Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se zeptám jako naprostý laik......ty reklamy, které podmiňují spuštění videa a které teď navíc navazují hned po skončení videa - nebyly ještě před pár měsíci zakázané? Já sice chápu, že je to nátlak směřující lidi k předplatnému, kde pak reklamy nejsou, ale i tak, není to už trošku moc? Chápu, že obcházejí adblock a podobné prográmky, i když i to je pokud vím nezákonné, ale ty reklamy jsou přímo zakázané, nebo teda byly......tak proč tady zase jsou? Btw - tímto nátlakem stejně nikoho nedonutí si předplácet web bez reklam.......není tady tolik kvalitních a relevantních informací a mnohdy ani zdaleka ne nejrychleji, aby mi to stálo za to si to tady zaplatit..... *16*
  • lol máš pravdu, jen by to bylo přesně naopak
  • walltar
    Tak někdo si myslel, že by bylo cool proti sobě postavit tyhle tři typy bojovníků... aby to fungovalo, tak to musí být prakticky fikce. Ber to jako fantasy a máš to.
  • Jenže pak si lidi myslí, že takhle ty souboje doopravdy vypadaly.

Pro mě tahle hra nemá vůbec žádnou atmosféru, asi jsem už moc "zdegenerovaný" reáliemi.

Každý kdo si přečte byť jen záznam o platovém brnění na wikipedii musí být jasné, že už je lepší jít na ně s holýma rukama než nodachi.

A nevím proč, ale strašně mě to dráždí a automaticky se mi ta hra nelibí.

Jako je mi jasný že v rámci jejich konceptu to jinak udělat nejde, jelikož skupina evropských men-at-arms z 15/16 století by samuraje rozcupovala jak nic.
  • walltar
    Osobně bych to jako problém neviděl... Snad každá středověká hra funguje stejně.
  • to neni fer
  • walltar
    Přesekne Nokiu 3310?
  • ale jo, jsem videl film a tam samuraj rozsekl typka ve fullplate vertikalnim sekem z otocky ve vyskoku a to mel jen katanu, s nodachi by ho rozsekl vejpul
  • Sr_Lobo
    A říkali tam jestli taky přesekne jinou katanu ?
  • Magister_Peditum
    Ne-e.
  • TheGGG
    jestli chceš realistický souboj, zajdi si ve svém městě po půlnoci do nějaké hospody a nahlas zařvi: "Všichni ste tu ko*oti zvadlí..." Pak si užiješ realitu bobánku...
  • TheGGG
    pls.... katana přesekne všechno. Brnění, skálu, dvacet lidí, draka, mrakodrap, adamantium, planetu... pls v animu to říkali
  • Pockat ona existuje nejaka MP hra ktera stredoveke souboje zobrazuje realne?
  • otevrel by ho jak konzervu
  • Beru že to je arkáda, ale už vidím jak tím nodachi prosekne ocelovou plátovou zbroj.

Takové CoD středověkých soubojů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit