Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ranky jsou rakovinou MP klani. (Pokud neni celkovy zebricek stranou jako to mel BF2)
    • nightborne
      Taky doufejme, že to nesmotaj všechno do jednoho, ale bude, jak bejvá běžný, nějaká free-for-all hra a vedle toho souběžně rankovaná hra.
  • vím že se už budu opakovat ale není tohle vetší zábava?
    https://www.youtube.com/watch?v=ki_NgF6k_DQ
    • nightborne
      M&B je super záležitost, ale krom zasazení je, podle mě, dost nesrovnatelná.

For Honor je spíš takovej středověkej Tekken v duelech, a středověkej Counter-Strike ve 4v4. Fakt jiný vyznění =).
      • Nj ale v M&B taky pry muzes delat duely. Ja tomu tu kompetitivnost neupiram, jen proste lituju, ze ta hra krome kompetitivnich modu, nema i takovejhle vetsi zaber.
        • nightborne
          To jo, ale pokud vezmeme třeba čistě ty duely, For Honor bude mít díky specializovanýmu, vybroušenýmu bojovýmu systému navrch. Obě ty hry se věnujou trochu jinejm aspektům, a obě to dělají skvěle. Zrovna tady bych vítěze nehledal, fakt se směrujou každá dost jinam.
  • TheGGG
    ubisoft šíleně lhal, když trepkal o tom, že story mod bude naprosto dostačující a samostatná záležitost a hra se tak vyplatí i lidem co o mulťák nemají zájem, no ještě že jsem to kvůli singlu nekoupil, člověk si ve story modu pořádně za všechny classy ani nezahraje a je vidět že udělali to absolutní minimum. Mulťák dobrej, ale je tam cítit ta snaha dotlačit hráče k dalšímu nákupu za reálný prachy...
  • 2Tom: Se divis? Takhle vypadaj vsechny recenze vsude kde se tim recenzet zivi.
  • Ubishit? Ten mi nesmí do baráku *14*
  • Lukass
    Tady moc s recenzi nesouhlasim, Ale to je tak vsechno co muzu. No nic jdu hrat Dooma
    • ještě větší de*il, než jsme doufali.
  • Asi jim v Ubisoftu zapomněli říct, že Vikngové nenosili do boje rohatý helmy, protože rohatý helmy jsou dost nepraktický
    • No hlavně takový vikingský bojovník byl vlastně normální severský bojovník téměř nerozeznatelný od válečníků jinde v evropé, kromě svých rituálů.A ta obouruč sekyra....woooooooow. Používali spíš kladiva, ale chápu tohle je produkt určený pub. zákazníku.
    • Tilwaen
      Taky jim zapomněli říct, že se vikingové, samuraji a templáři běžně nikde nerubali.
      • To se nerubali ani usa a korejci v battledieldu 3 a ten konflikt v arme je taky vymysleny. Vadi to nekomu?
  • Skvělá a zábavná hra. Bohužel ne pro hráče kteří jsou bez skillu....Takové ta hra odradí protože nevyhrají.
    Mít to na serverech a nebýt trapného single playeru bych dal hře 10/10
  • Jen takova srandovni poznamka: angry joe to v recenzi nazval no honor :)
  • Tak problem jako obvykle u ubisoftich her je v lzive reklamni kampani. Nikde nebylo prezentovano, ze to je bojovka 1 na 1 jako mortal kombat. Navic, kdyz uz to srovnavate s mortal kombatem, tak tam je kolik, nekolik desitek hrdinu? Tady je jen 12.
    Ostatni mody mimo duelu, podle lidi co to hrajou, stoji za starou backoru.
    • P.S.
      Obvykle tady recenze nectu ale ted jsem udelal vyjimku. Prekvapive kvalitni recenze. Tak si tu recenzi shrnme (podotykam ze hru jsem nehral, jen videl gameplay na Youtube):
      *3/4 recenze tvori opevovani soubojoveho systemu
      *stiznost na nedostatek hernich modu
      *omluva mikrotransakci
      *stiznost na sitovy kod
      *zminka o slabe kampani
      *vzhledem ke kompetitivnimu charakteru hru stiznost na absenci matchmakingu, rebricku atd.

