-
Hmm kdybych nepovažoval fodbal za 90minut nudy pro bandu spocených teploušů co jen běhaj po hřišti sem a tam a jsou hecování bandou magorů s akutním problémem vyvětralého lebečního prostoru možná bych se o to začal i zajímat. Jinak nic proti fandům pokud si po těch svejch nájezdech zaplatí škody
-
-
hmm, rekni to treba repkovi, nebo stamovi nebo nekde v irsku, nebo na balkane, nebo v nizsich soutezich a dostanes GGG aka granat granat granat na ksicht
-
O fotbalu taky nemám kladný mínění ale bylo tohle nutný? *7*
-
Zajimavy nazor do pranice z meho pohledu mam radsi hokej protoze je dravejsi adrenalinovejsi a zkratka hokejisti jsou fajn chlapi kteri rozhodne nereaguji jako ty jak rikas upocene slecinky s gelem na hlave dokonce si myslim ze to maji v tech hlavach lepe srovnane a umi si ze sebe udelat legraci (taky to budou mit tezsi - zkuste vlacet dalsich 20 kg na tele a byt dostatecne agilni i to prostredi je daleko snesitelnejsi v nasili a korupci oproti fotbalu coz je s podivem ) a to me privadi na otazku PROC SAKRA NEDEJALI HOCKEY MANAGER? FM jim rocne proda nekolik milionu kusu (hlavne v Anglii) myslim ze by po tomhle byla velka klientela (Kanada Nemecko CR Slovensko Finsko Svedsko Rusko) mohli by to zkusit treba pres Kickstarter :)
-
-
No minimálne jeden či dva diely boli, piamo od SI, NHL Eastside Hockey Manager sa to volalo, ale asi to nemalo predaje ked nie su dalsie.
-
-
-
Nevíte někdo, zda se ve starém FMku dájí nějak aktualizovat souspisky?
-
-
Dají, ale pouze pokud začínáš novou hru.
-
-
Můžeš mně říct jak?
Dikes! -
-
robi sa to cez databazove subory...
V dokumentoch mas priecinok Sports Interactive, fam Football Manager 2013...otvor, vytvor priecinok "editor data" a tam vloz stiahnute subory...Potom, jak budes zakladat novu hru, ti vyskoci okno ci pouzit dane subory, ty zaskrtni ano a zmeny sa aplikuju v hre.
-
-
-
-
Šotek:"když to není rozbité, nemusíš to zpravovat"
-
Alesi mam respekt k tvemu steamovskemu pocitadlu vytahnes to letos na tisic hodin:D? Me se to ve 12tce skoro povedlo a nelituji ani setiny jinak skvela recenze
-
-
To už by se se mnou asi žena rozvedla...protože by mě neviděla...;)
-
-
Tak ji zauc treba ji to chytne :D
-
-
-
U Chelsea jsem se neudrzel tak zkusim Monaco :) to byval kdysi klub ale stale maji super stadion moderni ale utulny :)
-
Chtěl jsem se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti s touto hrou. Stáhl jsem si hru na internetu, nainstaloval, spustil, vše fungovalo chvíli v pořádku, avšak poté se hra vypnula a házelo mi to chybu - crash dump. Poradíte mi prosím co s tím? Díky *3*
-
-
Ano, mohl bych poradit. Kup si jí ;-)
-
-
Prostě mazec jak tokováhle ptákovina může dostat 9 a AC3 jen 7. Tohle prostě Smutnýmu nemůžu odpustit.
-
-
/napalmface
-
Něco mi říká, že pan Smutný z toho smutnit nebude.
-
-
a to vas jako tohleto bavi ?
-
-
taky nerozumim teto "vasni". ale kazdeho bavi neco jineho no...
-
-
S hodnocenim souhlasim, po par patchich bych se mozna nebal 10 :) jedna z mala her ktera je porad dostatecne komplexni v porovnani s tim, co dneska vychazi.. nastesti FMC je volitelny rezim :)
-
Nad tímhle mi vážně zůstává rozum stát. FM13 je jedna z nejhranějších her na Steamu, na Games dostane v recenzi 9. A já pořád nechápu, proč by to někdo vůbec chtěl proboha (zadarmo) hrát? I když zapomenu na svůj vlažný vztah k fotbalu (jak řekl klasik v jednom českém filmu: "A fotbal .. je debilní!"), tak mi tenhle "počin" pořád nepřipadá jako hra. Čtete tuny textu, studujete baziliony tabulek, sledujete generované replaye. Zní to jako popis hry? Ne, to je seriózní práce. Nudná, stereotypní a neplacená. Prostě administrativa. Takže pro nějakého sdílného fanouška fotbalového/tenisovéhp/golf/bagristického/tojejednočeho manageru. Proč?!
-
-
U her by se mělo taky trochu přemýšlet a o tom to je ;-) Nic neničíš, jenom tvoříš a to je komplikovanější, ale o to větší máš z toho radost. Já fotbal taky nemusim, ale stejně tuhle hru zbožňuju. To víš. To není jak v Call of Duty, kde jenom skáčeš, běháš a střílíš. Dobře, ještě nabíjíš...
-
Po precteni tveho prispevku, pri kterem se mi od maleho pousmani roztahl usmev od ucha k uchu (nic ve zlym ) *4* ti musim odpovedet otazkou: Proc?
-
To prave neni pravda, zadne miliony tabulek se ve FM nectou, neni to administrativa, neni to zadny polointeraktivni excel. FM je neco jako tahova strategie. Nebo neconeco-tycoon hry. Jsou ty nudne? Teda pokud zazni odpoved "ano" i na tuhle otazku, pak nema smysl se dal bavit, samozrejme...
Kdyz ctu podobne komentare tak mam pocit, ze kdyby ta hra byla z principu a mechanismy vicemene stejna, jen by misto fotbalistu hrac mel magicke elfy jezdici na dracich a strilejici teroristy - a pred bitvou a behem bitvy, kde by se chovali pomerne autonomne a hrac by jim zadaval rozkazy podobne jako se tady dela taktika - vubec by je nikdo nepsal.
P.S. a to proti rytirum co bojuji s teroristy vubec nic nemam, rad zabijim klony usamy bin ladina i draky.
-