Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to je pravda. To trochu kazí zážitek. To samý až příliš rychle dorostlí dorostenci (dokonce i nad) do urovně první ligy.
  • že jo. :)
  • Já mám FM 13 a plánuju nejdřív tak FM 18. Kupovat další nový ročníky každej rok by šlo snad jen kdyby se dalo bez problémů pokračovat v savu s tim, že bych moh vyuzit novy featury.
  • Robert Vitek :D Zabiják co mi Csm Vyhrál titul.
  • Mě teda už několik let vadí jedna (pro mě důležitá) věc!

A to, že se jako manažer nemůžu s vedením klubu dohodnout na tom, že z daného klubu odejdu. Prostě nějak oznámit rezignaci. Třeba něco jako "následující ročník bude pro mě v tomto klubu poslední" apod.. Místo toho prostě z ničeho nic musím kliknout na rezignovat a HOTOVO, nikdo nic neřeší.

Ted mě tak napadá, že jediná zmínka o možné rezignaci nastane když odmítnu novou smlouvu, to pak přijde titulek v novinách, že Manažer XY možná klub XY opustí. Ale tot vše.
  • parada!!! :-D
  • Tak v tom je právě to kouzlo,že si výběrem správných trenérů ty vymyšlený hráče vytrénuješ.Já to hrál vždycky tak do roku 2070:)
  • Mart9
    Já to píšu z vlastní zkušenosti. Koupil jsem si 14, jsem v roce 2019 a nechápu, že by si někdo koupil další ročník a jel od znova. To nedává smysl.
  • Psychotic
    Jen blbec může fanoušky fotbalu nazývat blázny.
  • Asi máš pravdu. Bude to tím že já nikdy "hvězdy" jako ronalda nebo kaka nekupuju.
    Nemám rád žoldáky a svůj tým vždy buduju z 90% z mladých odchovanců + 10% z veteránů nad 35 let.
    Stejně jako nechápu proč někdo v manageru hraje za real atd.
    Jen možnost koupit dobrého trenéra mi zabere 4 sezóny a zázemí většinou buduji 10 sezón než je srovnatelné s první ligou.
    Pokud bych si vzal zidaneho do svého týmu jako mladého hráče, nikdo by ho asi neznal. *3*
  • Ve 13 stacilo nakoupit mlady brazilce a argentince, jen ty co maji na skautu 5hvezd a postupne dokupovat nizozemce a tak a se Spartou kazdy rok postup v lize mistru mezi nejlepsich 8 a z toho 3x vitez ligy mistru, ale vse zacalo az tak v sezone 20/21, nez ti mladici vyrostli. V tom je bohuzel tenhle manazer trochu nevyvazeny.
  • no to sice jo,ale proste bys nakoupil dobry trenery a k tomu tyhle zname hrace co mely skvelou karieru a mohl bys jit na 10 let na dovolenou...
    jako napad to neni spatny,ale zabava by to moc nebyla... :))
  • Je to hra a s možností save/load je každý manager super lehký.
    Takže když někdo hraje bez load/save dokázal by se vyhnout i jiným fíglům. (jinak to ani hrát nejde)
    Vývoj hráče by byl podle skutečnosti pouze pokud by jsi ho neovlivňoval, pokud by jsi koupil mladého zidana a neměl by k dispozici dobré zázemí a trenéry nebo by se zranil, tak by se nakonec jeho kariera vyvíjela jinak.
  • tak ono by to bylo lehky,protoze bys nakoupil hrace za levno jeste jako mlady kluky...za par drobaku bys privedl van bastena,zidaneho,ronalda,messiho a dalsi...
    nevim,jestli by byla zabava :-D
  • Mart9
    To jsem dělal u svého předchozího ročníku (2007), dokonce jsem začal bez práce, šel jsem od nižších soutěží. U letošního ročníku jsem udělal změnu, začal jsem za Viktorku a říkám ti, že to má úplně jiný grády. Bohužel jsem 4 sezony za sebou skončil na druhém místě *1* 3x za Spartou a jednou za Teplicema s tim, že 2x z toho jsem podojil poslední kolo, když jsem mohl bejt při ostatních výsledcích mistr ligy *9*
  • Pořád čekám kdy vyjde manager kde se bude začínat třeba v roce 1980 a vývoj budoucnosti bude možný ovlivnit.
    Nikoho přece nemůže bavit hrát v roce 2025 s náhodně generovanýma hráčema.
    Osobně vždy začínám s týmem z nižších lig, ideálně divize nebo třetí liga a pracuji na celém týmu a zázemí.
    Než se prokopu do LM už tam moc známích hráčů nepotkám.
  • Mato1987
    JJ ja som mohol byť vtedy v nejakom 7 či 6 ročníku základky. Boli to dobré časy *3*
  • Mato1987
    Hral som aj textové verzie csm, ale to už bolo sakramentsky dávno, tie som hrával ešte na úplne prvom počítači čo som mal doma. Najviac mi utkvela v pamäti a rovnako som aj najviac hral verziu csm 2002, pri nej som strávil nenormálne veľa času.
  • Mato1987
    Tak určite ale dalo sa to spustiť hoci aj na staručkom počítači, ktorý mal otec v robote a tam som to počas prestávok medzi prácou, ktorú sme tam robili často hrával :) Ja som hrával takmer exkluzívne len za slovan bratislava a pár krát som taktiež vyhral ligu majstrov :D
  • Proto byl nejlepší? Aha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit