Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím co mám dělat , mám zakoupené zlaté členství a když chci hrát onlline tak to nefunguje !
    single player jede v pořádku , ale multi VUUBEEC! Jakoby se načte , zobrazí se mi mapa a když chci hrát tak se to sekne , vypne a přejde na menu xbox . díky za pomoc
    • mám stejný problém, ale na pc
      taky nevím co s tím
      ukáže se mapa a hra spadne
      • Prý stačí změnit čeština na anglinu a mnělo by to fungovat po načtení si to pak mutes zas dat na CZ. Možná to budeš muset dělat pa každém kole
  • BoB.2
    Hru nemám (čekám až padne cena) může mě někdo napsat jak je to s mikrotransakcema a jestli je to opravdu Pay to win.?díky.
    • Máš minimálně 2 režimy hry (1v1 a 2v2), kde itemy nedávají žádný efekt, čili je to jen o dovednosti a charakteru (jako postavě). Jak je řečeno v recenzi, i když nakoupíš mraky železa (herní měna) za peníze, tak stejně kupuješ jen hrdiny (na který ti stačí pár hodin hraní), obdobu prémiového účtu pro rychlejší expení a předměty. Předměty ale kupuješ v balíčku a stejně ti náhodně padají předměty úrovně adekvátní tvému levelu, takže stejně musíš hrát a hrát a hrát...Není to tak hrozný a rozhodně neplatí, že když potkáš borce vysoké úrovně se skvělým vybavením, tak ho nemůžeš porazit. Pro mě trochu větší problém představujou některý postavy...Ale je dost možný, že to je mým skillem ;)
    • Mohl by si ty clanky, u her ktere te zajimaji, aspon cist? Diky
      • BoB.2
        Skoukl jsem furu videi přečetl 3 recenze a každej na to nahlíží jinak.
        • Jak kuprikladu? Mne to pripomina trochu hearthstone a pokud ty vlastnosti maji vliv pouze na jeden z modu, ktery navic neni ciste duel tak cert to vem.

Co mi vadi o poznani vic je peer to peer pripojeni, po GTAO mam tohodle reseni plny kecky. Kdyz chci hrat s nekym koho znam, tak se proste ma vytvorit parta a de se parit ... a ne ze budem nastavovat porty abysme se vubec navzajem videli, nehlede na to ze az todle vsecko prekouses tak zustanes viset v loadingu cekajic na nejakeho dalsiho nahodneho hrace co stim ma problemy.. brrr

jsou pak promitle jen v bitve 4v4 kde nejde ciste jen o mano mano
          • oops. ta posledni veta uz tam byt nemela, puvodne jsem to chtel formulovat jinak :]
        • no nejspis pro nekoho bude novy oblecek hlavnim cilem, ktery v te hre ma...pak to bude p2w

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit