Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký je vztah (nebo rozdíl) her Forza Motorsport a Forza Horizon?
  • Tak to mi dovol se te zeptat na tu hru z roku 2004 kde bylo promenlive pocasi, necham se poucit. Jinak pokud ti vadi, ze se s Lambem prohanis 200 ne v meste ale na louce, tak pak nehraj Forzu Horizon, ale sezen si poradnej simracing, vyber mas, rFactor 1 & 2, Assetto Corsa, iRacing a uvidime co vyleze z Project CARS. Horizon ma byt odpocinkovka a tak se to zatim jevi, Horizon 1 me bavil.
  • V poho.. ja dík za song
  • Otázka ted stojí, jestli by nešlo vykreslovat hry tak, aby i jednotlivé snímky nesly informaci o pohybu, jako to je u videozáznamu, případně kolik výkonu by to stálo.
  • Já si myslím, že je to do značné míry placebo efekt. Reálný efekt na hratelnost je zanedbatelný. Mozek při rychlých reflexivních akcích stejně nestíhá používat vizuální informace, místo toho dění kolem odhaduje.
  • Tohle je nějaká nová forma politické korektnosti? Ano, je to arkáda. To ale neznamená, že její jízdní model je nedotknutelný a imunní vůči kritice. A taky to neznamená, že by se to nemohlo chovat alespoň autu podobně. Jak vznikl ten patologický názor, že když jde o arkádu, cokoliv prochází? To je neskutečně dementní postoj.
  • Stejně byl nejlepší Burnout 3: Takedown. Jakto, že už se tak zábavný závodní hry nedělaj? *13*
  • toto ako PCkar uprimne zavidim XBOXu, rad by som si to zahral.. vyzera to super. I ked tam asi nebude real feeling s dopravou a real uzkymi cestami ako v NFS1, tak to vyzera lepsie ako TDU1.
  • PS : Blbý smajla neviem ako sa tam dostal :D ( sry za double post )
  • Launch Trailer hudba - Bassnectar - You and Me
    E3 Trailer - R3hab & NERVO & Ummet Ozcan - Revolution *13*
  • Nezná někdo název písničky z toho prvního videa ?
  • Tvoje chyba.
  • Pamatam si ako som sa nenechal oklamat recenziami na nove Need for speedy od noveho Hot Pursuit po tej najnovsi...vsetko nehratelne nudne repetitivne zmykanie znacky a priemerne auticka s tragickou AI, zlym jazdnym modelom atd...
  • A potom ze ma clovek verit recenziam ked takyto hnoj kde lambo ide 200vkou cez pole ako monstertruck...chyba dynzmicka zmena pocasia a miliarda dalsich veci ktore mali uz zavody 10 rokov dozadu...max 6/10 za priemernu arkadicku s mizernou grafikou prostredia a debilnou cloud AI
  • Já nahoře nic nepíšu, asi neumíš číst, termín páčkovač nepoužívám a termín socka jsem použil proto,že si tu mlel něco o herním počítači za nehoráznou naprosto nereálnou a přestřelenou sumu, zřejmě máš krátkou paměť, proti konzolím nic nemám ale tyhle kecy jsou přesným příkladem konzolových blbů, jakých je plné celé youtube, jeden argument jako druhý, jako ovce, ne všichni konzolisti jsou takový ale blbci jsou všude stejní, argument o škole si schovej na třídní schůzky, já si vydělávám a tak pro mě není problém skvělý volant od logitechu. Když ti konzoli koupila maminka jako drtivé většině místních konzolistů, tak chápu, že nemáš na kvalitní PC a že tvůj argument byl o klávesnici to tvoje volant jde připojit ke všemu - najednou!!!!! Tak radši drž hubu laskavě a nezapomwň mě nahlásit ať mám ban ty trapnej chudáčku
  • "Bagatelizuje jízdní model"? Vždyť je to arkáda a na nic jiného si to nehraje. Nikdo z toho simulaci nechtěl a kdo ji v tom hledá, tak je magor *1*
  • Mato1987
    sa ti to vôbec oplatí na x360?
  • Zkusím, stejně to mám flashnuté. *5*
  • Promin Xboxi, stále tě nechci :(
  • Mato1987
    Hurá tak xbone má aspoň nejakú kvalitnú exkluzivitu, teda počkať, xbone je tu už skoro rok a na konzolu už vyšla forza motorsport 5 a forza horizon 2? Žeby to boli až takí šikovní tí vývojári? Iste som si vedomí, že na hrách sa obmieňajú a pri vývoji striedajú hneď dve vývojárske štúdiá, ale keď sa na to pozriem z dlhodobého hľadiska tak behom štyroch rokov tu máme 4 závodné hry, ktoré sa často líšia medzi sebou len pozmenenou číslovkou za názvom hry ;)
    Ale nedá mi poznamenať, že celá forza horizon 2 si zobrala notnú dávku inšpirácie z dirt 2? aspoň čo sa týka prezentácie a troška inšpirácie od veľkého brata nfs, najmä čo sa týka tých nahánačiek s políciou ? :) Ale neberte ma za slovo, možno je to len moja divoká predstavivosť a domýšľavosť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit