Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty ses dobre dezo, ale pobavils. Na vysvetlovani rozdilu mezi hrou a videem uz nemam silu ani chut.
  • victor
    Asi mám defaultně nějakou blokaci již aktivovánu (polské roboty blokuju už v host souboru ) , protože reklamu mám všude okolo ,ale agresivní mne neatakuje - dokud nejdu prohlížet galerii . Ale teda to video u obrázkové galerie je fakt hnus !
  • nekromant33
    Co to moje oko zahledlo? Zase srovnavani fps u her a filmu nebo jineho zaznamu videa? Ja myslel ze uz i ti pomalejsi se poucili ze jabka nejsou hrusky.
  • victor
    No feeling NFS1 byl opravdu jinde než 90% následných dílů (I díky průvodním videím z "Road and Track") . Bohužel v takovém NFS:Underground 2 už hráč závodil s plnohodnotnými vznášedly , a tak doufám, že až do takového stavu Forza nikdy nedojde ...
  • TWL,...uz i tenhle web...neda se tu na nic divat...uz ani na obr. Furt vsude jak u debilu sama otravna reklama...OMG.
  • Miserius
    Xbox One nemam a ani mít nebudu, ale tohle je (jediná) hra co závidim... To bych si velice rád zahrál... NFS Most Wanted z 2012 byla diky multiplayeru (o to se každej pirát připravil a pak nadával že je to nudná hra, protože singl opravdu nebyl nic zajimavyho) vyborna zalezitost... Delat s 8 kamarady blbosti ve meste, zavody, destrukcni derby, ruzne jump nebo parking challenge v otevrenym svete/meste to byla pořádná sranda co vydržela na měsíce, ale tohle vypadá ještě líp
  • victor
    TY voe ... to je odpad koukat se na Top Gear ... to opravdu nedokáží s 25 FPS zprostředkovat pocit rychlosti ;) A přitom pocitově záleží spíš na obnovovací frekvenci zobrazovadla než na FPS ;)
  • victor
    30 FPS vám nestačí ? Rofl to jste hyperpsi ,kteří vidí snímkování na obyčejném videu ? Důležitá je nakonec jen odezva a reakce hry na vaši akci, ne to kolik vám vyrenderuje snímků před obličej !
    Trolit s 30FPS můžete u PC FPS , kde chybějící optimalizaci enginu mezi několika konfiguracemi řeší prostě lepší HW , ne hru která je psaná na tělo jedné konkrétní HW platformě !
    To říkám jako jeden z těch co si v emulátorech běžně hrají s frame skipem , takže už pro ten pocit z 60+ FPS nějak ztrácím pochopení .
  • booczech
    A to už jsem začal jako PC hráč, šilhat po PS4. Pak tohle uvidím v sestřihu ve Fight Clubu, ještě k tomu to mám zrovna puštěný na projektoru. ...no a najednou člověku chybí v ruce ovladač. ... to jsou dilema :/

Každopádně mi to po prvním shlédnutí připomělo, první shlédnutí/zahrátí NFS 1.

Řekl bych, NFS is back :)
  • Tak holt vidim ze si na X360 koupim FH2, FM4 byla hodne zabavna zavodni hra, a jestli Horizon bude aspon obdobne hratelny tak je to jasna vyhra, jen skoda ze k X1 nepripojim volant takze se budu muset smirit s X360 verzi. Jinak jak tu nekdo psal o The Crew, z te hry mam hodne roztrouseny pocity, ten jizdni model je strasnej, mel sem pocit ze honim mejdlo po podlaze sprchy.
  • victor
    Jediná série , kterou lze na Xboxu závidět . Kdyby Grand Turismo nesklouzlo k pravidelné kopírce sama sebe a soustředilo se opravdu na jízdní model , asi by nebylo co závidět ale Polyphony se už točí v kruhu moc dlouho .....
  • Ristoro
    Chápu tě. Nepovažuji se zrovna za hardcore hráče simulátorů(mám rád HC stealth hry, i když v dnešní době je o ně strašná nouze), mám rád tak něco mezi, například mi strašně sedla fyzika v novém GRIDu. Forza Horizon 2 může být opravdu dobrá, ale nezjistím to, jelikož se nechystám kvůli 1 hře kupovat konzoli, ani na to nemám prostředky. Jen na mě z videí ten jízdní model působí divně, v The Crew jsem se přesvědčil na vlastní kůži.
  • Ano pro me je dnes snad uz kazda hra ktera bezi v 30 snimcich nehratelna! Natoz zavodni hra kde je pocit z rychlosti, dynamika a plynulost to nejdulezitejsi. Pocet snimku ktere je pro me uz hratelne je kolem 40, i tak to ale jeste neni nic moc.60 FPS je takove muj standart, na ktere me jede vetsina her.
  • Ale díváš se na youtube.com na videa? Protože jsou taky v 30 fps:D
  • Nehratelné?:D Prostě nemám co dodat a směju se ti.
  • Presne tak, me se ta hra libi a konzolistum bych ji i celkem zavidel. Ovsem 30 snimku je nehratelnech, tohle je dost podstatna technicka vec!!! A proc vubec nemuzou tu hru na konzoli udelat aspon na 50 snimku, kde je problem?
  • Keyz
    To já tedy ne. 30 FPS závodní hru závidět snad ani nelze *16*

To pak nejsou rychlé, plynulé závody jak mají být. Nutnost rychle reagovat atd. Jak to prostě bývá.
    Divím se, že to recenzent akceptuje a bere to vesele za "závodní hru". I na konzolích to lze udělat aby to jelo lépe.
  • wizaard
    Každý má rád něco jiného. Já třeba velmi rád hraju Forzu Motorsport (4 a 5; ano, nejsem hardcore závodník, na to nemám čas, ani mě to nebaví - časy, kdy jsem se učil 14 dní přistávat s F-16 jsou nenávratně pryč), ale vyloženě arkádové ježdění mám rád tak. NFS je pro mě už pasé (nedávno jsem si přes EA Access zahrál NFS Rivals, což je sterilní, až příliš arkádová hrůza) a jeho místo zabral Horizon. Jedničku jsem před dlouhou dobou koupil ve slevě a - ač jsem od ní moc neočekával - neuvěřitelně mě nadchnula. No a po hraní dema dvojky se už teď vydání nemůžu dočkat.

Jízdní model mi přijde fajn - je inspirovaný Motorsportem, ale zároveň příjemně arkádový. Ne až tak hloupý jako NFS, ale ne tak přísný jako Motorsport. Ale chápu - každý má rád něco jiného, mně maximálně sedne toto.

Ale z titulu "hardcore hráče" ohrnovat nos nad jízdním modelem arkády je k smíchu. :-) (To nepatří ani tak Tobě, ale kolegovy nad Tebou.)
  • Souhlasim, že závody na klávesnici jsou zlo a gamepad je mnohem lepší, všichni asi chápem proč. Ale volant je přece jenom volant. No a úplně nejlepší je se na závodní hry vybodnout, pořídit si nějakej zábavnej starší verk a jet se projet v reálnym životě.
  • ucho
    náhodou pohodovej trailer. tuhle hru majitelům xbox one závidím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit