Přejít na výpis diskuzí
Football Manager 2013 vyzrál na piráty a profituje
26.11.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
to samé je hovadina že každý den něco opravují, takže nahodím crack a jestli za měsíc opraví 20 chyb když jich je tam dalších 10000 (a asi i záměrných aby měli proč dělat pořád update) mě vůbec netrápí.. No když nebude to nebude hratelné tak si to stejně nekoupím, kde nic není ani smrr nebere *3*
-
ja mam teda hru na steamu od vydani a updatla se mi tak dvakrat...
-
mužete mi poradit jak začít hrat hru footbal manager 2013 porád mi to nejde spustit na psp ručním
-
no prece jen je to okrajovy zanr, kdyby to bylo takove COD, tak je novy crack treba kazdy tyden
-
-
Byt samozrejme tituly jako CoD nebo DOTA jsou nekde jinde, je potreba rozlisovat mezi zanrem a "oblibenosti". Zanr sportovni strategie/simulace je skutecne okrajovy, ale FM je pravidelne v rekneme top 5 nejhranejsich her na Steamu (prave v tento okamzik je dokonce treti, pred BO2, MW3 i CSS), to neni zanedbatelna statistika.
-
Tezko rict rozhodne bych tomu nerikal okrajovy zanr kdyz se rocne proda az 10 milionu kusu plus nejake ty piratske verze divil by ses kolik lidi hraje single a co teprve multiplayer
-
-
fakt perfektní řešení!díky jejich zabugované hře mě od aktivace přez steam 10x zasekla a po tom posledním se hra uplně vymazala ze steam učtu a nejde s tím nic dělat!! jen čekat na suport jestli to nějak vyřeší.. opravdu perfektní řešení jak přilakat hrače si hru koupit!!
-
Jakým způsobem funguje jejich DRM? Je to něco jak měl ubi nebo něco co neotravuje lidi co si to koupí?
-
-
Prostě hra se neustále updatuje a maže cracky které si do hry lidi dávají. A vydávat každý den nový crack je volovina.
-
-
Tak když si někdo zakáže update tak to může vesele hrát se stávají verzí ne?
A pak po měsíci kdy bude změny tak velké si stáhne nový crack. -
-
Hra je teraz vo verzii 1.0 nehratelna, su tam take bugy, ktore ti zhodia celu hru. A crack zatial nie je na prvy vacsi update. Skidrow vydal hru a odvtedy nic, ale v tej verzii sa neda hrat.
-
-
coze ??? hra je zabugovana kvuli spatnemu cracku od skidrow ... original 1.0 verze funguje v pohode, akorat je se starym match enginem
-
Tedy naschvál vydali takovou zabugovanou hru a řešení to častými opravami?
Pak to překroutí a řeknou,že vyzráli na piráty. -
takže je to další Diablo 3 kde se bez netu nehnu? u brutal off-line hry? tragedie... *8*
-
-
nie, offline mozes hrat uplne v pohode, staci raz za cas stiahnut update, ktory ale ak nechces nepotrebujes, originalka bezi od vydania uplne v pohode, opravuju len chyby v engine hry
-
-
-
-
-