
-
-
hmm, rekni to treba repkovi, nebo stamovi nebo nekde v irsku, nebo na balkane, nebo v nizsich soutezich a dostanes GGG aka granat granat granat na ksicht
-
O fotbalu taky nemám kladný mínění ale bylo tohle nutný? *7*
-
Zajimavy nazor do pranice z meho pohledu mam radsi hokej protoze je dravejsi adrenalinovejsi a zkratka hokejisti jsou fajn chlapi kteri rozhodne nereaguji jako ty jak rikas upocene slecinky s gelem na hlave dokonce si myslim ze to maji v tech hlavach lepe srovnane a umi si ze sebe udelat legraci (taky to budou mit tezsi - zkuste vlacet dalsich 20 kg na tele a byt dostatecne agilni i to prostredi je daleko snesitelnejsi v nasili a korupci oproti fotbalu coz je s podivem ) a to me privadi na otazku PROC SAKRA NEDEJALI HOCKEY MANAGER? FM jim rocne proda nekolik milionu kusu (hlavne v Anglii) myslim ze by po tomhle byla velka klientela (Kanada Nemecko CR Slovensko Finsko Svedsko Rusko) mohli by to zkusit treba pres Kickstarter :)
-
-
No minimálne jeden či dva diely boli, piamo od SI, NHL Eastside Hockey Manager sa to volalo, ale asi to nemalo predaje ked nie su dalsie.
-
-
-
Ja si vystacim s manazerkem v sensible world of soccer *3*
-
S hodnocenim souhlasim, po par patchich bych se mozna nebal 10 :) jedna z mala her ktera je porad dostatecne komplexni v porovnani s tim, co dneska vychazi.. nastesti FMC je volitelny rezim :)
-
Prostě mazec jak tokováhle ptákovina může dostat 9 a AC3 jen 7. Tohle prostě Smutnýmu nemůžu odpustit.
-
-
/napalmface
-
Něco mi říká, že pan Smutný z toho smutnit nebude.
-
-
Jeste jedna vec: taky jsem si koupil Lewandowskeho :D kdyz jsem pred lety kupoval nektere hrace do tymu tak Chelsea nektere koupila a o nekterych uvazovala :D jsem si myslel ze mi napichli comp :)
-
U Chelsea jsem se neudrzel tak zkusim Monaco :) to byval kdysi klub ale stale maji super stadion moderni ale utulny :)
-
Alesi mam respekt k tvemu steamovskemu pocitadlu vytahnes to letos na tisic hodin:D? Me se to ve 12tce skoro povedlo a nelituji ani setiny jinak skvela recenze
-
-
To už by se se mnou asi žena rozvedla...protože by mě neviděla...;)
-
-
Tak ji zauc treba ji to chytne :D
-
-
-
Ale Ale, tak pan Smutny nam o vikendech koucuje a rovnou Chelsea ! A co takhle prevzit reprezentaci od pana Bilka ? *15*
-
Šotek:"když to není rozbité, nemusíš to zpravovat"