Tak tedy nevim jak z tohohle vyctu muze vyjit vysledna osmicka. Kvalitni soubojovy system je zakladem hry, ale jaksi tam chybi ten zbytek, hra samotna.
      • - Soubojovy systém top, alfa omega hry si mysli
        - módu je možná málo ale při počtu hrdinu stim ze za každého se hraje jinak mi další módy ani nechybí
        - hraju na PS4 a hra mi padne 1 z 10 případu a to opravdu jen někdy (je to on-line hra, takové problémy jsou u každé hry) takže to připojení šlape, jen když se někdo odpojí z relace tak se hra nacita a vrátí kousek z5 to je možná jediné minus které vadí
        - od E3 kde byla hra ukázána se vědělo ze to bude MP, nechápu teda jak někdo muže nadávat na nekvalitní SP, je udělaný jen jako delší tutorial za mě +
        - rating, vůbec nevadí ze ještě není protože než se naučíš za všechny hrdiny dokonale hrát potrvá to
        - to ze se valí samurajové, Vikingové a rytíři nevadí, je to fantasy a fantazii se meze nekladou (viz efekt ohnivych křídel a osvícení sluncem
      • To bude asi tím, že souboj je hra samotná, ne základ...A je opravdu skvělý. Příště když budeš o něčem mluvit, doporučuju nejdřív vyzkoušet, takhle působíš jako hlupák, což určitě nechceš.
        • Chickaree
          Mě naopak příjde příspěvek Boba na místě. Také jsem hru nehrál - proto čtu recenzi, abych věděl, jestli to má cenu. A napadlo mne to samé - jak to, že je to celkově velmi dobře hodnocená hra (8/10 beru jako velmi dobrou - téměř výbornou), když má tolik nedostatků v důležitých, přímo stěžejních, věcech?
          Pokud jsem to pochopil dobře, hra stojí na na MP PVP, ale síťový kód nestojí za moc, P2P radši bezkomentáře, akdyž jsem viděl hráče, co při prvním náznaku prohry ruší hru...

Tak mi to teda vysvětli, protože pro mne to je jako říct: "Tohle nové auto je prostě skvělé, opravdu krásné, skvěle se řídí, lahoda. Jen má takovou vadu, velmi často zlobí motor a startování občas trvá déle, než kolikrát samotná cesta."
          Takovému autu dát 8/10 je pro mne prostě velmi zarážející.
          • Reagoval jsem na Boba, protože jsem tady v diskuzi našel minimálně dve jeho výroky, kde se vyjadřuje o hře, kterou podle vlastních slov nehrál a "prý" je taková a maková a on má jasno a má svůj názor =)
            Jinak naprosto chápu, že čteš recenzi, aby ses o hře něco dozvěděl. Ale recenze nikdy nemůže být úplně neturální, vždycky do ní autor vloží nějké své pocity z hraní. Nechci nějak autora hájit a je klidně možný, že má od Bugisoftu nějakou motivaci...On to ale za sebe prostě cítí na 8 a můj subjektivní názor je podobný. To samé s negativy, ty jsou taky z části subjektivní:
            Síťový kód špatný?
            Nevím, možná. Jak to poznám? Hraju a sakra mě to baví. Ono konkrétně tady může hráč naznačit úder, ale pak ho zrušit a udělat jiný pohyb - ano, animace pak nemusí být dokonalá a může působit jako lag nebo něco podobného...
            P2P?
            Přestože dedikovaný servery by byly určitě lepší, tak v tom zatím po týdnu hraní nevidím uplně problém, kterej by kazil kompletní dojem ze hry. Občas to naštve, když to spadne, z jakýhokoliv důvodu, ale to může i dedikovanej server...ale pokud nepadne host, tak jsou hráči nahrazeni botem a jede se dál. A věř mi, tady si s botama pořádně pohráli, na nejvyšší úrovni budeš ještě prosit, aby se ti do hry připojil jinej hráč. Mimochodem srovnání s R6. Tam ti vypadne v rankedu někdo i ze tvé skupiny a už se do hry nepřipojí ani kdyby se posral... - Ale ano minimálně bod dolů za P2P místo dedikovaných serverů.
            A hráči, kteří ruší hru?
            Sorry jako, ale komu to vyčítáš? Za to hra nemůže a lidi nepředělá...Nehledě na to, jak jsem zmiňoval výše - boti jsou minimálně rovnocenní soupeři.
            Takže tohle nové auto je skvělé, ale má mouchy a proto nedostalo hodnocení 10 z 10ti. Věřím, že časem to ještě vyladí a přidají i některé nové funkce. Taky mě mrzí, že hra nemá vše, co se i plánuje a je vydána v takovém stavu, ale takový je dnes bohužel trend u většiny nových her...Nevim čím to je, ale je to špatně.
            Za mě hodnocení odpovídá.
          • nightborne
            Pro mě ne. Když se bude auto skvěle řídit, odpustíš mu kde co. Měls někdy Alfu Romeo =)?
            • Chickaree
              Alfu ne a od nedávna nikdy - s italy jsem skončil po Aprilii Pegaso, byla na stojánku častěji, než na silnici. Z podobného důvodu bych nechtěl ani francouze - Citroen AX, moje 3. auto, když už konečně po několika opravách jezdilo, tak nutno uznat, že dobře. Takže 8/10 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit