Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presekne uplne vsechno s vyjimkou Chucka Norrise.
  • Jenom trollis, nebo jsi fakt takovej vuul?
  • Ach tak. Takze co se hodi, je kompromis hratelnosti. Kdyz jsou ale 3 rozdilne rasy kvuli variabilite gameplaye, tak to neni realisticke v ramci kontextu:-D
    Btw: Permadeath uz vynalezli :-P
  • To je hype co?
  • Chlapče pleteš si zase jabka hrušky, to co popisuješ je kompromis hratelnosti. Pokud by chtěl takhle piplat tak si rovnou mužeš stěžovat že ve hře existuje respawn, přece není možné aby člověk znovu ožil 20x... ale lidi jako ty by brečeli nejvíc kdyby na jednu instalaci jsi měl 1 život...
  • "realičnost v rámci kontextu" - Myslis tim treba jako kdyz v Arme ovlada tank jeden clovek? Nebo jako kdyz v Kingdom Come bojujes s jednim a druhej ceka nez dobojujete? Nebo jako kdyz nekdo primo strcil na ostrov nachazejici se v mori ceske baraky a techniku a nazval to OFP?
  • Zatim to vypada dobre. *3* Tesim se.
  • jsem to videl strasne davno, nebojovali tam samurajove s rytiri, ale jeden samuraj s jednim rytirem na konci filmu...jinak se tam myslim vicemene kecalo a slo o nejake sblizovani japonska se zapadem a cely film byl asi o nicem, ale vydrzel jsem na to koukat asi jen proto, protoze od zacatku bylo jasne, ze se ten japonec nakonec s tim rytirem pobijou :) Bohuzel jsem se to pokousel najit uz nekolikrat a nikdy se mi to nepovedlo.
  • protože je to program, který mě zbavuje reklam a jehož funkci někdo proti mé vůli na svých stránkách ruší. Z podobného důvodu jsou/byly/jsou? zakázané ty reklamy ve videích....chci se dívat na video o hře, ne na reklamu, která mu předchází, popřípadě reklama, která těsně následuje a mnohdy ani nejde vypnout. Web má právo na reklamy a uživatel právo na to si je vypnout. Místní web mi to právo upírá, aby mě donutil si předplatit web - zůstane stejný, jen bez reklam. Jde o jasný nátlak s cílem prodat něco, co má být bezplatné a co krom reklam zůstává stejné
  • Ani by nemuseli být lepší, mužou klidně být ůplně stejně schopní, ale bnohužel když tvoje zbraň neprorazí zbroj nepřítele tak to v 90% prohraješ.
  • A byl ten snímek kreslenej kde Japonci měli blond vlasy a velké oči?
  • Pleteš si jabka s hrušky. Tady jde o realičnost v rámci kontextu. Nikdomu nevádí že ve hře o truny jsou draci ale kdyby tam přiletel imperial star destroyer to už to byl problem že?
  • TheGGG
    jen když katanu drží padouch, který už je ve své final form a měl flashback o své minulosti....
  • TheGGG
    pls, asi jsi v poslední době neviděl žádný díl deadliest warrior.... je jasně prokázaný, že ninja-shaolinský rytíř porazí pět členů spetsnaz s termoplasmovými brčky na mojito...
  • predpokladam že místní kritici nebudou hrát ani star citizen nebo starcraft protože mimozemštani neexistují a cestovaní ve vesmiru je nerealne
  • Magister_Peditum
    Nevím, jestli by šlo někoho z nich objektivně označit za lepší. Každý bojoval zcela jinou bojovou technikou proti zcela odlišných soupeřům.
  • Magister_Peditum
    To bude jistě věrohodný snímek, ve kterém evropští rytíři bojovali s japonskými samuraji... *15*
  • *1* *1* *1*
  • Proč je obcházení addblocku nezákoné?
  • Heh jak naopak? jakože ti samurajský klauni by naskákali a rytíři je stejně rozsekali na kusy? Jen ve filmech jsou samurajové o tolik lepší než rytíři, skutečnost byla krapet jiná, smiř se s tím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit