Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co treba džingischán
  • Však jestli dostali naloženo jako jednotka, tak to byla chyba taktika a toho kdo tomu velel, že se pro určité podmínky se nezachoval jinak. Nebo se na ně vykakašlali spojenci apod. Rozhodně to nebylo tím, že by rytíři byly amatéři jako nějací venkované s vidlemi :)

Já se bavil o jeden vs jeden apod. A rytíře si neidealizuji. Jen dnes lehce zjistíš jak kvalitní měli brnění, štíty a jaké techniky se používali v boji.

Určitě by jeden lehký samuraj neporazil snadno 3 evropské rytíře a s jedním by to bylo minimálně 50:50. Spíše bych se klonil (tak jsem to četl) k větší šanci rytíře díky kvalitní zbroji kterou nešlo jen tak prorazit.
  • No daj, kde, kedy sa stretli tatári s európskými rytiermi.
  • ty si zase idealizuješ evropské rytíre. oni dostali pekne naloženo od lehkych tatarskych jednotek. proste evropsky rytír a japonsky samuraj se nikdy nesetkali i když žili ve stejne epoše, tak se mužeme jen domnívat jak by to dopadlo a i znalci šermu jsou na pochybách
  • mne to jasne není, proč to nemá s realitou nic společného? *8*
  • Lukyz
    Blbý co? To si asi budeš muset koupit resp. si nezahraješ, tragická ztráta *1*
  • proč je to podpás?
  • Myslíš tu tupou, nesmrtelnou věc, která ti půlku hry blokuje dveře a druhou půlku tě zabijí tim, že bezhlavě leze do do pastí a alarmů? Tak bez toho se klidně obejdu.
  • Supr fotka jak tam nějaký samuraj rozsekal 3 nepřátele v kvalitní zbroji a navíc se štítem *15*

Nevím proč ale samurajové bývají často idealizováni a přisuzují se jím extra schopnost. To samé jejich základnímu vybavení které měli. Jedině meč byl kvalitní. I ten meč byl určen na sekání do nechráněných nebo lehce chráněných cílů je pomalu dáván na úroveň nějaké scifi zbraně.

Přitom to byla běžná jednotka. Co měla navíc jen fanatické odhodlání. Kde by se jinde rytíř nechal zajmout, tak tento fanatik by klidně umřel.
    Nehledě na to, že proti jiné jednotce z té doby z jiného koutu světa by to bylo vyrovnané a proti obrněné by měl problém a proti štítu ještě větší.

Hra vypadá na hodně zjednodušenou akci. Proč ne. Může to být sranda a nějaké povědomí i když často špatné to mezi hráči o jednotkách a historii rozšíří. Arkádový doplněk pro Kingdom Come.
  • Jack1947
    Jako humus beru nutnost bejt online - přesto že se zapřísahli ttak tenhle podpás udělaj *7*
  • Paulcz
    Huh? Hráč nebude moci mít psa jako společníka, ale jinak tam normálně budou :)
  • no jo, i ta pomlouváná Bethesda už tam má psa *1*

mě by spíš zajímalo, když v KC nebudou bojující psi, jestli tam tedy budou další zvířata, co můžou hráčovu postavu napadnout, divočáci, medvěd, vlci (což jsou vlastně trochu takoví psi) atd
  • Ejhle! Pes tam je a bojuje!

Mezitím ve WH..."Implementace psa do hry a do boje je nesmírně složitá a proto to nebude"
  • Je ti doufám, jasné, že to s realitou nebude mít nic společného *4*
  • CRYPT
    Ten trailer vypada sakra dobre! Jenomze ja bych nevedel za koho hrat, zeru jak VIKINGY tak SAMURAJE, akorat rytiri mne nechavaji uplne chladnym
  • S Ubisoftem je vždycky hrozná sranda. Nejdříve tvrdí, že pro "Singleplayer only" nebude potřeba, být stále připojený na internet, následně ale toto tvrzení vyvrátí. Pobaví mě, pokud nezvládnou server load v den Launche a dopadne to jako Simcity nebo Diablo 3 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit